Μπορείς να δοκιμάσεις happy chick αλλά την έκδοση για android tv που είναι καλύτερη βαθμός δυσκολίας 0 εγκαθιστας την εφαρμογή κατεβάζεις τα παιχνίδια που θέλεις και παίζεις.
Retroarch θέλει δουλειά υπάρχουν οδηγοί στο youtube.
Hyperspin για nvidia shield tv πολύ καλό δεν θέλει ιδιαιταιρες ρυθμίσεις αλλά απαιτεί αρκετό αποθηκευτικό χώρο και αυτό με λίγο ψάξιμο youtube & google θα βρεις τα πάντα.
Όλα αυτά που σας έγραψα είναι δωρεάν αλλά εκτός από το happy chick που είναι plug n play τα άλλα 2 χρειάζονται λίγο δουλίτσα από την μεριά σας.
Το Kodi έχει επιλογή για photo library. Προσωπικά όμως προτιμώ Google photos και cast στο shield. Έχω όμως όλη μου τη βιβλιοθήκη στο Google photos online.Παιδιά για να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω δικτύου (απο nas πχ) ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;;
Μια δυο που δοκίμασα απο Google Play δεν με ενθουσίασαν.
υπάρχει κανείς να έχει συνδέσει bluetooth headset για να δει ταινία;
έλεγα να πάρω ένα τέτοιο headset για το βράδυ αλλά με απασχολεί μήπως ο ήχος έχει καθυστέρηση.
Ναι για μένα είναι το καλύτερο, δίνεις βέβαια κάποια χρήματα παραπάνω αλλά σκέψου το σαν επένδυση δεν θα χρειαστεί να ξανά ασχοληθείς με κάτι άλλο.Να ρωτήσω και εγώ..
Για αναπαραγωγή αρχείων 4κ mkv (ανεξαρτήτως κωδικοποίησης Η264 H265 ή bitrate HDR/ Non HDR) μέσω Kodi το shield είναι το καλύτερο;;
(αυτό που μου αρέσει είναι η υποστήριξή του - συνεχή firmware updates - σε αντίθεση με λοιπές κινεζιές)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.