Nvidia Shield Android TV 4K

Γνωρίζει κάποιος γιατί το shield pro είναι out of stock σε όλα τα amazon; Διάβασα επίσης στο forum της nvidia σε μια συζήτηση ότι σταμάτησαν την παραγωγή του pro. Αληθεύει;

Γνωρίζει κάποιος γιατί το shield pro είναι out of stock σε όλα τα amazon; Διάβασα επίσης στο forum της nvidia σε μια συζήτηση ότι σταμάτησαν την παραγωγή του pro. Αληθεύει;
Πότε μου δεν κατάλαβα το βιντεάκι νόημα ύπαρξης του

Εννοείς ότι το pro δεν αξίζει; Καλύτερα το 16άρι;
Εννοώ ότι δεν κατάλαβα τον λόγο να υπάρχει μηχάνημα με 50% πιο ακριβή τιμή προσφέροντας μόνο 500γιγα. Θύρα usb3 υπάρχει και με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις σχεδόν 1 τέρα σκληρό οπότε και αν το θέλεις .

Γιατί μέσω nfs share;; Δεν δοκιμάζεις μέσω smb;
Εγώ στριμαρω πάρα πολύ 4Κ και 1080,χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί το έχω 3 βδομάδες περίπου αλλά το δουλεύω 4 ώρες τη μέρα σίγουρα!

Σιχαίνομαι το smb από τότε που συνειδητοποίησα πως οποτε της γκαυλώσει της Microsoft να πετάξει κανένα update μπορεί να καταστρέψει το εσωτερικό μου δίκτυο. NFS και βρήκα την υγειά μου.

nfs και απο εμενα αρκει να ξερεις να το ρυθμιζεις το εβαλα στο synology μου και δεν εχω προβληματα απο τοτε

το nfs τι πρέπει να έχουμε από μηχανήματα για να λειτουργήσει; τώρα μέσω Windows shares στριμαρω μέσω WiFi ταινίες απ το πισι στο wdtv media player
windows shares είναι το smb?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

το nfs τι πρέπει να έχουμε από μηχανήματα για να λειτουργήσει; τώρα μέσω Windows shares στριμαρω μέσω WiFi ταινίες απ το πισι στο wdtv media player
windows shares είναι το smb?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Windows shares ειναι το smb.
NFS Shares κάνεις εγκατάσταση στα windows το πρόγραμμα Hanewin NFS Server .. Πανευκολο και λειτουργικό..

Συμφωνώ με τον azriel... σχετικά με τα NFS .... Πολύ καλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα σε σχέση με τα SMB.

Windows shares ειναι το smb.
NFS Shares κάνεις εγκατάσταση στα windows το πρόγραμμα Hanewin NFS Server .. Πανευκολο και λειτουργικό..

Συμφωνώ με τον azriel... σχετικά με τα NFS .... Πολύ καλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα σε σχέση με τα SMB.
Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι freeware? Αναφέρομαι στο nfs server? Νομίζω για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Πάντως παιδιά αν έχει κάποιος την εμπειρία, το χρονο και τις γνώσεις ας σηκώσει ενα οδηγό στησίματος nfs για τα windows. Θα είναι πολύ χρήσιμος.

Καλημέρα το Netflix βγάζει ψηφιακό ήχο η μόνο stereo;κ με player η Lodi βγάζει multi channel η αναφέρει τον ήχο κανονικά (atmos- dts- dtsma κτλ)

Καλημέρα το Netflix βγάζει ψηφιακό ήχο η μόνο stereo;κ με player η Lodi βγάζει multi channel η αναφέρει τον ήχο κανονικά (atmos- dts- dtsma κτλ)
Dolby digital plus 5.1 σε συμβατούς ενισχυτές. Κάτι είχα ακούσει ότι θα υποστηρίξουν και Atmos αλλά επειδή δεν έχω υποδομή δεν έχει δώσει πολύ σημασία. Αν ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει dd+ τότε βγάζει στερεό.
ΔΕΝ παίζει μέσω Kodi (υπήρχαν παλιά κάποια add-ons αλλά δεν παίζουν πλέον)

Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι freeware? Αναφέρομαι στο nfs server? Νομίζω για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

είναι τελείως ελεύθερο και μετά τις 30 ημέρες...

Πάντως παιδιά αν έχει κάποιος την εμπειρία, το χρονο και τις γνώσεις ας σηκώσει ενα οδηγό στησίματος nfs για τα windows. Θα είναι πολύ χρήσιμος.

Δες εδώ και αν έχεις τίποτε άλλες απορίες εδώ είμαι:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

για οποιον ενδιαφερεται για emulator N64

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δωρεαν προγραμματακι και επαιξε αμεσως και χωρις κανενα προβλημα. Απλα το εγκατεστησα και του υπεδειξα φακελο με rom.

Να ρωτήσω ...
Συνδέοντας το Shield με LG Oled b7 αφήνω το αυτόματο στο προφιλ χρώματος ή το αλλάζω σε 2020?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά είναι συμβατο το Logitech Harmony Ultimate one με το shield tv 16gb;

Λοιπόν ...

μετά από 2 ημέρες ενασχόλησης (καθόσον το απέκτησα)..

Ειλικρινά είναι άξιος αντικαταστάτης του Nuc...

Κάποια μικρο μειον:

- Επειδή αναγκαστικά του έβαλα ένα USB3 64 είναι λίγο πιο αργό - όχι κάτι φοβερό - κατά την περιήγηση σε σχέση με το Nuc (λόγω SSD)...

- Σπαστικό είναι που κάποιες φορές το Kodi αργεί να κάνει shutdown..

- Διαφημίσεις στην πρώτη σελίδα (μπορείς να τις απενεργοποιήσεις φυσικά) αλλά δεν βρήκα δυνατότητα για περαιτέρω customization της αρχικής οθόνης

Ερώτηση έχει βγει κάποια ταινία η οποία να έχει σημαντική διαφορά στην εικόνα 1080p (remuxed) με 4Κ (remuxed)?

Επίσης να βάλετε στο Kodi Screensaver το Aerial ..... (σε 1080p είναι βέβαια αλλά και πάλι είναι φανταστικό - Apple :) )...