Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Για τα χρήματα που έδωσες (γιατί και αυτό έχει σημασία) είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν που πήρες;ναι αν ηθελα παιχνιδομηχανη θα εδεινα αλλα 150 και θα επαιρνα μια σοβαρη παιχνιδομηχανη...δεν μπορει να ειναι beep αυτοι που εχουν το ps kai to xbox
1. Νομίζω οι πιο πολλοί παίζουν με Kodi και Plex. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχει "δικό". To πιο κοντινό σε δικό του player είναι το spmcαυτο που με χαλασε ειναι που δεν εχει εναν δικο του player θεωρησα πως θα εχει, βασικα το ειχα για αυτονοητο,δεν γινετε τα τα μηχανακια της κακιασ ωρας να εχουν δικο τους player και αυτο οχι και να κοστιζει ενα σκασμο λεφτα.....εσεις ειστε ενταξει με το να παιζεται της ταινιες σας με mx kai vlc??? να προσθεσω και τον περιορισμο τον εφαρμογων??? και φυσικα δεν ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα
Καλα αν καποιος το παιρνει μονο για media player κατι δεν εχει καταλαβει ρε παιδια. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το gamestream. Aλλιως και ενα κινεζικο των 50 ευρω μια χαρα δουλεια κανει...Η εστω το mi box που ειναι ιδιου interface
2. Για τις εφαρμογές σου έδωσα απάντηση με τον sideload launcher. Επίσης το μηχανάκι είναι Android TV και όχι Android. Μικρή διαφοροποίηση αλλά υπαρκτή.
Οι άλλοι (πχ zidoo) υποχρεώνονται να βγάλουν δικές τους εφαρμογές βελτιστοποιημένες κατά το δυνατόν στα μηχανάκια τους γιατί πόλλες φορές η υποστήριξη των εταιριών Soc είναι τουλάχιστον προβληματική σε επίπεδο οδηγών -τουλάχιστον στη αρχή. Και άλλες τα καταφέρνουν καλά και άλλες λιγότερο σε αυτό το τομέα.
Παιδιά μια ερωτηση.Εβαλα NETFLIX αλλά οταν περναω το σημα μεσω του AVR YAMAHA απο nvidia sheild στην samsung 7ετιας που έχω ή απευθειας sheild στην TV μου βγαζει HDCP ERROR λογω μαλλον του οτι ο avr και η tv δεν πληρουν το hdcp 2.2 standar ....ερωτηση...αν κουμπωσω εναν hdmi splitter στο shield όπως απ αυτα που κυκλοφουν στο amazon και λενε οτι κανουν bypass θα δω εικονα στην tv?Το εχει κανει κάποιος?Ευχαριστω
αυτό στο βγάζει όταν παίζεις netflix 4K ή πάντα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.