Nvidia Shield Android TV 4K

Ωραία θα επιλέξω την γρήγορη αποστολή, κατά τ αλλά όμως το μοντέλο του λινκ είναι οκ; Είναι σίγουρα καινούργιο; Μου ξεφεύγει κάτι;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά το παρήγγειλα! Μια απορία ακόμα μου γεννήθηκε, ξέρετε αν υποστηρίζει nova-cosmote tv go;

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μεσω amazon.co.uk αγορα απο Ισπανια στις 19/12, το εστειλαν 22/12 (Μεσογειακος λαος, οπως παντα), πηγε Γερμανια (Κολονια -Μοναχο) Τεταρτη Ελλαδα, Παρασκευη Λαρισα. Πληρωσα +17 για γρηγοροτερη αποστολη (ουσιαστικα δηλ +11 , αφου τα 6 τα πληρωνεις ετσι κι αλλιως), μου κοστισε συνολικα 180 . Δεν ξερω αν τα αξιζει...

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μεσω amazon.co.uk αγορα απο Ισπανια στις 19/12, το εστειλαν 22/12 (Μεσογειακος λαος, οπως παντα), πηγε Γερμανια (Κολονια -Μοναχο) Τεταρτη Ελλαδα, Παρασκευη Λαρισα. Πληρωσα +17 για γρηγοροτερη αποστολη (ουσιαστικα δηλ +11 , αφου τα 6 τα πληρωνεις ετσι κι αλλιως), μου κοστισε συνολικα 180 . Δεν ξερω αν τα αξιζει...

οταν πωλειται απο το ιδιο το αμαζον, τοτε η αποστολη γινεται πολυ γρηγοροτερα. Γενικα προτιμω τουλαχιστον το "fulfilled by amazon" ωστε να εχω γρηγορη αποστολη και να μην εχω προβληματα με επιστροφη αν χρειαστει. Τωρα, σχετικα με το αν αξιζει ή οχι, αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα. Εχουμε αναφερει διεξοδικα πλεονεκτηματα και το μειονεκτημα του (βασικα η τιμη μονο ειναι). Θεωρω οτι εκει που "κρινεται το παιχνιδι" αν καποιος το θεωρει πετυχημενη αγορα ή οχι ειναι ποσα απο τα features του χρησιμοποιει. Αν κανεις το παρει ΜΟΝΟ για kodi box ειναι οντως πολλα τα χρηματα, καθως θα μπορουσε να κανει τη δουλεια του με καποια συσκευη που κοστιζει τα μισα λεφτα.

Εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα εικονας του N.S. με Zidoo x9s, Beelinnk gt1, Xiaomi mi, που εχουν περασει απο τα χερια μου. Κοστιζουν βεβαια και το 1/3! Για netflix hd ειναι μονοδρομος (ανωτερο του xiaomi mi που εχει αδεια απο την netflix), το θεμα ειναι οι επι πλεον δυνατοτητες του αν χρησιμοποιουνται - απο μενα οχι...

Εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα εικονας του N.S. με Zidoo x9s, Beelinnk gt1, Xiaomi mi, που εχουν περασει απο τα χερια μου. Κοστιζουν βεβαια και το 1/3! Για netflix hd ειναι μονοδρομος (ανωτερο του xiaomi mi που εχει αδεια απο την netflix), το θεμα ειναι οι επι πλεον δυνατοτητες του αν χρησιμοποιουνται - απο μενα οχι...

Σε τι μεσο τα συγκρινες?

Σε οτι λεει ο @avpap θα συμφωνισω..
Ειναι το καλυτερο android media player αυτη την στιγμη με πολλες χρησεις..
'Θεματακια & προβληματακια & γκρινιες' εχει αν κοιτας στο forum της nvidia, κανενα δεν ειναι τελειο. Το θεμα ειναι αν για την χρηση που το θες αξιζει τα χρηματα που ζηταει..αυτην την απαντηση μπορει να την δωσει μονο ο καθενας για τον εαυτο του αναλογα με την χρηση που το προοριζει!
Θεωρωτικα, διαβαζοντας αμετρητα forums post & συγκριτικα το apple tv 4k, αυτην την στιγμη, θεωρειτε ισως το πιο 'ολοκληρωμενο' media player αλλα αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα..Ο καθενας εχει τις δικες του αναγκες και προτεραιοτητες.

Μεγεις λοιπον, καλως να το δεκτεις και καλη χρηση!!

