Nvidia Shield Android TV 4K

ναι αν ηθελα παιχνιδομηχανη θα εδεινα αλλα 150 και θα επαιρνα μια σοβαρη παιχνιδομηχανη...δεν μπορει να ειναι beep αυτοι που εχουν το ps kai to xbox

Last edited by a moderator:
Beep δεν ειναι απλα θελουν κατι που κανει αυτη τη δουλεια μονο και τιποτα αλλο με ιδιαιτερη επιτυχια και με λιγα λεφτα. Για να φτιαξεις PC που να ειναι gaming καθαρα θες πολλαπλασια λεφτα απο ps και xbone.

Last edited by a moderator:
ναι αν ηθελα παιχνιδομηχανη θα εδεινα αλλα 150 και θα επαιρνα μια σοβαρη παιχνιδομηχανη...δεν μπορει να ειναι beep αυτοι που εχουν το ps kai to xbox
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Για τα χρήματα που έδωσες (γιατί και αυτό έχει σημασία) είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν που πήρες;

αυτο που με χαλασε ειναι που δεν εχει εναν δικο του player θεωρησα πως θα εχει, βασικα το ειχα για αυτονοητο,δεν γινετε τα τα μηχανακια της κακιασ ωρας να εχουν δικο τους player και αυτο οχι και να κοστιζει ενα σκασμο λεφτα.....εσεις ειστε ενταξει με το να παιζεται της ταινιες σας με mx kai vlc??? να προσθεσω και τον περιορισμο τον εφαρμογων??? και φυσικα δεν ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα

αυτο που με χαλασε ειναι που δεν εχει εναν δικο του player θεωρησα πως θα εχει, βασικα το ειχα για αυτονοητο,δεν γινετε τα τα μηχανακια της κακιασ ωρας να εχουν δικο τους player και αυτο οχι και να κοστιζει ενα σκασμο λεφτα.....εσεις ειστε ενταξει με το να παιζεται της ταινιες σας με mx kai vlc??? να προσθεσω και τον περιορισμο τον εφαρμογων??? και φυσικα δεν ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα
1. Νομίζω οι πιο πολλοί παίζουν με Kodi και Plex. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχει "δικό". To πιο κοντινό σε δικό του player είναι το spmc
2. Για τις εφαρμογές σου έδωσα απάντηση με τον sideload launcher. Επίσης το μηχανάκι είναι Android TV και όχι Android. Μικρή διαφοροποίηση αλλά υπαρκτή.
3. προφανώς έχεις το δικαίωμα στη άποψη σου αλλά δεν μπορώ καν να καταλάβω τα επιχειρήματα σου. Αν είναι θέμα απλά λογου τιμή απόδοσης δεν θα διαφωνήσω ότι είναι λίγο ακριβουτσικο, αλλά όμως είσαι ο 2ος που έχει μείνει απογοητευμένος σε αυτό το φόρουμ.

Ο 1ος αν θυμάμαι καλά είχε δοκιμάσει να το κάνει και κατεβαστηρι αλλά τότε δεν είχε βρεθεί τρόπος για να γίνει και το πούλησε (αν θυμάμαι καλά την ιστορία).

επιχειρηματα για ποιο λογο να εχω,ουτε δικια μου εταιρια εχω ουτε να επιρρεασω κανεναν θελω,απλα ειπα να γραψω αυτα που ειδα μηπως και κανω κανω κατι λαθος...το δικιμασα αυτο που ειπες,ενταξει τις εφαρμογες τις βλεπει αλλα δεν τις ανοιγει...τεσπα μικρο το κακο αλλα απαραδεκτο ...εννοειτε πως ειναι θεμα τιμη αποδοσης. ουτε κατεβαστηρια μ ενδιαφερουν ουτε παιχνιδια,εγω ηθελα μια ανδροιδ συσκευη να βαλω τις εφαρμογες που θελω και να μην εχω κολληματα....

Καλα αν καποιος το παιρνει μονο για media player κατι δεν εχει καταλαβει ρε παιδια. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το gamestream. Aλλιως και ενα κινεζικο των 50 ευρω μια χαρα δουλεια κανει...Η εστω το mi box που ειναι ιδιου interface

Εμ, δεν την κάνει, μπορείς να μπεις σε όλα τα νήματα στην ενότητα media players και να διαβάσεις για να καταλάβεις ότι δεν την κάνουν, όλο και κάποιος θα έχει προβλήματα μικρά ή μεγάλα, φτιάχνουν κάτι με μια αναβάθμιση και χαλάνε κάτι άλλο.
Δύο χρόνια το έχω και μόνο μια φορά είχα θέμα μετά από update και λύθηκε με log out και ξανά log in στο λογαριασμό Google, παίζει άψογα ότι έχω δοκιμάσει και φυσικά με kodi, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει άλλο player ακόμη και built in να είχε, το πιο κοντινό στην απόδοση του shield είναι το mi box αλλά με ένα τεράστιο μειονέκτημα που είναι η θύρα lan

δεν υπάρχει λόγος για δικό του player, τόσα έχει το store. το λειτουργικό είναι android, open source.
επίσης η nvidia υποστηρίζει το kodi και το kodi παίζει μια χαρά με το shield όπως και το spmc που είναι fork του kodi.
Δε βρίσκω λόγο να χρειάζεται κάτι άλλο όπως δικό της player.
Ούτε κλειστό λειτουργικό είναι, ούτε χρειάζεται αλχημείες με δικά της players για να τείνει προς το σωστό.

