Nvidia Shield Android TV 4K

M2 ssd έχει βάλει κανένας επάνω; έχει διαφορά σε σχέση με έναν απλό σε USB 3.0 θήκη;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι, σήμερα έστειλαν το δικό μου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου έχει γράψει dispatched στο track package;
Γιατί εμένα είναι από την Πέμπτη λίγα pixels πριν το dispatched.

SSD-compared-to-M.2-SSD.jpg

Η απορία μου είχε να κάνει γιατί m2 και όχι sata αφού και οι δύο σε usb3 case θα μπουν.
Προφανώς ένας ssd είναι πιο γρήγορος από έναν hhd .

Για να το δει ο υπολογιστης (mac) και να ειναι προσβασημο πρεπει να ενεργοποιησω καπου καμια επιλογη? :BDBDG54:

έχω κουτί με usb 3 αν βάλω αυτόν μέσα,οκ δεν είναι; στην άλλη usb το ασύρματο πληκτρολόγιο,πάνε τα usb.

https://www.e-shop.gr/ssd-lite-on-ph6-ce240-l-mu3-series-240gb-3d-nand-25-sata-30-p-PER.321106

Ναι.
Απλώς έχε υπόψη πως για να το βλέπει το kodi θα πρέπει να αφήσεις το Android να τον ενσωματώσει στον υπόλοιπο storage ( δηλαδή θα φαίνεται ως ένα σύνολο αποθηκευτικού χωρου μαζί με τον εσωτερικό)

Ναι.
Απλώς έχε υπόψη πως για να το βλέπει το kodi θα πρέπει να αφήσεις το Android να τον ενσωματώσει στον υπόλοιπο storage ( δηλαδή θα φαίνεται ως ένα σύνολο αποθηκευτικού χωρου μαζί με τον εσωτερικό)

έχω ένα μικρο σερβερ για μουσική(2tb),μήπως μπορώ να προσθέσω ένα κομμάτι από εκεί; η καλύτερα να είναι αυτόνομο?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

SSD-compared-to-M.2-SSD.jpg

Η απορία μου είχε να κάνει γιατί m2 και όχι sata αφού και οι δύο σε usb3 case θα μπουν.
Προφανώς ένας ssd είναι πιο γρήγορος από έναν hhd .
Δεν είναι γρηγορότερος ο m2 και φτηνότερος σε σχέση με έναν ssd;

Ναι.
Δεν ισχύει υποχρεωτικά αυτό. Μπορείς να κάνεις στο Kodi add network location (smb,nfs,ftp) κτλπ, χωρις να έχει "ενσωματωθεί" ο σέρβερ.

Δεν είναι γρηγορότερος ο m2 και φτηνότερος σε σχέση με έναν ssd;

Φθηνότερος δεν νομίζω, ο περιορισμός εδώ είναι το USB 3, έχω ssd θεωρητικές ταχύτητες περί τα 500mb σε read/write αλλά σε εξωτερική θήκη πιάνει γύρω στα 400 στο pc που το δοκίμασα, βέβαια μπορεί να μην φταίει η εξωτερική θήκη αλλά το ίδιο το pc μιας και είναι ενα με μητρική την d1800 και ενσωματωμένο επεξεργαστή τον j1800

Φθηνότερος δεν νομίζω, ο περιορισμός εδώ είναι το USB 3, έχω ssd θεωρητικές ταχύτητες περί τα 500mb σε read/write αλλά σε εξωτερική θήκη πιάνει γύρω στα 400 στο pc που το δοκίμασα, βέβαια μπορεί να μην φταίει η εξωτερική θήκη αλλά το ίδιο το pc μιας και είναι ενα με μητρική την d1800 και ενσωματωμένο επεξεργαστή τον j1800
Στο σιλντ μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό;η θύραμπορεί;

Λοιπόν, έβαλα το δίσκο πανω στο shield και με το Α1 sd bench μέτρησα
120gb ssd free 30gb (external NTFS)
Read 31MB/s
Write 34 MB/s
Internal storage free 2,5gb
Read 161MB/s
Write 20MB/s

Έκανα το τέστ στον ssd τέσσερις φορές και πήρα ίδιο αποτέλεσμα
Edit: ο ίδιος δίσκος στο mediapad myRead 28MB/s
Write 18MB/s

Λίγο δεν είναι;

Για αυτό έκανα τέσσερις φορές το τέστ, λογικά σαν adopted storage θα είναι μεγαλύτερες αλλά και πάλι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες και σαν εξωτερικός