Σου έχει γράψει dispatched στο track package;Μακάρι, σήμερα έστειλαν το δικό μου
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα είναι γρηγορότερος σε σχέση με έναν απλό hdd;Μ2 πάλι στην usd 3 δεν θα το βάλεις;
Ποια η διαφορά;
Ναι.έχω κουτί με usb 3 αν βάλω αυτόν μέσα,οκ δεν είναι; στην άλλη usb το ασύρματο πληκτρολόγιο,πάνε τα usb.
https://www.e-shop.gr/ssd-lite-on-ph6-ce240-l-mu3-series-240gb-3d-nand-25-sata-30-p-PER.321106
Ναι.
Απλώς έχε υπόψη πως για να το βλέπει το kodi θα πρέπει να αφήσεις το Android να τον ενσωματώσει στον υπόλοιπο storage ( δηλαδή θα φαίνεται ως ένα σύνολο αποθηκευτικού χωρου μαζί με τον εσωτερικό)
Δεν είναι γρηγορότερος ο m2 και φτηνότερος σε σχέση με έναν ssd;![]()
Η απορία μου είχε να κάνει γιατί m2 και όχι sata αφού και οι δύο σε usb3 case θα μπουν.
Προφανώς ένας ssd είναι πιο γρήγορος από έναν hhd .
Δεν ισχύει υποχρεωτικά αυτό. Μπορείς να κάνεις στο Kodi add network location (smb,nfs,ftp) κτλπ, χωρις να έχει "ενσωματωθεί" ο σέρβερ.Ναι.
Απλώς έχε υπόψη πως για να το βλέπει το kodi θα πρέπει να αφήσεις το Android να τον ενσωματώσει στον υπόλοιπο storage ( δηλαδή θα φαίνεται ως ένα σύνολο αποθηκευτικού χωρου μαζί με τον εσωτερικό)
Σωστό. ΣόρρυΓια σύνδεση εξωτερικού δίσκου μιλάμε.
Δεν είναι γρηγορότερος ο m2 και φτηνότερος σε σχέση με έναν ssd;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο σιλντ μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό;η θύραμπορεί;Φθηνότερος δεν νομίζω, ο περιορισμός εδώ είναι το USB 3, έχω ssd θεωρητικές ταχύτητες περί τα 500mb σε read/write αλλά σε εξωτερική θήκη πιάνει γύρω στα 400 στο pc που το δοκίμασα, βέβαια μπορεί να μην φταίει η εξωτερική θήκη αλλά το ίδιο το pc μιας και είναι ενα με μητρική την d1800 και ενσωματωμένο επεξεργαστή τον j1800
Λίγο δεν είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.