Μόλις έτρεξα τα patterns στο shield. Ανέβηκε σε 1080 5.8mbps σε 20-30''. Cosmote 50/5 αν και συγχρονιζω γύρω στα 37Παιδιά τώρα το πρωί σηκώνει 1080 στο test pattern μεσα σε δευτερόλεπτα, απίστευτο!
Και οι πληροφορίες με το F4 συμφωνούν με το τεστακι.
Επίσης φαίνεται και η διαφορά της εικόνας 720 με 1080.
Ας δοκιμάσει κανείς κατά τις 10 το βράδυ αν έχετε όρεξη!
Ολα αψογα σήμερα παιδιά..
Είδα 2 επεισόδια, μόνιμα 1080 και 6.5mbps καρφωμένο.. Περίεργα πραγματα.
Οπότε κάτι έπαιζε με το netflix, θα ενημερώσω για νεότερα, ευχαριστώ!!
Ευρωπαϊκός κόφτης γενικός ή για το συγκεκριμένο μηχάνημα;Και σε αλλα players το ιδιο. Πρεπει να ειναι ευρωπαικος κοφτης του Netflix.
Ευρωπαϊκός κόφτης γενικός ή για το συγκεκριμένο μηχάνημα;
From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Και αδιανόητο. Πιστεύω ότι έχεις δίκιο γιατί παλιότερα έβλεπα και διπλάσιες και παραπάνω ταχύτητες. Τώρα πλέον όχι. Και δεν είναι θέμα γραμμής.Γενικος. Δεν ξερω αν οσοι εχουν 4Κ συνδρομη πανε πιο ψηλα σε bit-rate.
Πως έγινε αυτό; σε τι τιμή? Με το τελωνείο τι έκανες;Καλησπέρα,
Παραλαμβάνω την Δευτέρα όλο το πακέτο από Amazon US με DHL.
Έχω μερικές ερωτήσεις,
1. Έχω τα αρχεία μου σε NAS (synology DS416play)
Θα χρειαστεί να βάλω usb3 SSD ή μου αρκεί το δίκτυο;
2. Kodi ή Plex; δεν έχω δουλέψει κανένα!
3. Έχω τον med800x3d που έλεγα να τον παροπλίσω! υπάρχει ελπίδα για 3D με το Shield;
4. Απ ότι διαβάζω το NFS είναι μονόδρομος. Ισχύει;
1) αρκεί το δίκτυο
2) kodi, το πλεξ δεν το συμπάθησα
3) δεν υπάρχει ελπίδα
4) ανάλογα τα αρχεία, για αρχεία πάνω από 140 mbps τότε nfs αλλιώς και smb. Αλλά αν έχεις nas με nfs τότε καλύτερα
1. δικτυο
2. αν θελεις τη δυνατοτητα να βλεπεις και σε φορητες συσκευες ή/και θελεις να βλεπεις και εκτος lan (φτανει να εχεις τουλαχιστον 3mbit upload) βαζεις plex. Προσωπικα τρεχω και τα δυο. Χρησιμοποιω plex server ως backend και το kodi με το official plex add on ως player. To plex προσφατα ενεργοποιησε και σε ολους τους intel με quicksync (o celeron 3060 που εχει το 416play σου υποστηριζει quicksync) τη δυνατοτητα για hardware transcoding, κατι το οποιο σημαινει οτι και το 416play σου μπορει να κανει transcoding στο plex και οχι, οπως προτινος, μονο με την εφαρμογη DS video. Προσωπικα, θα εβαζα και τα δυο και θα εβλεπα τι με βολευει καλυτερα.
4. απο ενα σημειο και μετα, χωρις να καταλαβω γιατι, ειχα προβλημα με το smb μεσω kodi. Το plex χρησιμοποιει http οποτε δεν ειχα προβλημα. Αλλη επιλογη εκτος απο nfs και http ειναι το ftp, το οποιο χρησιμοποιω απροβληματιστα στο kodi (οταν δεν χρησιμοποιω το plex add on)
Πως έγινε αυτό; σε τι τιμή? Με το τελωνείο τι έκανες;
Sent from my 1+3T
1) Αν το δίκτυο είναι Gbit, μη κάνεις το κόπο να ασχοληθείς καθόλου με usb, δίσκους κλπ.
2) Με Kodi δουλεύει γρήγορα και απροβληματιστα,το χρησιμοποιώ σε αντίστοιχο Nas της Qnap που έχω με τεράστια βιβλιοθήκη.
4) Πέρα από αυτά που σου είπαν τα παιδιά, μπορείς να κάνεις Mount φακέλους απο το Nas και να τους βλέπεις σαν να είναι εσωτερικός δίσκος.
Εγώ διαβάζω έτσι αρχείο 400mbps μέσω kodi απροβληματιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.