Nvidia Shield Android TV 4K

Θέλω να αποσυνδεσω το πληκτρολόγιο από το shield και ψάχνω μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android phone που θα συνεργάζεται με το shield μέσω Bluetooth.
Θέλω όμως να έχει όλες τα πλήκτρα του φυσικού πληκτρολογίου όπως Esc, F1, F2 κτλ.
Υπάρχει κατι;

Τελικα επειδη δεν ασχοληθηκα απο τοτε που το ειχαμε ξανα αναφερει, έβγαλε κανεις ακρη το πως shared folders απο win10 1709 που εχουν το σκατο-nfs 2.0 μπορει να τα βλεπει το kodi?

Δεν έχω shield αλλά δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το smb v1 στο win10 και βγάλε το firewall να δεις μήπως εμποδίζει κ αυτό.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Θέλω να αποσυνδεσω το πληκτρολόγιο από το shield και ψάχνω μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android phone που θα συνεργάζεται με το shield μέσω Bluetooth.
Θέλω όμως να έχει όλες τα πλήκτρα του φυσικού πληκτρολογίου όπως Esc, F1, F2 κτλ.
Υπάρχει κατι;
Θα με ενδιέφερε και εμενα κάτι τέτοιο. Έψαξα αλλά δεν έχω βρει ακόμη τίποτα.

...και ξαφνικα ο google assistant του shield αρχισε να καταλαβαινει ελληνικα και να απανταει στα ελληνικα!!!Οντας στο ιδιο χωρο με το google home που δεν καταλαβαινει ελληνικα ,πλεον γινεται το ελα να δεις :) .Oσο το shield λειτουργουσε μονο στα αγγλικα λειτουργουσαν αρμονικα με το google home να δινει προτεραιότητα στο shield .Τωρα χαμος απανταει το ενα στα ελληνικα (κατα 99% λαθος) και το αλλο στα αγγλικα να ακουει οτι θελει.Υπαρχει καποιος τροπος να πω στο shield να μην ακουει/ψαχνει στα ελληνικα?

LOL@269 euros... Τραγικο... Δηλαδη εγω το ειχα παρει 100 ευρω φτηνοτερα 1 χρονο πριν.

LOL@269 euros... Τραγικο... Δηλαδη εγω το ειχα παρει 100 ευρω φτηνοτερα 1 χρονο πριν.
Από Amazon παίζει περίπου στα 200 οπότε σίγουρα αξίζει κάποιος να το βρει απέξω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα σε όλους..
Κάτοχος και'γω απο χτες, το πήρα μτχ απο τον φοβερό evam7 και τον ευχαριστώ..
Έκανα λοιπόν κάποια apk χειροκίνητα έγκατασταση και δεν εμφανίζονται στις αρχικές εφαρμογές..
Πως θα τα κάνω να εμφανιστούν για να.μη τα τρέχω απο τις εφαρμογές με πατέντα;;
Χρησιμοποιώ αρκετά κάποιες εφαρμογές της Qnap για το Nas μου βασικά και δεν υπάρχουν Playstore :)

Κοιταξε μιαν απαντηση λιγες μερες πριν, στο ιδιο ακριβως ερωτημα που εκανα κι εγω!!! Μια χαρα δουλεψε.
Ευχαριστω για το "φοβερος"(κομπλιμαν δεν ειναι;😂😂😂)

Έχετε βρει τρόπο να βλέπετε θερμοκρασία επεξεργαστή παιδιά;;
Το cpu-z όπως και το Kodi δεν εμφανίζουν θερμοκρασία.

@Darudakos Μπορείς να δοκιμάσεις και το Tv app Repo, το οποίο θα δημιουργήσει συντομεύσεις των εφαρμογών που θες στην αρχική οθόνη.

----------------------

Γνωρίζει κάποιος πώς ενεργοποιούμε το tablet UI (tabs, πλήκτρα πλοήγησης και ανανέωσης) στον Chrome;

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Τα Dune ειναι αλλη φαση (απο τους πρωτους με το ακριβοπληρωμενο ΜΑΧ). Το nvidia σε σχεση με τα υπολοιπα εχει πολυ πιο γεματη εικονα, χορταστικο περιεχομενο και χρωματα, απιθανο μαυρο - σε σημειο που ψαχνεις τροπο να το ρυθμισεις (τουλαχιστον στην plasma που εχω). Καμια σχεση με το ξεπλυμενο του meocool 8, λιγο καλυτερο το Beelink (2 k 3 gb, 905/912), λιγο καλυτερο (απο τα προηγουμενα ) τα zidoo (αρκετα καλη εικονα εχουν, να μην τα παραλεμε!), αλλα το shield εχει αααλλη εικονα.

To ξεπλυμενο μαυρο δεν ειναι θεμα player ειναι θεμα χρηστη ..... Πρεπει να Ρυθμισεις την εξοδο σε YCbCr

Το απόγευμα έβλεπα στο shield το My Cousin Rachel και πρέπει να πω πως η εικόνα που μου έδωσε μέσω kodi ήταν πολύ καλή.
Ήταν βέβαια και το υλικό αλλά με έπιασα αρκετές φορές να θαυμάζω

Εγώ σε ενα επεισόδιο Vikings 1080 που είδα, παρατήρησα μάλλον μια πιο smooth κίνηση σε σχέση με ένα S912 Amlogic που είχα πρίν.
Μπορεί να είναι και ιδέα μου..
Επίσης το netflix παίζει υποδειγματικά και πεντακάθαρα 1080, δεν έχω λόγια!

ενδιαφερομε για να μπορω να παιξω ρετρο arcade games στο shield π.χ streetfighter.υπαρχει καποια λυση?Κατι ειχε παρει το ματι μου εδω σε καποιο ποστ αλλα δεν το βρισκω...