Nvidia Shield Android TV 4K

εγω πηρα απο amazon uk δεν ειχε στοκ καινουργιο και πηρα σε λιγο καλυτερη τιμη ενα "good as new" και σε μια ημερα το ειχα στα χερια μου....

260 εχει στο σκρουτζομαγαζο και 230 εχει στο αμαζον, δεν κανω κατι καλα,κοιταζω σε λαθος μερος? μιλαω για καινουριο φυσικα αν και τα χρησιμοποιημενα ειναι ελαφρως πιο φτηνα...αν η διαφορα ειναι στα 30 ευρω τοτε για πιο λογω να το παρω απ εξω....

24/11 απο οτι βλεπω. Εγω παντως προτεινω οποιος ενδιαφερεται να βαλει ενα camelcamelcamel alert και οταν πεσει η τιμα να το τσιμπησει το shield

ειναι σαιτ που παρακολουθει τις τιμες προϊοντων στα αμαζον. Σου δειχνει γραφημα με την τιμη και μπορεις να βαλεις και επιθυμητη τιμη. Οταν φτασει το προϊον την επιθυμητη τιμη σου στελνει email

πχ απο το γερμανικο αμαζον
και απο το αγγλικο

υπαρχει καποιος σχετικα ευκολος τροπος (οχι root/custom kernel) για να δω dtv στο kodi π.χ ή και σε καποιο αλλο προγραμμα ,με ενα dvbt usb stick?

ειναι σαιτ που παρακολουθει τις τιμες προϊοντων στα αμαζον. Σου δειχνει γραφημα με την τιμη και μπορεις να βαλεις και επιθυμητη τιμη. Οταν φτασει το προϊον την επιθυμητη τιμη σου στελνει email

πχ απο το γερμανικο αμαζον
και απο το αγγλικο

Μπορεί να παρακολουθεί όλα τα ευρωπαικα αμαζον;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ναι αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να συγκρίνει τιμές μεταξύ αυτών. Δηλαδή θα πρέπει να βάλεις ξεχωριστό alert για το ίδιο προϊόν και να δεις ποιο θα ενεργοποιηθεί πρώτα.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Στα δύο κατοστάρικα, πιστεύω ότι είναι εξαιρετική τιμή

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω το ειχα παρει 178 και τα μεταφορικα με δωρο το control απο το amazon.de
Μιλάς για την τελευταία έκδοση χωρίς το χειριστήριο για τα παιχνίδια;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk