Τελικά νωρίς χάρηκα... ενώ έχω πρόσβαση στον σκληρό με τα μίντια που σύνδεσα στο πλεξ, δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν απο το πισι
αν δεν το έχεις κάνει ήδη τότε κάνε στο δίσκο διαμόρφωση ώστε να φαίνεται εσωτερικός@papdoux ναι ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψες
ναι, το έκανα και με τα στοιχεία που γράφει εκεί, συνδέθηκα στο δίσκο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν. Ενώ παίζει τα αρχεία κανονικά (μουσική και βίντεο) με το bsplayer στον υπολογιστή
αν δεν το έχεις κάνει ήδη τότε κάνε στο δίσκο διαμόρφωση ώστε να φαίνεται εσωτερικός
Γιατί θέλεις να τρέξεις Plex server? Μέσω Kodi δεν βλέπεις τα αρχεία από το δίκτυο πχ windows shares?
Το πλεξ μου αρεσει, το εχω ποσα χρονια. Δεν έχω "δουλέψει" ποτέ kodi. Θα παιζει dolby True hd 7.1? Αν είναι να το δοκιμάσω
Είχα σε μεγάλες ταινίες με Ατμος κάποια μικρά σπασιματάκια. Οπότε μεταφέρω τώρα τα αρχεία για να μην χαθούν και θα ενώσω τον 4 ΤΒ ως εσωτερική μνήμη στο Σιλντ. Τελευταία προσπάθεια...
Αυτή εδω που είναι 31 Γκιγκα Phantastische.Tierwesen.und.wo.sie.zu.finden.sind.2016.German.1080p.DL.TrueHD.ATMOS.BluRay.AVC.Remux-pmHD
κι αυτή 34 GB The Divergent Series Allegiant 2016 1080p Bluray AVC TrueHD Atmos 7.1-PrivateHD
σ´αυτές είχα πρόβλημα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.