Ξανά ποστάρω από την απάντηση του φίλου πιο πάνω .
Ότι το shield μπορεί να κάνει streaming από pc games.
Και ξανά ρωτάω μπορεί δηλ να κάνει streaming 30 40 50 60 GB παιχνίδια ;
Η μιλάμε για παιχνίδια που δεν πιάνουν τα γραφικά των πιο πάνω ;
Η αναφορα ειναι σε υπηρεσία streaming. Τετοιες υπάρχουν και στα pc, πχ με το
steam link.
Αντίστοιχη εχει και η Sony, αφου σου δινει τη δυνατοτητα να παιζεις ps4 games στις ταμπλετες της (ισως και στα τηλέφωνα της).
Αυτες οι υπηρεσίες γενικότερα στηρίζονται στην επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι, και οχι στου μηχανηματος που κανει το stream.
Ο μεγιστος περιοριστικός παραγοντας (εχοντας πχ σαν ιδανική περιπτωση οτι το παιχνιδι ειναι φορτωμενο και τρέχει σε "τουμπανακι") ειναι η ταχύτητα δικτύου που εχει διαθέσιμη το streaming μηχάνημα.
Η ταχυτητα δικτύου θα επηρεάσει την ανάλυση και την γενικότερη ποιότητα εικονας που θα προβληθεί.
Πχ εχω παει εγω στο χωριό μου με το steam link , και "παιζω" παιχνιδια που εχω εγκατεστημενα στο gaming pc του σπιτιού μου.
Τα αποτελεσματα ειναι οχι μονο αποδεκτά, αλλα και παρα πολύ καλα κιολας στις περισσότερες των περιπτώσεων. Κύριο μειονέκτημα ειναι το input lag.
Ειναι λανθασμένη λοιπόν η συγκριση ενος οποιουδήποτε μηχανηματος που τρεχει απευθείας το παιχνιδι (pc η οποιασδήποτε κονσόλας, xbox x συμπεριλαμβανομενης) με μια game streaming υπηρεσία.
Η αμιγως επεξεργαστική ισχύς του Shield προφανώς και είναι κλάσεις κατω απο αυτή του Xbox One X.