Περίμενα να ακούσω κάποιον να λέει εμπειρίες για gaming γιατί ή geforce λένε ότι δουλεύει καλά. Επίσης έχω δει πολλά βίντεο που δείχνουν τη συσκευή να τρέχει emulators πολύ καλά.
Τηλεχειριστήριο δέχεται μόνο το δικό του;
Τηλεχειριστήριο δέχεται μόνο το δικό του;
Εγώ πάντως με SMB που έχω ένα δίσκο σε ενα ΝΑΣ μια χαρα τον βλέπει. Μήπως να το βγάλεις το app και να το ξαναβάλεις?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θα ηθέλα επίσης να σας ενημερώσω ότι εκτός από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Nvidia Shield TV ως android TV και με εξαιρετική υποστήριξη του KODI, εγώ το εχω κατα ευχαριστήθεί και ως Gaming platform.
Αναλυτικότερα, δεν ξέρω αν εχετε δοκιμάσει την υπηρεσια που έχει η nvidia geforce now, η οποία στην ουσία είναι streaming gaming.
Με 11 ευρώ τον μήνα μπορείτε να παίξετε γύρω στα 50 games free (έχει και κάποια επι πληρωμης) τα οποία δεν τα καταβάζετε, άρα δεν χρειάζετε και αποθηκευτικό χώρο. Στην ουσία το παιχνίδι τρέχει στο cloud servers της nvidia (GRID-το οποίο ειναι στο amazon aws) και στο nvidia shield tv ερχεται η εικόνα!
Εγώ ενεργοποιήσα την υπηρεσία, με τους 3 πρώτους μήνες δωρεαν, και το έχω κατα ευχαριστηθεί! ως περιστασιακός gamer αξίζει τα 11 ευρώ τον μήνα πγια να παίζω κανα παιχνιδάκι και όποτε θέλω το κόβω!
Όσο αφορά τις απαιτησείς αυτές χρείαζεται να έχει κάποιος >8mbps γραμμή και χαμήλο latency προς τους server. Εγώ με Cyta στα 7,65 περίπου και 55 ms προς amazon παίζω άνετα (χτες επαίζα 2 ωρες tomb raider).
ΦΥσικά όσο πιο καλυτερη γραμμή τόσο καλύτερη ποιότητα έχει η εικόνα, δηλαδη από 720p θα γίνει 1080p και ποιο γρήγορα θα φορτώνει.
Σας προτείνω να το δοκιμάσετε ...φαίνεται ότι το μέλλον στο gaming ειναι το streaming....ολα στο cloud λοιπόν!
περίσσοτερες πληροφόριες εδώ
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=239793Αυτό με το GForce Now το ενεργοποίησα κι εγώ από την πρώτη μέρα! Πολύ καλό όντως
Όσο για το πρόβλημά μου ετυχώς το έλυσα με κανα-δυό τρικάκια στo Registry Editor. Με NAS δεν έχει πρόβλημα. Με τα Win 10 έιχε. Όλα καλά πλέον. (όχι που θα μου γλύτωνε)
Ένα θέμα είναι επίσης ότι τώρα με την Jarvis......δεν μπορώ να βάλω Aeon MQ skin.... και το MQ7 αργεί να γίνει released ακόμα....
Εγώ με Cyta στα 7,65 περίπου και 55 ms προς amazon παίζω άνετα (χτες επαίζα 2 ωρες tomb raider).
ΦΥσικά όσο πιο καλυτερη γραμμή τόσο καλύτερη ποιότητα έχει η εικόνα, δηλαδη από 720p θα γίνει 1080p και ποιο γρήγορα θα φορτώνει.εδώ
208 ευρώ τελική τιμή από αγγλικό amazonΠως μετρησες την ταχυτητα και το πινγκ προς τους συγκεκριμενους σερβερς; ειναι κατι που με ενδιαφερει και θα ηθελα να δω και εγω "τι πιανω".
Επισης shield+remote+gamepad 150gbp στο αγγλικο αμαζον. Πιο πανω απο τα 160 ευρω που ηταν η ελαχιστη τιμη στο γερμανικο αμαζον, αλλα αρκετα δελεαστικη. Απο οτι διαβασα στο νημα πριν μερικες σελιδες, περιλαμβανεται ευρωπαικος adaptor στη συσκευασια οποτε μια χαρα.
Βιαστηκα.. ειδα οτι υπαρχει εργαλειο στο σαιτ που μετραει την ταχυτητα
gbp εγραψα οχι ευρω!
Το αμαζον σε ευρω μου το βγαζει 214,69 και οχι 208 που αναφερεις. Να υποθεσω οτι μας κλεβει λιγο στην ισοτιμια και συμφερει καλυτερα να πληρωσουμε σε λιρες και να κανει την μετατροπη η τραπεζα μας;
Ευχαριστώ πολύ φίλε leo. Τον έιχα ξεχάσει τον Scott. Ήξερα ότι είχε mod για Jarvis αλλά υπέθετα μόνο για Win. Και πάλι ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αμέσως.
Jarvis δεν έχει επίσημα hd audio, μπορείς να βάλεις την PT έκδοση όμως http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852
Λόγω του παραπάνω έγινε πανικός, παραιτήσεις κλπ.
Επίσημα είναι σε krypton που διαβάζω πολύ καλά λόγια για την υλοποίηση. Σε αυτή την έκδοση όμως το απενεργοποιείς το auto refresh rate αν βλέπεις προβλήματα.
Με την Jarvis έχεις κανονικά HD audio? Σχεδιάζω να βάλω την krypton αλλά αν έχει HD audio με την Jarvis να βάλω αυτή
Όχι passthrough δεν μου κάνει . Τον περνάει τοn DTS-MA ήχο αλλά δίνει μόνο DTS core. Γιατί? Δεν είπαν ότι το φτιάξανε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.