Συγκριση στην ιδια τηλεοραση (Panasonic 50vt30) οπου το N.S. εδειξε ενα ωραιοτατο βαθυ μαυρο και γενικα χορταστικη εικονα, που τα αλλα android tv δεν πλησιασαν καν. Ισως και καλυτερη απο pc με καρτα γραφικων nvidia 430. To μονο ασχημο, στην περιπτωση μου, ειναι πως ο πολυκαναλος ειναι +10ετιας και η hdmi που εχει δεν βγαζει 1080ρ (ενω λεει οτι βγαζει) και θελει υποβιβασμο σε 720. Ετσι για να παρω πολυκαναλο ηχο χρησιμοποιω κονβερτερ με εισοδο hdmi και εξοδο σε hdmi + οπτικη
Και κατι ακομη: αν ρυθμισω την εικονα σε 23,976 τοτε παιζει σκαλωτα (χανει frames), φταιει η τιβι ή το n.s.;

Συγκριση στην ιδια τηλεοραση (Panasonic 50vt30) οπου το N.S. εδειξε ενα ωραιοτατο βαθυ μαυρο και γενικα χορταστικη εικονα, που τα αλλα android tv δεν πλησιασαν καν. Ισως και καλυτερη απο pc με καρτα γραφικων nvidia 430. To μονο ασχημο, στην περιπτωση μου, ειναι πως ο πολυκαναλος ειναι +10ετιας και η hdmi που εχει δεν βγαζει 1080ρ (ενω λεει οτι βγαζει) και θελει υποβιβασμο σε 720. Ετσι για να παρω πολυκαναλο ηχο χρησιμοποιω κονβερτερ με εισοδο hdmi και εξοδο σε hdmi + οπτικη
Και κατι ακομη: αν ρυθμισω την εικονα σε 23,976 τοτε παιζει σκαλωτα (χανει frames), φταιει η τιβι ή το n.s.;
Δεν υπάρχει λόγος να ρυθμίσεις το shield στα 24p. Τόσο το Kodi όσο και το Plex αλλάζει refresh rate αυτόματα. Μόνο το Netflix παραμένει στα 60 αλλά αυτό συμβαίνει και στο win10 app.

Ολιγον ...ασχετο, αλλα γιατι η Netflix προτεινει Micosoft edge για 4Κ; Οι android πως θα παιξουν; Μηπως επηρεαζει και την αποδοση σε 2Κ μεσω android tv box; λεω...

παιδια με το retroarch εχει ασχοληθει καποιος? προσπαθω να βαλω το μαμε αλλα ολο παιρνω κατι κοκκινες οθονες..

Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά για να δεις στο netflix το resolution και το bitrate κατά τη διάρκεια της προβολής, βάζεις πληκτρολόγιο και πατάς το f4.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά για να δεις στο netflix το resolution και το bitrate κατά τη διάρκεια της προβολής, βάζεις πληκτρολόγιο και πατάς το f4.
Ωραίος!!! Νόμιζα ότι δεν γίνεται

Υπαρχει τροπος για λεπτομερη ρυθμιση της εικονας; αντιθεση, φωτεινοτητα, κορεσμος (κυριως) κλπ;

Υπαρχει τροπος για λεπτομερη ρυθμιση της εικονας; αντιθεση, φωτεινοτητα, κορεσμος (κυριως) κλπ;

από το μενού της τηλεόρασης :) :) :)

από το netflix δε γνωρίζω, από kodi δε γίνεται με hardware acceleration, πρέπει να είναι σε software αλλά δεν αξίζει.

Δεν θελω απο το μενου της τιβι, γιατι θα ισχυει για ολες τις "εικονες" - ενω θελω μονο για αυτην του n.s. που παρουσιαζει μια βαθια αποχρωση σα να θελει διορθωση το "γαμμα".
Αλλα hd 1080 με ταχυτητα 4,6mbps γινεται; γινεται λεει η netflix!

Δεν θελω απο το μενου της τιβι, γιατι θα ισχυει για ολες τις "εικονες" - ενω θελω μονο για αυτην του n.s. που παρουσιαζει μια βαθια αποχρωση σα να θελει διορθωση το "γαμμα".

Έχεις παίξει με τις ρυθμίσεις στο shield για full,limited.....?

Θα σε μαλώσω...
Στην vt30 η ρύθμιση είναι ξεχωριστή για κάθε HDMI in.
Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα να έχεις ρυθμίσεις ίδιες για κάθε εικόνα.
Ότι ρύθμιση κάνεις στην HDMI είσοδο που έχεις το shield αυτή ισχύει μόνο για το shield.