Μεσω amazon.co.uk αγορα απο Ισπανια στις 19/12, το εστειλαν 22/12 (Μεσογειακος λαος, οπως παντα), πηγε Γερμανια (Κολονια -Μοναχο) Τεταρτη Ελλαδα, Παρασκευη Λαρισα. Πληρωσα +17 για γρηγοροτερη αποστολη (ουσιαστικα δηλ +11 , αφου τα 6 τα πληρωνεις ετσι κι αλλιως), μου κοστισε συνολικα 180 . Δεν ξερω αν τα αξιζει...
Εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα εικονας του N.S. με Zidoo x9s, Beelinnk gt1, Xiaomi mi, που εχουν περασει απο τα χερια μου. Κοστιζουν βεβαια και το 1/3! Για netflix hd ειναι μονοδρομος (ανωτερο του xiaomi mi που εχει αδεια απο την netflix), το θεμα ειναι οι επι πλεον δυνατοτητες του αν χρησιμοποιουνται - απο μενα οχι...
Δεν υπάρχει λόγος να ρυθμίσεις το shield στα 24p. Τόσο το Kodi όσο και το Plex αλλάζει refresh rate αυτόματα. Μόνο το Netflix παραμένει στα 60 αλλά αυτό συμβαίνει και στο win10 app.Συγκριση στην ιδια τηλεοραση (Panasonic 50vt30) οπου το N.S. εδειξε ενα ωραιοτατο βαθυ μαυρο και γενικα χορταστικη εικονα, που τα αλλα android tv δεν πλησιασαν καν. Ισως και καλυτερη απο pc με καρτα γραφικων nvidia 430. To μονο ασχημο, στην περιπτωση μου, ειναι πως ο πολυκαναλος ειναι +10ετιας και η hdmi που εχει δεν βγαζει 1080ρ (ενω λεει οτι βγαζει) και θελει υποβιβασμο σε 720. Ετσι για να παρω πολυκαναλο ηχο χρησιμοποιω κονβερτερ με εισοδο hdmi και εξοδο σε hdmi + οπτικη
Και κατι ακομη: αν ρυθμισω την εικονα σε 23,976 τοτε παιζει σκαλωτα (χανει frames), φταιει η τιβι ή το n.s.;
Ωραίος!!! Νόμιζα ότι δεν γίνεταιΔεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά για να δεις στο netflix το resolution και το bitrate κατά τη διάρκεια της προβολής, βάζεις πληκτρολόγιο και πατάς το f4.
Υπαρχει τροπος για λεπτομερη ρυθμιση της εικονας; αντιθεση, φωτεινοτητα, κορεσμος (κυριως) κλπ;
Δεν θελω απο το μενου της τιβι, γιατι θα ισχυει για ολες τις "εικονες" - ενω θελω μονο για αυτην του n.s. που παρουσιαζει μια βαθια αποχρωση σα να θελει διορθωση το "γαμμα".
Αλλα hd 1080 με ταχυτητα 4,6mbps γινεται; γινεται λεει η netflix!
Θα σε μαλώσω...Δεν θελω απο το μενου της τιβι, γιατι θα ισχυει για ολες τις "εικονες" - ενω θελω μονο για αυτην του n.s. που παρουσιαζει μια βαθια αποχρωση σα να θελει διορθωση το "γαμμα".
Αλλα hd 1080 με ταχυτητα 4,6mbps γινεται; γινεται λεει η netflix!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.