Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ποιο build να το δοκιμασω
Gkobu, Technewsology. Και τα 2 ειναι κορυφαίες δουλειές και πληρέστατα. Προσωπικά παίζω με το Technewsology αυτη τη στιγμή και ειναι ταχύτατο και κυρίως παναλαφρο.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο καλός όρισες στο club.
Για το geforce ποιός είναι ο καλύτερος server στο west europe μου βγάζει packages lost σήμερα θα το γυρίσω σε central europe.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

υπαρχει καπου ο οδηγος για εγκατασταση του Gkobu στο shield?

σου έστειλα πμ φίλε....
ωστόσο νομίζω οτι είναι εύκολο με ερώτηση στον θείο η μια αναζήτηση στο youtube....όχι τίποτα άλλο να μην γράφουμε τα ίδια.

Υπαρχει δυνατοτητα το μηχανακι να κανει streaming και σε αλλη τιβι σε αλλον χωρο ?εχω μια samsung στην κρεβατοκαμαρα που εχει εθερνετ αλλα ηταν απο τις πρωτες σμαρτ οχι και πολυ εξυπνη

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Υπαρχει δυνατοτητα το μηχανακι να κανει streaming και σε αλλη τιβι σε αλλον χωρο ?εχω μια samsung στην κρεβατοκαμαρα που εχει εθερνετ αλλα ηταν απο τις πρωτες σμαρτ οχι και πολυ εξυπνη

Τώρα πως γίνεται streaming στην μία tv;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Με hdmi στον ενισχυτη και απο εκει στην τιβι παλι με hdmi

Με hdmi στον ενισχυτη και απο εκει στην τιβι παλι με hdmi

φιλε μου δεν ειναι streaming αυτο. Streaming ειναι οταν η μεταφορα γινεται μεσω δικτυου (ethernet, lan). Αυτο που εχεις κανει ειναι απλα συνδεση μεσω hdmi.

Το υλικο που βλεπεις στο shield απο που το αντλεις; ειναι τοπικο υλικο σε καποιο σκληρο δισκο ή μεσω καποιου kodi addon (ή γενικα απο ιντερνετ);

Ναι χαζομαρα σκεφτηκα ,εχω τοσο ενθουσιαστει με το μηχανακι που νομιζω οτι κανω τα παντα επισης δουλευει τελεια και με το τηλεκοντρόλ της LG κατι που δεν περιμενα ,τώρα πως γινεται δεν ξερω αφου το ενα ειναι ir και το αλλο bt ,παντως ευχαριστη εκπληξη.Να κανω και μια ερωτηση ακομα παιζει κανενας 7.1 ηχο σε kodi ,,αξιζει να βαλω αλλα 2 ηχεια στην οροφη ,μπαινουν σχετικα ευκολα γιατι εχω γυψοσανιδα και ο ενισχυτης ειναι 9.2 ,εχει ομως καποια σοβαρη διαφορα?τα ηχεια πανω θα ειναι μονο για ατμος η και οποιαδηποτε ταινια 7.1?

Ναι χαζομαρα σκεφτηκα ,εχω τοσο ενθουσιαστει με το μηχανακι που νομιζω οτι κανω τα παντα επισης δουλευει τελεια και με το τηλεκοντρόλ της LG κατι που δεν περιμενα ,τώρα πως γινεται δεν ξερω αφου το ενα ειναι ir και το αλλο bt ,παντως ευχαριστη εκπληξη.Να κανω και μια ερωτηση ακομα παιζει κανενας 7.1 ηχο σε kodi ,,αξιζει να βαλω αλλα 2 ηχεια στην οροφη ,μπαινουν σχετικα ευκολα γιατι εχω γυψοσανιδα και ο ενισχυτης ειναι 9.2 ,εχει ομως καποια σοβαρη διαφορα?τα ηχεια πανω θα ειναι μονο για ατμος η και οποιαδηποτε ταινια 7.1?

α. σχετικα με τηλεκοντρολ. Γινεται μεσω hdmi-cec, δηλαδη η τηλεοραση δινει το σημα για τηλεκοντρολο μεσω του hdmi προς τη (συμβατη) συσκευη που ειναι συνδεδεμενη. Προφανως πρεπει να το υποστηριζει ολη η αλυσιδα για να δουλεψει.

β. βεβαιωσου οτι ο ενισχυτης σου υποστηριζει atmos. Το οτι ενας ενισχυτης υποστηριζει >5.1 δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και συμβατος με atmos/dts-x. Το αν αξιζει ειναι αλλο θεμα και αυτο δυστυχως μονο αν πας και το ακουσεις καπου (σε οικιακο περιβαλλον) θα σχηματισεις προσωπικη αποψη. Παντως ακομα και σε ηχο 5.1 οι ενισχυτες αυτοι κανουν upscaling και χρησιμοποιουν τα ηχεια υψους. Αντιστοιχο ειναι αυτο που απο στερεο ηχο, βγαζουν 5 καναλο χρησιμοποιωντας dolby pro logic ή dts neo.

Ωωω ελεγα και εγω πως δουλευει παντως με γλυτωσε απο ενα ακομα τηλεχειριστήριο. Ο ενισχυτης υποστηριζει ατμος ,για να βρω καποιον με 7.1 δυσκολα γιαυτο και ρωτα αν αξιζει μια αναβαθμιση περιπου στα 220 ε ηχεια καλώδια παντως αφου κανουν και upscaling ισως και να αξιζει

Καλημέρα σε ολους, θα ηθελα κάποιος να μου πει ποιός θα ηταν ο καλυτερος τροπος ωστε να συνδεσω το shield με hifi ενισχυτη! Επισης ποιά add-on θεωρείται καλυτερα για hires μουσικη!

φιλε (vrwmiari)σου απαντώ εδώ για να μην χαλάμε το θέμα δίπλα.
δεν ξερω που οφείλεται,όταν κανω αγορές απο το αμαζον μου έρχονται και μεσα στην εβδομάδα,τωρα πέρασε μια εβδομάδα και μετά το στείλανε(δεν ξέρω αν είχαν έλλειψη τώρα με την προσφορα)
και το δεύτερο περίεργο είναι οτι δεν εχει track number δεν ξέρω εαν εγώ έκανα κατι λάθος.
εσυ αφού το πηρες γράψε τις εντυπώσεις σου.(άντε να έρθει,βαρέθηκα τα κινέζικα με τα προβλήματα τους)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

φιλε (vrwmiari)σου απαντώ εδώ για να μην χαλάμε το θέμα δίπλα.
δεν ξερω που οφείλεται,όταν κανω αγορές απο το αμαζον μου έρχονται και μεσα στην εβδομάδα,τωρα πέρασε μια εβδομάδα και μετά το στείλανε(δεν ξέρω αν είχαν έλλειψη τώρα με την προσφορα)
και το δεύτερο περίεργο είναι οτι δεν εχει track number δεν ξέρω εαν εγώ έκανα κατι λάθος.
εσυ αφού το πηρες γράψε τις εντυπώσεις σου.(άντε να έρθει,βαρέθηκα τα κινέζικα με τα προβλήματα τους)
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν δώσει tn.κοίτα στην παραγγελία σου από κάτω, έχει επιλογή για παρακολούθηση αποστολής.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk