Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

ρε παιδια εχει μερικα δωρεαν,δοκιμαστε εαν σας κανει.forthnite και tomb raider που δοκιμασα οκ μου φανηκε.(δεν ειμαι gamer)
υπάρχει fortnite για Android?? στο ταμπλετ του μικρού δεν υπάρχει στο play store

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

το shield μπορεί να κάνει stream pc games.
Για να ρωτήσω και εγώ ...60 GB παιχνίδι παίζει ;
Σε τι ανάλυση πχ καθαρόαιμο 4K και σε τι frame ?

Ξανά ποστάρω από την απάντηση του φίλου πιο πάνω .
Ότι το shield μπορεί να κάνει streaming από pc games.

Και ξανά ρωτάω μπορεί δηλ να κάνει streaming 30 40 50 60 GB παιχνίδια ;
Η μιλάμε για παιχνίδια που δεν πιάνουν τα γραφικά των πιο πάνω ;

Λοιπόν για να είμαι πιο σαφής ... καλοπροαίρετη η τοποθέτηση μου .
Υπάρχει μια κατηγορία φανατικών gamer που δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια των γραφικών και πληρώνουν όσα -όσα για αποκλειστικά παιχνίδια ,κάρτα γραφικών και κονσόλες πχ ps4 και Xbox για να τα υποστηρίξει και αυτά είναι τα λεγόμενα βαριά παιχνίδια κσι όχι αυτά των antroit και Apple TV δεν συγκρίνονται ούτε στα γραφικά ούτε στον ήχο .

Κσι ας μην μιλήσουμε για frame για free sync για υποστήριξη HDR ,Dolby vision,Dolby atmos ,υποστήριξη native 4K VR αλλά και 8k που σαφέστατα είναι νωρίς ακόμη .

Να τα ξαναπούμε:

Nvidia Shield: όχι παιχνιδομηχανή. Τιμή ~200
Xbox One X/S: κύρια χρήση video games. Τιμή 500

Ολοι αυτοί που αναφέρεις η θα πάρουν Xbox/PS4 η πολύ πολύ δυνατό PC.

Η αναφορα ειναι σε υπηρεσία streaming. Τετοιες υπάρχουν και στα pc, πχ με το steam link.
Αντίστοιχη εχει και η Sony, αφου σου δινει τη δυνατοτητα να παιζεις ps4 games στις ταμπλετες της (ισως και στα τηλέφωνα της).

Αυτες οι υπηρεσίες γενικότερα στηρίζονται στην επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι, και οχι στου μηχανηματος που κανει το stream.
Ο μεγιστος περιοριστικός παραγοντας (εχοντας πχ σαν ιδανική περιπτωση οτι το παιχνιδι ειναι φορτωμενο και τρέχει σε "τουμπανακι") ειναι η ταχύτητα δικτύου που εχει διαθέσιμη το streaming μηχάνημα.
Η ταχυτητα δικτύου θα επηρεάσει την ανάλυση και την γενικότερη ποιότητα εικονας που θα προβληθεί.
Πχ εχω παει εγω στο χωριό μου με το steam link , και "παιζω" παιχνιδια που εχω εγκατεστημενα στο gaming pc του σπιτιού μου.

Τα αποτελεσματα ειναι οχι μονο αποδεκτά, αλλα και παρα πολύ καλα κιολας στις περισσότερες των περιπτώσεων. Κύριο μειονέκτημα ειναι το input lag.

Ειναι λανθασμένη λοιπόν η συγκριση ενος οποιουδήποτε μηχανηματος που τρεχει απευθείας το παιχνιδι (pc η οποιασδήποτε κονσόλας, xbox x συμπεριλαμβανομενης) με μια game streaming υπηρεσία.

Η αμιγως επεξεργαστική ισχύς του Shield προφανώς και είναι κλάσεις κατω απο αυτή του Xbox One X.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παίζει και 120GB παιχνίδι εαν εχει στο stream ....τι δεν καταλαβαίνεις;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παίζει και 120GB παιχνίδι εαν εχει στο stream ....τι δεν καταλαβαίνεις;
Επειδή έχω πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει ...Η απάντηση ορθώς δόθηκε πιο πάνω .
Τα γραφικά δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση και φρόντισε να παίξεις Call of Duty και μετά το ξανασυζητάμε .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Επειδή έχω πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει ...Η απάντηση ορθώς δόθηκε πιο πάνω .
Τα γραφικά δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση και φρόντισε να παίξεις Call of Duty και μετά το ξανασυζητάμε .

