Nvidia Shield Android TV 4K

υπαρχουν διαφορα emulators δοκιμασα το retroarch αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με ενα romset που δοκιμασα...

To retroX ειναι καλο αλλα ειναι paid...Παλια ειχα βαλει το mame32 και επαιζε επισης...

παντως απο αποψη υπολογιστικης ισχυς δεν θα εχεις κανενα προβλημα να παιξεις οτι emulator θελεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις happy chick αλλά την έκδοση για android tv που είναι καλύτερη βαθμός δυσκολίας 0 εγκαθιστας την εφαρμογή κατεβάζεις τα παιχνίδια που θέλεις και παίζεις.
Retroarch θέλει δουλειά υπάρχουν οδηγοί στο youtube.
Hyperspin για nvidia shield tv πολύ καλό δεν θέλει ιδιαιταιρες ρυθμίσεις αλλά απαιτεί αρκετό αποθηκευτικό χώρο και αυτό με λίγο ψάξιμο youtube & google θα βρεις τα πάντα.
Όλα αυτά που σας έγραψα είναι δωρεάν αλλά εκτός από το happy chick που είναι plug n play τα άλλα 2 χρειάζονται λίγο δουλίτσα από την μεριά σας.

Μπορείς να δοκιμάσεις happy chick αλλά την έκδοση για android tv που είναι καλύτερη βαθμός δυσκολίας 0 εγκαθιστας την εφαρμογή κατεβάζεις τα παιχνίδια που θέλεις και παίζεις.
Retroarch θέλει δουλειά υπάρχουν οδηγοί στο youtube.
Hyperspin για nvidia shield tv πολύ καλό δεν θέλει ιδιαιταιρες ρυθμίσεις αλλά απαιτεί αρκετό αποθηκευτικό χώρο και αυτό με λίγο ψάξιμο youtube & google θα βρεις τα πάντα.
Όλα αυτά που σας έγραψα είναι δωρεάν αλλά εκτός από το happy chick που είναι plug n play τα άλλα 2 χρειάζονται λίγο δουλίτσα από την μεριά σας.

Ακη με το happy chick απλά ανοιγεις την ρομ και τέλος?

Ναι αφού βρείς τα παιχνίδια που θέλεις κατεβαίνουν και μετά επιλέγεις και παίζεις.
Το μόνο μειονέκτημα που δεν επηρεάζει το shield αλλά τα άλλα android tv boxes είναι ότι χρειάζεται wired controller εγώ σε ipega 9021 δεν μπόρεσα να κάνω σε android tv box να δουλέψει ενώ με ένα xbox wired controller έπαιζε κανονικά.
Επαναλαμβάνω αυτό ισχύει στα άλλα android tv box και όχι για το shield, το shield παίζει χωρίς καμία παρέμβαση το controller του.

Με ds4 παίζω χωρίς κανένα θέμα.έχει και να κάνεις assign τα κουμπιά

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω δικτύου (απο nas πχ) ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;;
Μια δυο που δοκίμασα απο Google Play δεν με ενθουσίασαν.

Παιδιά για να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω δικτύου (απο nas πχ) ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;;
Μια δυο που δοκίμασα απο Google Play δεν με ενθουσίασαν.
Το Kodi έχει επιλογή για photo library. Προσωπικά όμως προτιμώ Google photos και cast στο shield. Έχω όμως όλη μου τη βιβλιοθήκη στο Google photos online.

Χμμ η δική μου είναι ενάμιση tb και βρίσκεται σε ενα qnap nas συνδεδεμένο με 1000 δίκτυο!!
Η εφαρμογή της qnap δεν είναι φτιαγμένη για android tv και είναι λίγο δύσχρηστη για τηλεόραση, ενώ στο τηλέφωνο είναι υπέροχη!
Το kodi είναι λίγο αργό στις εναλλαγές,το χρησιμοποιώ πολύ σαν player.
Θα ψάξω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω :)

Κατέληξα στο photoguru απο playstore παιδιά..
Πάρα πολύ γρήγορο, υψηλή ποιότητα, παίρνει οποιον player θέλεις για τα βιντεάκια, εξαιρετικός..
Απλά για τις φωτογραφίες βγάζει ενα μηνυματακι πάνω όπου θέλει 3-4 για να φύγει.
Διαβάζει απο nas κανονικότατα για όποιον ενδιαφέρεται.