Αν έδινε και το 3D να φύγει και το mede8er από δίπλα ....

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

2. Για τις εφαρμογές σου έδωσα απάντηση με τον sideload launcher. Επίσης το μηχανάκι είναι Android TV και όχι Android. Μικρή διαφοροποίηση αλλά υπαρκτή.

Σωστή επισήμανση αλλά θα διαφωνήσω στο μικρή διαφοροποίηση.
Τα απλά media box μπορεί να τα λέμε Android άλλα χωρίς την επίσημη υποστήριξη του Android tv υστερούν.

Είπαμε, πολύ καλο αλλά λίγο ‛υπερτιμημενο’ ΑΝ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η θέαση ταινιών και ΟΧΙ ΚΑΙ τα παιχνίδια..
Δικό του player δεν χρειάζεται αφού το kodi δουλεύει σε αυτό πολύ καλά και η Nvidia υποστηρίζει την κοινότητα ενεργά.
Οι άλλοι (πχ zidoo) υποχρεώνονται να βγάλουν δικές τους εφαρμογές βελτιστοποιημένες κατά το δυνατόν στα μηχανάκια τους γιατί πόλλες φορές η υποστήριξη των εταιριών Soc είναι τουλάχιστον προβληματική σε επίπεδο οδηγών -τουλάχιστον στη αρχή. Και άλλες τα καταφέρνουν καλά και άλλες λιγότερο σε αυτό το τομέα.
Η Nvidia και ως μέγεθος εταιρίας αλλά και λόγω πόρων είναι σε θέση να λύνει τα οποία προβλήματα παρουσιάζονται σχετικά γρήγορα (..σχετικά, γιατί το τελευταίο κάνανε κανένα 6μηνο να το λύσουν..απαράδεκτο για το μέγεθος της εταιρίας!)

Συμφωνώ και εγώ με τους περισσότερους ότι δεν θέλω άλλον player, αφού έχω Kodi, VLC και MX Player. Γιατί να πρέπει να στηρίζομαι στον κάθε κατασκευαστή να ανανεώνει έναν δικό του Player όταν έχω τόσο πλήρεις εφαρμογές στο Play Store;

Αναφορικά με τις εφαρμογές, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με ότι και αν έχω κάνει sideload (φυσικά πρέπει να έχει εγκατασταθεί και ο sideload launcher για να τις βλέπεις όλες). Επίσης, όπως προαναφέρθηκε είναι Android TV η συσκευή, όχι Android OS, οπότε μάλλον είναι θέμα προσδοκιών το να μην βρίσκεις κάποια πράγματα που δεν έχεις εντοπίσει. Αυτό με τον Chrome ας πούμε είναι σαφώς θέμα launcher, βάλε τον sideload και θα καταλάβεις.

Βλέπω στο Netflix πως υποστηρίζει HDR (ανάμεσα σε πολύ λίγες συσκευές, όχι της Zidoo που αναφέρεις ας πούμε). Χάνω κάτι σε αυτό;

Οι άλλοι (πχ zidoo) υποχρεώνονται να βγάλουν δικές τους εφαρμογές βελτιστοποιημένες κατά το δυνατόν στα μηχανάκια τους γιατί πόλλες φορές η υποστήριξη των εταιριών Soc είναι τουλάχιστον προβληματική σε επίπεδο οδηγών -τουλάχιστον στη αρχή. Και άλλες τα καταφέρνουν καλά και άλλες λιγότερο σε αυτό το τομέα.

Ένας λόγος είναι αυτός, ένας άλλος λόγος όμως είναι για να εφαρμόσουν πράγματα που δεν υποστηρίζονται απ'το Kodi ή άλλες εφαρμογές του store, όπως πχ MVC 3D, BD/UHD menus...

Παιδιά μια ερωτηση.Εβαλα NETFLIX αλλά οταν περναω το σημα μεσω του AVR YAMAHA απο nvidia sheild στην samsung 7ετιας που έχω ή απευθειας sheild στην TV μου βγαζει HDCP ERROR λογω μαλλον του οτι ο avr και η tv δεν πληρουν το hdcp 2.2 standar ....ερωτηση...αν κουμπωσω εναν hdmi splitter στο shield όπως απ αυτα που κυκλοφουν στο amazon και λενε οτι κανουν bypass θα δω εικονα στην tv?Το εχει κανει κάποιος?Ευχαριστω

παιδιά μια βοήθεια?Κανείς?

hp laptop - hdmi - tv samsung ....ΠΑΙΖΕΙ
shield - avr - tv samsung ....HDCP ERROR ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
shield - tv samsung ....HDCP ERROR ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
shield - epson tw9000 projector ....ΠΑΙΖΕΙ
shield - avr - epson tw9000 projector ...HDCP ERROR ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

το καλωδιο HDMI ειναι το ιδιο...