Όχι. Το στηρίζει το NVidia και η TV. το 23,976 δηλαδη πρεπει να μπει για καλλυτερη αποδοση σε ολες τις tv σχετικα νεας γενιας?
εβαλα το hitman, αλλα δεν καταλαβα καμμια διαφορα σε σχεση με πριν.
amazon video μου εμφανιστηκε κανονικα εμενα @onlineN το βρηκες; δεν ειμαι συνδρομητης οποτε δεν μπορω να πω εμπειριες.
θετικη εντυπωση η υπαρξη 5.1 ηχου κανονικα στο android tv interface. Επισης κατι που μου εκανε φοβερα θετικη εντυπωση και δεν ειδα να εχει αναφερθει πουθενα ειναι οτι επιτρεπονται πλεον πολλαπλοι google accounts. μαλιστα μπορεις να χρησιμοποεις διαφορετικο για youtube, διαφορετικο για playstore και να αλλαζεις ανα πασα στιγμη. Αυτο ειναι κατι που το ηθελα παρα πολυ!
κατι που δεν μου αρεσε στο update ειναι οτι αν και αναδιοργανωνω τα εικονιδια, μετα που μπω σε καποιο προγραμμα και βγω με home button, τα εχει παλι αλλαξει θεση και δεν εχει κρατησει τις προτιμησεις μου. Απο οτι θυμαμαι εχω απενεργοποιημενη την επιλογη για "οργανωση των εικονιδιων βασει τελευταιας χρησης" (δεν ειμαι μπρος στη συσκευη και δεν θυμαμαι πως ακριβως το γραφει στις ρυθμισεις). το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ή εχω κανει εγω πατατα;
1. υποθετω οτι χρησιμοποεις windows και ο σκληρος ειναι ntfs. Απλα τον κουμπωνεις πανω στο shield και το kodi/spmc θα τον δει.
αν θυμάμαι καλά, το location το έχω off αλλά amazon app δεν είδα
θα τσεκάρω και σήμερα
στο λογισμικό 1.06 εχουν προσθεσει και καινουργιες λειτουργιες?
στο λογισμικό 1.06 εχουν προσθεσει και καινουργιες λειτουργιες?
βλέποντας ένα review για το mi box είδα μια εφαρμογή που λέγεται Pluto TV, αρκετά ενδιαφέρουσα που παίζει και στο shield που δοκίμασα
δοκιμασες να κανεις παλι pair δηλαδη και δεν πετυχε; να κρατησεις πατημενο το κεντρικο-search κουμπι και να κανεις add controller απο το shield? μια φορα ειχε παθει φρικη και σε εμενα και απλα εκανα shutdown το εβγαλα και απο την πριζα για λιγο και μετα δουλεψε.
@alambi
το μονο που ΔΕΝ σου προτεινω να εγκαταστησεις ειναι το 16.1 . Τα αλλα τα εχω και τα δυο και αναλογως με τις ορεξεις μου χρησιμοποιω ειτε το ενα ειτε το αλλοΠαντως λογω της δυνατοτητας να ψαχνεις με φωνητικες εντολες το spmc, κλινω τελευταια προς αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.