υπάρχει κανείς να έχει συνδέσει bluetooth headset για να δει ταινία;
έλεγα να πάρω ένα τέτοιο headset για το βράδυ αλλά με απασχολεί μήπως ο ήχος έχει καθυστέρηση.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

υπάρχει κανείς να έχει συνδέσει bluetooth headset για να δει ταινία;
έλεγα να πάρω ένα τέτοιο headset για το βράδυ αλλά με απασχολεί μήπως ο ήχος έχει καθυστέρηση.

Εγω χρησιμοποιω τα ακουστικα του κινητου καi με τα 2 remote και δεν υπαρχει καθυστερηση.

Το changelog της 6.3

New Features and Apps to Try on SHIELD
-PLEX: Automatically remove DVR recorded shows
-VLC: Adds 360 video and PIP functionality
-New Apps: Sirius XM, Tidal

[US Only]
-NEST: View your Nest Cameras on SHIELD using Google Assistant. Say “Show me my front door camera”
-Smart Home: Control over 1000 devices with Google Assistant
-New Apps: Cartoon Network, VH1, and Lego TV

[EU]
-New Apps: Eurosport

[Germany Only]
-New Apps: TV NOW PLUS

[Spain Only]
-New Apps: Moviestar+

Additional Enhancements
• The latest monthly Android security updates including mitigations for “Spectre” (not known to be vulnerable to “Meltdown”). See NVIDIA Product Security Page for more details:
• Improves reporting for low battery status for SHIELD Accessories
• Adds new USB compatibility mode for users with attached USB storage/accessories to improve Bluetooth/wireless performance (Settings > System).
• Support for playback of YUV 8 bit BT 2020 videos
• Adds developer option for rooted systems to always prefer full system upgrades - recommend for rooted systems
• SHIELD controller (2017) upgrade to version 1.18
• SHIELD remote (2017) upgrade to version 1.28
• SHIELD remote w/ headphone jack upgrade to version 1.22
- Firmware update for SHIELD remote (rechargeable) to resolve recharging issues. If update fails, connect remote to charging cable and hold Home + Back + Voice Search buttons until LED flashes (~20 seconds)
• Latest accessory firmware versions:
-SHIELD controller (2017): v1.18
-SHIELD controller (2015): v1.96/99/3.71/0.32
-SHIELD remote (2017): v1.28
-SHIELD remote (rechargeable): v.1.22

Να ρωτήσω και εγώ..

Για αναπαραγωγή αρχείων 4κ mkv (ανεξαρτήτως κωδικοποίησης Η264 H265 ή bitrate HDR/ Non HDR) μέσω Kodi το shield είναι το καλύτερο;;

(αυτό που μου αρέσει είναι η υποστήριξή του - συνεχή firmware updates - σε αντίθεση με λοιπές κινεζιές :grinning-smiley-043)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Να ρωτήσω και εγώ..

Για αναπαραγωγή αρχείων 4κ mkv (ανεξαρτήτως κωδικοποίησης Η264 H265 ή bitrate HDR/ Non HDR) μέσω Kodi το shield είναι το καλύτερο;;

(αυτό που μου αρέσει είναι η υποστήριξή του - συνεχή firmware updates - σε αντίθεση με λοιπές κινεζιές :grinning-smiley-043)
Ναι για μένα είναι το καλύτερο, δίνεις βέβαια κάποια χρήματα παραπάνω αλλά σκέψου το σαν επένδυση δεν θα χρειαστεί να ξανά ασχοληθείς με κάτι άλλο.
Και μία προσωπική άποψη για μένα το 2015 μοντέλο είναι καλύτερο από το 2017 η μόνη διαφορά που έχει το 2017 είναι το καινούργιο controller.
Από άποψη hardware είναι ίδια