Πότε μου δεν κατάλαβα το βιντεάκι νόημα ύπαρξης τουΓνωρίζει κάποιος γιατί το shield pro είναι out of stock σε όλα τα amazon; Διάβασα επίσης στο forum της nvidia σε μια συζήτηση ότι σταμάτησαν την παραγωγή του pro. Αληθεύει;
Πότε μου δεν κατάλαβα το βιντεάκι νόημα ύπαρξης του
Εννοώ ότι δεν κατάλαβα τον λόγο να υπάρχει μηχάνημα με 50% πιο ακριβή τιμή προσφέροντας μόνο 500γιγα. Θύρα usb3 υπάρχει και με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις σχεδόν 1 τέρα σκληρό οπότε και αν το θέλεις .Εννοείς ότι το pro δεν αξίζει; Καλύτερα το 16άρι;
Γιατί μέσω nfs share;; Δεν δοκιμάζεις μέσω smb;
Εγώ στριμαρω πάρα πολύ 4Κ και 1080,χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί το έχω 3 βδομάδες περίπου αλλά το δουλεύω 4 ώρες τη μέρα σίγουρα!
το nfs τι πρέπει να έχουμε από μηχανήματα για να λειτουργήσει; τώρα μέσω Windows shares στριμαρω μέσω WiFi ταινίες απ το πισι στο wdtv media player
windows shares είναι το smb?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι freeware? Αναφέρομαι στο nfs server? Νομίζω για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Windows shares ειναι το smb.
NFS Shares κάνεις εγκατάσταση στα windows το πρόγραμμα Hanewin NFS Server .. Πανευκολο και λειτουργικό..
Συμφωνώ με τον azriel... σχετικά με τα NFS .... Πολύ καλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα σε σχέση με τα SMB.
Dolby digital plus 5.1 σε συμβατούς ενισχυτές. Κάτι είχα ακούσει ότι θα υποστηρίξουν και Atmos αλλά επειδή δεν έχω υποδομή δεν έχει δώσει πολύ σημασία. Αν ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει dd+ τότε βγάζει στερεό.Καλημέρα το Netflix βγάζει ψηφιακό ήχο η μόνο stereo;κ με player η Lodi βγάζει multi channel η αναφέρει τον ήχο κανονικά (atmos- dts- dtsma κτλ)
Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι freeware? Αναφέρομαι στο nfs server? Νομίζω για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Πάντως παιδιά αν έχει κάποιος την εμπειρία, το χρονο και τις γνώσεις ας σηκώσει ενα οδηγό στησίματος nfs για τα windows. Θα είναι πολύ χρήσιμος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.