Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν νομίζω πως ειναι beta.
746022a0ecd0a3d25f2ef5e6c9953c6a.jpg

Το χτύπησα και γω σήμερα το boxaki. 227 από amazon Αγγλίας μαζί με το χειριστηριo. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημενος.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Όχι αυτή ρε συ,η nvidia έχει βγάλει δικό της.σε beta φάση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποιο λόγο, αυτό που σου έγραψε λειτουργεί μια χαρά

Γιατί είναι της nvidia ειδικά για το σιλντ.οι απόψεις χρηστών διίστανται που έψαξα λίγο για την άνωθεν εφαρμογή.

Γιατί είναι της nvidia ειδικά για το σιλντ.οι απόψεις χρηστών διίστανται που έψαξα λίγο για την άνωθεν εφαρμογή.

κατεβασα το apk, αλλα δεν ειμαι σπιτι να το δοκιμασω. Δεχεται και voice commands το app (οπως το remote του shield);

To cetus play είναι πλήρως συμβατό με το Sheild, με το Kodi και με πολλές άλλες εφαρμογές.Έχει και δυνατότητα διαμοιρασμού. Θα το βρείτε στο playstore.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δυστυχως δεν εχω shield experience 7.1
Μπορει καποιος που το εχει, να μας πει αν το official remote app (της nvidia) υποστηριζει και φωνητικες εντολες;

Να ρωτήσω, παιχνίδια του steam μπορώ να παίξω;

καλημερα.
Αντιμετωπιζω στο shield 2017 ενα προβλημα. Η μια θυρα usb ξαφνικα δεν λειτουργει. Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επανέρχεται. Το εχω περιπου ενα μηνα και εχω κανει 3 φορες επαναφορα. Εχει αντιμετωπισει καποιος αντιστοιχο προβλημα; Ειναι η πρωτη θυρα usb. Εχω βαλει πανω της ενα usb hub και ενω ολα λειτουργουν καλα ξαφνικα η θυρα δεν λειτουργει. Υπαρχει καποια λυση;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

καλημερα.
Αντιμετωπιζω στο shield 2017 ενα προβλημα. Η μια θυρα usb ξαφνικα δεν λειτουργει. Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επανέρχεται. Το εχω περιπου ενα μηνα και εχω κανει 3 φορες επαναφορα. Εχει αντιμετωπισει καποιος αντιστοιχο προβλημα; Ειναι η πρωτη θυρα usb. Εχω βαλει πανω της ενα usb hub και ενω ολα λειτουργουν καλα ξαφνικα η θυρα δεν λειτουργει. Υπαρχει καποια λυση;

Δοκίμασες χωρίς το hub? Το hub το δοκίμασες στην άλλη θύρα?

Εχω ορισει εναν εξωτερικο ssd σαν εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο. Αν κανω ξανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα μου τον αναγνωρισει σαν εσωτερικο χωρο ή θα χρειαζεται ξανα φορμαρισμα και ξανα εγκατασταση των εφαρμογών;

καλημερα.

Το hub είναι με εξωτερική τροφοδοσία ή όχι;

Παλικάρια ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια. Η υποστήριξη σας απίστευτη.
Λοιπόν βρήκα λυση στο προβλημα μου απο το φορουμ εδω. Χωρις να εχω ενεργοποιησει τα developer options ειχα αυτο το θεμα. πηγα στις ρυθμισεις, ενεργοποιησα τις επιλογες για προγραμματιστες και το usb dedugging , το απενεργοποιησα ξανα και η θυρα usb δουλεψε. Και πηγα να τρελαθω. παω για επιστροφη ελεγα.

Να ρωτήσω, παιχνίδια του steam μπορώ να παίξω;

Πραγματικά κάποιος που το έχει και το έχει δοκιμάσει μπορεί να μας απαντήσει ? Πχ αν έχεις αγοράσει το far cry 5 για pc μπορείς να το παίξεις ?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ad block τι χρησιμοποιείτε; δεν δουλεύει και το send anywhere, δεν πιάνει όλη την οθόνη και κλείνει.