Nvidia Shield Android TV 4K

Τελικά νωρίς χάρηκα... ενώ έχω πρόσβαση στον σκληρό με τα μίντια που σύνδεσα στο πλεξ, δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν απο το πισι

Τελικά νωρίς χάρηκα... ενώ έχω πρόσβαση στον σκληρό με τα μίντια που σύνδεσα στο πλεξ, δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν απο το πισι

έχεις ορίσει στο shield να ανοίξει το share του δίσκου;
δε θυμάμαι που βρίσκεται, υποθέτω στα settings κάπου σχετικά με την αποθήκευση. Εκεί σου λέει ποιο είναι το id & pwd

ναι, το έκανα και με τα στοιχεία που γράφει εκεί, συνδέθηκα στο δίσκο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν. Ενώ παίζει τα αρχεία κανονικά (μουσική και βίντεο) με το bsplayer στον υπολογιστή

Μικρό update 16mb πριν από λίγο.
Μια από τις βελτιώσεις γράφει ότι αφορά τα controllers.

αν πας στα windows, στο δίκτυο, σου δίνει την επιλογή για shield; στο εμφανίζει;
μπαίνεις μέσα να δεις τα περιεχόμενα;

δε σου δουλεύει η αντιγραφή ενώ έχεις πρόσβαση στο δίσκο;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

ναι, το έκανα και με τα στοιχεία που γράφει εκεί, συνδέθηκα στο δίσκο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σ´αυτόν. Ενώ παίζει τα αρχεία κανονικά (μουσική και βίντεο) με το bsplayer στον υπολογιστή

Γιατί θέλεις να τρέξεις Plex server? Μέσω Kodi δεν βλέπεις τα αρχεία από το δίκτυο πχ windows shares?

Γιατί θέλεις να τρέξεις Plex server? Μέσω Kodi δεν βλέπεις τα αρχεία από το δίκτυο πχ windows shares?

Το πλεξ μου αρεσει, το εχω ποσα χρονια. Δεν έχω "δουλέψει" ποτέ kodi. Θα παιζει dolby True hd 7.1? Αν είναι να το δοκιμάσω

Το πλεξ μου αρεσει, το εχω ποσα χρονια. Δεν έχω "δουλέψει" ποτέ kodi. Θα παιζει dolby True hd 7.1? Αν είναι να το δοκιμάσω

Φυσικά και παίζει, δεν υπάρχει κάτι να παίζει στο Plex και οχι στο kodi

Λοιπόν, τελικά τα κατάφερα και μπορώ να έχω πρόσβαση στον εξωτερικό σκληρό του Shield μέσω του υπολογιστή και να μεταφέρω/δημιουργήσω/σβήσω αρχεία.
Εγκατέστησα ftp server στο Shield ακολουθώντας αυτά εδώ τα βήματα στο παρακάτω βίντεο. Αυτός συνδέεται μεσω Opus που είναι πανάκριβο. Και το δωρεάν Filezilla μιά χαρά κάνει τη δουλειά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

από ότι είδα, στα settings -> storage and reset -> network Storage, μπορείς να κάνεις connect και mount οπότε τα apps να βλέπουν δικτυακά τα αρχεία ...
δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως δουλεύει ...

Είχα σε μεγάλες ταινίες με Ατμος κάποια μικρά σπασιματάκια. Οπότε μεταφέρω τώρα τα αρχεία για να μην χαθούν και θα ενώσω τον 4 ΤΒ ως εσωτερική μνήμη στο Σιλντ. Τελευταία προσπάθεια...

Είχα σε μεγάλες ταινίες με Ατμος κάποια μικρά σπασιματάκια. Οπότε μεταφέρω τώρα τα αρχεία για να μην χαθούν και θα ενώσω τον 4 ΤΒ ως εσωτερική μνήμη στο Σιλντ. Τελευταία προσπάθεια...

Τι σπασίματα? Με ποιο player? Δύσκολο να ευθύνεται το δίκτυο για αυτό εκτός αν παίζεις με wifi

με το πλεξ, απο το pc. Ως εξωτερικός στο σιλντ ο δίσκος έπαιζε χωρίς προβλήματα, αλλά δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία παρά μόνο μεσω Ftp server που έστησα στο σίλντ. Το μετάνιωσα όμως αυτό και δοκίμασα τον σερβερ του πλεξ να τρέχει απο τον υπολογιστή, αλλά έκανε μικρά κολληματάκια και μόνο στα 7.1. Οποτε σώζω τώρα τα αρχεία του δίσκου να τον ενώσω ως εσωτερική μνήμη στο μηχάνημα

πόσο μεγάλο ήταν το αρχείο; με smb μέχρι 140 mbps rate παίζει νεράκι δηλαδή αρχείο UHD να είναι 60+ γίγα

το δίκτυο σου είναι όλο καλώδιο ή είναι wifi, powerlines

Αυτή εδω που είναι 31 Γκιγκα Phantastische.Tierwesen.und.wo.sie.zu.finden.sind.2016.German.1080p.DL.TrueHD.ATMOS.BluRay.AVC.Remux-pmHD
κι αυτή 34 GB The Divergent Series Allegiant 2016 1080p Bluray AVC TrueHD Atmos 7.1-PrivateHD

σ´αυτές είχα πρόβλημα

μεσω ethernet, όλο με Cat7 όλες οι συσκευές σε switch και ρουτερ to Fritzbox 7490

Αυτή εδω που είναι 31 Γκιγκα Phantastische.Tierwesen.und.wo.sie.zu.finden.sind.2016.German.1080p.DL.TrueHD.ATMOS.BluRay.AVC.Remux-pmHD
κι αυτή 34 GB The Divergent Series Allegiant 2016 1080p Bluray AVC TrueHD Atmos 7.1-PrivateHD

σ´αυτές είχα πρόβλημα

Με direct play ή έχεις βάλει να κάνει transcode ο server στο pc?