Nvidia Shield Android TV 4K

δοκιμασες καποιον αλλον private tracker; δοκιμασες αλλον web browser;
λες να μπλοκαρει τα url του piratebay? εντυπωση μου κανει, γιατι στο κινητο το ανοιγει κανονικα

Κάνοντας αναζήτηση το pirate bay στο Google,μου βγάζει πρώτο αποτέλεσμα το m.piratebay.
Από αυτό το link,μπαίνει και εν συνεχεία,μπορείς να κάνεις download με μtorrent.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Tι να σου πω.Εμενα σε οτι λινκ έβαλα μου βγάζει το μνμ "Not Found (aka 404).
BTW
Έχει να προτείνει κανείς κάποιο bluetooth πληκτρολόγιο;

θα το χρησιμοποιείς τόσο πολύ που δεν σε βολεύει το android τηλέφωνο? το Κ400 που έχει και ο Χρήστος (vadergr) νομίζω θα σε καλύψει
επίσης ο torrent client δεν έχει web interface να βάζεις από εκεί τα torrents? ή επιλογή για watch directory όπου θα βάζεις τα αρχεία torrent και θα τα παίρνει αυτόματα από εκεί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

θα το χρησιμοποιείς τόσο πολύ που δεν σε βολεύει το android τηλέφωνο? το Κ400 που έχει και ο Χρήστος (vadergr) νομίζω θα σε καλύψει
επίσης ο torrent client δεν έχει web interface να βάζεις από εκεί τα torrents? ή επιλογή για watch directory όπου θα βάζεις τα αρχεία torrent και θα τα παίρνει αυτόματα από εκεί

Δεν το σκέφθηκα για το web interface.
Παρήγγειλα και το Κ400
Σ´ευχαριστώ πολύ.

Για αρκετους τορρεντ client υπαρχουν και plugins στους web browsers ωστε να "πετανε" απευθειας τα τορρεντ στον client. τα utorrent, deluge, transmission εχουν

Για αρκετους τορρεντ client υπαρχουν και plugins στους web browsers ωστε να "πετανε" απευθειας τα τορρεντ στον client. τα utorrent, deluge, transmission εχουν

σε windows 10 το transmission που χρησιμοποιώ έχει εφαρμογή στο store που όταν πατάς πάνω σε αρχείο τορρεντ ανοίγει η εφαρμογή και στέλνει το τορρεντ στο transmission που τρέχει στο xpenology, το ίδιο αν πατήσεις σε magnet link

Τελικά μάλλον δεν μπορώ να αντικαταστήσω το laptop με media box,ακόμα και αν αυτό είναι το Shield.
Για όποιον ενδιαφέρεται,μπαίνει στις αγγελίες.

καλημερα καποιες ερώτησεις παιδια αν θέλω να βάλω ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Nvidia

1.μεχρι τι χωρητικοτητα?
2.μπορω να βαλω ενα 2.5 μεσα σε θηκη ?
3.τον φορμαρει το ιδιο το nvidia?
4.μπορω να τον δω απο το δικτυο και αν στειλω σε αυτον αρχεια?

Υπαρχουν δυο διαφορετικοι τροποι να συνδεσεις σκληρο με το shield. Ο ενας ειναι να τον δει απλα σαν εξωτερικο σκληρο, ωστε να εχεις εκει αποθηκευμενα βιντεο και να τα παιζει απο kodi κτλπ. Ο αλλος τροπος ειναι να συνδεσεις τον σκληρο και να πεις στο shield να τον αναγνωρισει σαν internal storage. Προφανως και στις δυο περιπτωσεις η συνδεση γινεται με τον ιδιο τροπο (καλωδιο usb).

1. προσωπικα εχω πανω εναν 1τερα (σαν internal storage), αλλα εχω διαβασει στο geforce forum να εχουν βαλει και 4αρι
2. δεν μπορω να φανταστω γιατι οχι
3. αν τον συνδεσεις σαν internal storage, ναι τον φορμαρει το ιδιο το shield. Αν τον βαλεις εξωτερικο, μπορεις να εχεις ηδη υλικο μεσα, φτανει να ειναι φορμαριμενος ntfs.
4. ναι

το Internal storage αν θυμαμαι καλα επιταχυνει και το shield αλλα απο που το οριζουμε και απο που του λεμε να το φορμαρει?
και πρεπει το κουτι που θα παρω να εχει ανεξαρτητη παροχη ρευματος? η του φτανει το ρευμα του shield οταν μιλαμε για ενα τερα φυσικα

2.5 σκληρος με εξωτερικη παροχη ρευματος δεν νομιζω οτι υπαρχει. Οι 2.5 που εχω αγορασει τα τελευταια 5 χρονια επαιρναν ρευμα απο το usb και ετσι ακριβως ειναι ο 2.5αρης που εχω πανω στο shield και δουλευει χωρις κανενα προβλημα. Δεν νομιζω το επιταχυνει (ισα ισα οτι ισως χανει και λιγο σε ταχυτητα. Λεω ισως γιατι εγω δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα). Τον κουμπωσα επανω σαν internal storage για να μην εχω το αγχος να σκεφτομαι οτι τρωω χωρο απο τα 16γιγα οταν κατεβαζω εφαρμογες/παιχνιδια. Το κακο, αν τον βαλεις internal, ειναι οτι αν θελησεις να τον βγαλεις θα πρεπει να κανεις uninstall οτιδηποτε δεν χωραει στα 16γιγα της εσωτερικης. Ειμαι στη δουλεια και δεν ξερω που ακριβως ειναι η επιλογη, αλλα καπου στα settings->storage φανταζομαι οτι θα ειναι. Εκει ειναι και η επιλογη για να κανεις share μεσω του δικτυου.

Αν τον βαλεις internal φροντισε παντως να ειναι usb3.0

τον εβαλα σαν internal αλλα δεν φαινεται να τον αναγνωριζει δεν μου τον δειχνει στο internal storage μηπως πρεπει να ειναι αφορμαριστος εντελως ?

τον εβαλα σαν internal αλλα δεν φαινεται να τον αναγνωριζει δεν μου τον δειχνει στο internal storage μηπως πρεπει να ειναι αφορμαριστος εντελως ?

τον εκανε φορματ το shield; αν τον εκανε φορματ τοτε τον εχει παρει κανονικα. Δες κιολας το συνολικο αποθηκευτικο χωρο της συσκευης οπως φαινεται απο καπου στα settings. Αν εκει φαινεται >16γιγα (το "μαμισιο" internal storage) τοτε εχει μπει κανονικα. Θυμαμαι και εγω παντως οτι εψαχνα να δω σε ποιον φακελο μεσα ηταν ο σκληρος. Ειμαι δουλεια τωρα οποτε δεν μπορω να το ψαξω να σου πω

ναι το ειχε κανει φορματ τον βλεπει σαν μια μοναδα δισκου αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω με τιποτα να βλεπω το shield απο το δικτυο
παω εκει που λεει network storage acess αλλα δε με αφηνει να μπω να το ενργοποιησω ετσι ωστε να το βλεπω απο το υπολοιπο δικτυο ξερει καποιος γιατι?

ενταξει τα καταφερα να το δω στο δικτυο αλλα αν δεν τον ορισεις σαν εσωτερικο χωρο αποθηκευσης δεν τον βλεπεισ στο δικτυο εκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν πρεπει να μεταφερω εκει και τις εφαρμογες που ειχαν στα 16 γιγα αλλα αν τα μεταφερω και για φτιαξω αλλο φακελο για ταινειςσ πχ δεν με αφηνει να τον σβησω απο το δικτυο
οποτε μεταφερουμε εκει τις εσωτερικες εφαρμογεσ η οχι?

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα σήμερα από το eshop το shield tv. Προσπαθώντας να το σετάρω, ανακάλυψα ότι δεν συνδέεται μέσω Ethernet με το ρουτερ μου (το default ZTE της Vodafone για το vdsl). Με σκοπό να το διορθώσω, έκανα reboot, άλλαξα όλες τις θύρες ethernet, αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω βρει λύση! Να σας πω ότι με το ίδιο καλώδιο μέχρι σήμερα (ακόμα και τωρα) ένα wdtvlivehub που εχω, λειτουργεί κανονικότατα μέσω Ethernet (το βλεπω κανονικά στο δίκτυο, συνδέεται στο internet, όλα κομπλέ)

Μήπως έχει κάποιος στο μυαλό του μια λύση την οποία δεν εχω σκεφτεί?

Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση μέσω Ethernet από τις ρυθμίσεις και είναι μόνο του wifi;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μα δε βλεπω από που ενεργοποιείται... το μόνο που βλεπω ειναι ότι στις ρυθμίσεις δικτύου έχει ρυθμιστεί οκ το wifi ενώ στην ενότητα Ethernet λεει "δεν συνδέθηκε"