συμφωνώ οτι δεν είναι το ίδιο,οπως και κονσόλα με μια καλή κάρτα γραφικών δεν είναι το ιδιο.
Εγω το shield το εχω δώσει γιατι δεν έκανε αυτά που θέλω(και γιατί ο κινεζος μου βγάζει καλύτερη εικόνα),άλλα λιγο που το δοκίμασα σε game δεν είχα κανένα πρόβλημα,άλλα όπως ειπα δεν είμαι gamer εδω και αρκετά χρόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

συμφωνώ οτι δεν είναι το ίδιο,οπως και κονσόλα με μια καλή κάρτα γραφικών δεν είναι το ιδιο.
Εγω το shield το εχω δώσει γιατι δεν έκανε αυτά που θέλω(και γιατί ο κινεζος μου βγάζει καλύτερη εικόνα),άλλα λιγο που το δοκίμασα σε game δεν είχα κανένα πρόβλημα,άλλα όπως ειπα δεν είμαι gamer εδω και αρκετά χρόνια.
Χωρίς να έχω σκοπό αμφισβήτησης των λεγόμενων σου, άλλωστε τα μάτια μας είναι ο μεγαλύτερος κριτής, αλλά πες μου λίγο πως θεωρείς ότι ένα κινέζικο μποξακι μπορεί να σου δώσει καλυτερη εικόνα από το Sheild.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χωρίς να έχω σκοπό αμφισβήτησης των λεγόμενων σου, άλλωστε τα μάτια μας είναι ο μεγαλύτερος κριτής, αλλά πες μου λίγο πως θεωρείς ότι ένα κινέζικο μποξακι μπορεί να σου δώσει καλυτερη εικόνα από το Sheild.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό θα ήταν κατόρθωμα

μισο για να το συμπληρώσω,απο θέμα χρωμάτων το shield μου φάνηκε ενα κλικ καλύτερο,αλλα σε θεμα ανάλυσης και λεπτομέρειας 4K στην δίκη μου tv ο κινεζος ήταν μπροστά.
Ωστόσο μπορεί να μην έκανα κάποια ρύθμιση σωστά και να πήρα αυτό το αποτέλεσμα,τι να πω.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

μισο για να το συμπληρώσω,απο θέμα χρωμάτων το shield μου φάνηκε ενα κλικ καλύτερο,αλλα σε θεμα ανάλυσης και λεπτομέρειας 4K στην δίκη μου tv ο κινεζος ήταν μπροστά.
Ωστόσο μπορεί να μην έκανα κάποια ρύθμιση σωστά και να πήρα αυτό το αποτέλεσμα,τι να πω.
Δεν χρειάζεται ρύθμιση, παίζει σωστά από μόνο του.

Έχω μείνει έκπληκτος από την όλη φάση με τα update που έκανε από 6.3 μετά σε 7.0 , καθώς και από τη αναβάθμιση στο χειριστήριο.μπράβο τους.λίγο με έχει ξενίσει το ATV και ο τρόπος πως να βάλω τις εφαρμογές και λίγο με τους υπότιτλους.Επίσης πως το κλείνω το μηχάνημα; εάν επιλέξω sleep μένει ζεστό, εάν πατήσω power off , γράφει ότι πρέπει να βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας για να ανοίγει πάλι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<<εάν πατήσω power off , γράφει ότι πρέπει να βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας για να ανοίγει πάλι>> αυτο πρωτη φορα το διαβαζω εγω μονιμως power off κανω και δεν χρειαζετε να βγαλω καποιο καλωδιο τροφοδοσιας το μονο θεμα με την 7 που λενε οτι θαλυσουν ειναι με το δικτυο που το χανει στιγμιαια ειδικα οταν κανεις power off για αυτο και συμβουλευουν προς το παρον το sleep mode

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου , η δική μου εμπειρία είναι το ακριβώς αντίθετο! Το κινεζικό (zidoo x9 συγκεκριμένα) είχε χειρότερη εικόνα και τρομερό color banding (δεν ξέρω αν έχει λυθεί γιατί πέρασε αρκετός καιρός από τότε) από το shield , το οποίο μόνο το oppo 103 (δεν εχω 203 για να το συγκρίνω) το κοντράρει σε 1080!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να προσθέσω ότι δεν είμαι gamer οπότε δεν έχω άποψη , αλλά είναι καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό που έχει το shield και το καθιστά ένα εξαιρετικό all around μηχάνακι!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk