Nvidia Shield Android TV 4K

shield και τα μυαλα στα καγγελα( σημερα παρελαβα :) .Τι ειναι καλυτερο για shield ,Kodi ή spmc?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ούτε raw ούτε iec.
Και στις δύο περιπτώσεις για να ανάψει ο ενισχυτής dd η dts θα πρέπει την ώρα που παίζει η ταινία να αλλάξω stream ήχου ( αν υπάρχουν δύο stream)
Τότε μόνο μου δίνει κανονικα .
Αλλιώς τίποτα

Xμμμ καλωδιο hdmi εχεις αλλαξει?

Στο kodi δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.
Μόνο στο spmc.
Συνεπώς δεν πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα το καλώδιο.
Πάντως στο spmc μου άρεσε Μια λεπτομέρεια στις ρυθμίσεις που δεν υπάρχει στο kodi.
Σου δίνει δυνατότητα παύσης του βίντεο όσα δευτερόλεπτα θελεις έως ότου γίνει η αλλαγή του frame rate.
Κατά τα άλλα με τα μπούνια υπέρ του kodi

Υπάρχει και στο Kodi αυτή η ρύθμιση, αλλά σε διαφορετικό σημείο από αυτό της ρύθμισης εναλλαγής framerate:
System settings/display.
Παλαιότερα είχαμε πει πως σε κάποιες περιπτώσεις επιβαλλόταν delay 2,5" στο shield σε κάποιες περιπτώσεις αν χρησιμοποιούταν passthrough, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.

Last edited:
αν θελω να συνδεσω το shield με οπτικη πειραζω κατι στις ρυθμισεις ηχου ?

<<Δεν ξέρω αν οι χρήστες του φόρουμ έχουν παρατήρησει παρόμοια θέματα αποσύνδεσης του τηλεκοντρόλ>>
ναι ειχα και το εστειλα για αλλαγη μια προσωρινη λυση
https://forums.geforce.com/default/topic/917943/shield-remote-stopped-working/?offset=1
<<DTS/TRUE-HD ήχο>> περναει ευκολα τετοιο ηχο
αν θελω να συνδεσω το μηχανημα με οπτικη πειραζω κατι στις ρυθμισεις ηχου του?

ειδα και εγω κατι προβληματακια αποσυνδεσης αλλα δεν το εψαξα παραπανω γιατι χρησημοποιω το logitech harmony hub.
Αν συνδεθεις με οπτικη ινα δεν περναει hd audio,μονο απλο DD και DTS.

ναι γνωστο αυτο απλα λεω αν πρεπει να πειραξω κατι στις ρυθμισεις του

προσπαθω λιγο gaming στο shield αλλα μολις παω να παιξω καποιο τιτλο στο geforceNow μου λεει "your trial period has ended" και μου βγαζει να πληρωσω αν θελω να παιξω.Υποτιθεται εχει τον πρωτο μηνα δωρεαν...ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Επίσης παρατηρώ πως στο πληκτρολόγιο μου εμφανίζει από Google μόνο Πινγιν , ιαπωνικά, Ινδικά, Ρωσικά Τσεχικά, και Zhuyin ενώ ως τρέχων πληκτρολόγιο μου έχει το Leanback.
Τι πληκτρολόγιο είναι αυτό;

το πληκτρολόγιο δεν το είδα ποτέ να έχει επιλογή για ελληνικά.

ουτε και εγω αλλα δεν το εχω χρειαστει και ποτε....

Πάω να κατεβάσω από το kodi και παρατηρώ πως μόνο όταν δηλώνω τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης κατεβάζει το αρχείο.
Αν του δώσω πχ το usb flash ενώ δείχνει ότι το αρχείο κατεβαίνει τελικώς δεν αποθηκεύει τίποτα.
Είναι φυσιολογικό, και αν ναι αν του βάλω sd card ώστε να πηγαίνουν εκεί τα downloads θα τα αποθηκεύει η μόνο στον εσωτερικό χώρο μπορεί;

Πάω να κατεβάσω από το kodi και παρατηρώ πως μόνο όταν δηλώνω τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης κατεβάζει το αρχείο.
Αν του δώσω πχ το usb flash ενώ δείχνει ότι το αρχείο κατεβαίνει τελικώς δεν αποθηκεύει τίποτα.
Είναι φυσιολογικό, και αν ναι αν του βάλω sd card ώστε να πηγαίνουν εκεί τα downloads θα τα αποθηκεύει η μόνο στον εσωτερικό χώρο μπορεί;

Κάτι παίζει με τα δικαιώματα, σε εξωτερικό μέσο δεν μπορεί να γράψει ούτε να διαγράψει, μπορείς να συνδέσεις ένα usb ή ένα σκληρό δίσκο usb 3 και να τον ορίσεις ως εσωτερικό έτσι θα γίνει ένα με τον εσωτερικό και θα έχει όλο το χώρο του δίσκου διαθέσιμο, δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε pc μετά παρά μόνο αν τον κάνεις format