Nvidia Shield Android TV 4K

Καταλαβα . Οποτε πρεπει να κανω ολη αθτην την διαδικασια...

Τωρα που το δοκιμασα δουλευει αλλα εχω προβλημα με την επιλοηη υων υποτιτλων. Οταν παω κατω δεξια στο σηματακι που εχει για να τους επιλέξω εχει μονο επιλογη για να κατεβασει αλλους και οχι να τους παιξει απο το δισκακι

Καταλαβα . Οποτε πρεπει να κανω ολη αθτην την διαδικασια...

Τωρα που το δοκιμασα δουλευει αλλα εχω προβλημα με την επιλοηη υων υποτιτλων. Οταν παω κατω δεξια στο σηματακι που εχει για να τους επιλέξω εχει μονο επιλογη για να κατεβασει αλλους και οχι να τους παιξει απο το δισκακι

Δίπλα από αυτό έχει άλλο ένα για τις ρυθμίσεις, επέλεξε audio and subtitles αν δεν κάνω λάθος και βρες τους από εκεί

γενικα δεν χρησιμοποιω kodi, οποτε συγνωμη αν φανταστουν χαζα αυτα που γραφω... ειχαμε καμμια εξελιξη στο θεμα του blue ray menu στο kodi; Ρωταω γιατι εχω 3 ταινιες με δομη bd folder και οταν παταω play τον κεντρικο φακελο (οπου υπαρχουν ολοι οι υποφακελοι) και μετα διαλεγω "blue ray menu", το μενου εμφανιζεται κανονικα και μετα παιζουν κανονικα και τα εξτρας που επιλεγω. Εχω 3 ταινιες, δουλεψε στις 2. Γενικα δεν πολυμαζευω bdfolder αρχεια, διοτι οπως ειπα δεν χρησιμοποιω πολυ kodi.
Ειχα την εντυπωση παντως οτι ακομα και αυτο που περιεγραψα, δεν γινεται σε bd! Αλλαξε κατι;

Νομίζω στην 17 υποστηρίζονται μόνο BD-HDMV menus. Στην 18 έχει μπει υποστήριξη και για BD-J (Java).

Μάλιστα, οπότε οι γκρίνιες για αυτό το θέμα θα σταματήσουν σιγά σιγά και θα βρουν κάτι άλλο να γκρινιάζουν

Το σύστημα μου έχει ως εξής:
Τηλεόραση Samsung UE55H6270SS
Ήχος: Soundbar Samsung HW-K850
Και δύο δορυφόροι 360° Samsung WAM1500

Παρήγγειλα χθες το Nvdia Shield TV 16 GB. Θα μπορέσω να:
α.) ...δω ταινίες με dolby ατμός μέσω εξωτερικού HDD (USB 3.0, 4 ΤB)?
β.) ...έχω πρόσβαση στον συγκεκριμένο δίσκο μέσω δικτύου για να περνάω τα αρχεία?
γ.) ...αναπαράγει Νέτφλιξ με Dolby Atmos (Έχω την συνδρομή για 4Κ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.

Δηλαδη απο την επομενη εκδοση θα μπορει να διαβαζει bluray μενου?

Μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm64-v8a/master/ δεν έχω br φάκελο να δοκιμάσω τώρα, αύριο θα το κάνω
Αν κατεβάσεις την 18 από το λινκ αρχικά κάνε μετονομασία του φακέλου org.xbmc.kodi στη διαδρομή android/data μετά απεγκατασταση την έκδοση που έχεις και μετά εγκατάσταση την 18

Μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm64-v8a/master/ δεν έχω br φάκελο να δοκιμάσω τώρα, αύριο θα το κάνω
Αν κατεβάσεις την 18 από το λινκ αρχικά κάνε μετονομασία του φακέλου org.xbmc.kodi στη διαδρομή android/data μετά απεγκατασταση την έκδοση που έχεις και μετά εγκατάσταση την 18

Επειδη φοβαμαι μην κανω καμια κουταμαρα και χαλασω ολο το σεταρισμα που εχω κανει, θα περιμενω να δοκιμασεις εσυ αυριο και να μας πεις

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

β.) ...έχω πρόσβαση στον συγκεκριμένο δίσκο μέσω δικτύου για να περνάω τα αρχεία?

Με αυτό το σύστημα βγάζεις 7,1 αξίζουν τα ασύρματα ηχεία σαν ποιότητα ήχου;

send from my nexus 5 using Tapatalk

To Atmos προϋποθέτει νομίζω είτε ηχεία ύψους είτε τουλάχιστον upward firing. Η ηχομπαρα να υποθέσω ότι βγάζει ένα ψευτο-3.1. Τα ασύρματα που έχεις ως surround μπορούν να ρίξουν διακριτό κανάλι ήχου προς τα πάνω;

Ναι στο α και στο β. Για το γ νομίζω ότι ακόμα το shield δεν υποστηρίζει Atmos μέσω Netflix. Από Kodi και Plex κανονικά.

Νομίζω στην 17 υποστηρίζονται μόνο BD-HDMV menus. Στην 18 έχει μπει υποστήριξη και για BD-J (Java).

Παιδιά sorry άκυρο, δεν ισχύει για Android μιας και δεν υποστηρίζεται η Java εκεί.
Σε windows πάντως οι λιγοστοί τίτλοι που έχω σ'αυτό το format παίζουν άψογα:p

Παιδιά sorry άκυρο, δεν ισχύει για Android μιας και δεν υποστηρίζεται η Java εκεί.
Σε windows πάντως οι λιγοστοί τίτλοι που έχω σ'αυτό το format παίζουν άψογα:p

Τσάμπα η χαρά... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Με αυτό το σύστημα βγάζεις 7,1 αξίζουν τα ασύρματα ηχεία σαν ποιότητα ήχου;

send from my nexus 5 using Tapatalk

Θα σου πω απο βδομάδα που θα έρθει το Nvidia Shield και θα μπορέσω να αναπαράγω καθαρό atmos

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

To Atmos προϋποθέτει νομίζω είτε ηχεία ύψους είτε τουλάχιστον upward firing. Η ηχομπαρα να υποθέσω ότι βγάζει ένα ψευτο-3.1. Τα ασύρματα που έχεις ως surround μπορούν να ρίξουν διακριτό κανάλι ήχου προς τα πάνω;

Βεβαίως έχουν, γι´αυτό έχουν κατασκευαστεί. Νομίζω πως αν πας στο σύνδεσμο που παρέθεσα και τα παρατηρήσεις, φαίνεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ναι στο α και στο β. Για το γ νομίζω ότι ακόμα το shield δεν υποστηρίζει Atmos μέσω Netflix. Από Kodi και Plex κανονικά.

ΟΚ, ευχαριστώ. Πες μου λίγο, αυτήν τη στιγμή έχω τον σερβερ του πλεξ στον υπολογιστή (Windows). Να τον απεγκαταστήσω απο εκεί και να τον περάσω καλύτερα στο Nvidia Shield? Και αν ναι, μπορώ με τα ίδια στοιχεία πρόσβασης (μειλ, κωδικό) να τον στήσω και στο box?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αυτές οι εκδόσεις υποθέτω αφορούν μόνο Windows;
Όπως διαβάζω παρακάτω σε Android λόγω java δεν μπορούν να παίξουν bd menu .

Επειδη φοβαμαι μην κανω καμια κουταμαρα και χαλασω ολο το σεταρισμα που εχω κανει, θα περιμενω να δοκιμασεις εσυ αυριο και να μας πεις

Δεν παίζει σε 18, σε 17 ξεκινάει κατευθείαν η ταινία

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αυτές οι εκδόσεις υποθέτω αφορούν μόνο Windows;
Όπως διαβάζω παρακάτω σε Android λόγω java δεν μπορούν να παίξουν bd menu .

Το λινκ είναι για 18 σε android και όντως δεν παίζει μενού, ξεκινάει κατευθείαν η ταινία