Πήγαινε playstore κάνε αναζήτηση για wind vision app και διάβασε τα σχόλια & κριτικές.
Υπάρχει σαν εφαρμογή αν σε ικανοποιεί την βάζεις εφόσον έχεις συνδρομή wind vision στο shield.
Καλημέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Πήγαινε playstore κάνε αναζήτηση για wind vision app και διάβασε τα σχόλια & κριτικές.
Υπάρχει σαν εφαρμογή αν σε ικανοποιεί την βάζεις εφόσον έχεις συνδρομή wind vision στο shield.
Καλησπέρα παιδιά.
Ήμουν μεταξύ Apple TV 4K και Nvidia Shield και μάλλον θα κατασταλάξω στο Shield μου φαίνεται. Περίμενα να πάρει το update το Apple TV για Atmos και απο ότι φαίνεται μόνο μέσο iTunes θα μπορείς να πάρει κανείς Atmos.
Εγώ θέλω να το συνδέσω με NAS Media Server και να streamαρω από εκεί αρχεία mkv 4K Remux, με Atmos HDR και όλα τα συναφή, γενικότερα τα πάντα δηλαδή! Να μην κολλάει σε κανένα αρχείο. Να το αγοράσω το συγκεκριμένο; Όπως έχω δει και διαβάσει παίζει τα πάντα ή κάνω λάθος;
οχι δεν κανεις λαθος αρκει βεβαια το δικτυο σου να ειναι ενσυρματο κατα προτιμηση κατα τα αλλα οτι και να του εχω βαλει το εχει παιξει
Απορια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αρκετοί προτείνουν εδώ το spmc έναντι του Official Kodi για τo Sheild?
Και ει δυνατον αν υπάρχει κάποιο link με την τελευταία έκδοση του spmc ώστε να το δοκιμασω;
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θεωρω παντως οτι, πλεον, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει καποιος με spmc αντι για kodi.
Στο Prime day είχε 160 με μεταφορικά.αλλιώς περίμενε black FridayΤο βρίσκω από Amazon UK πιο φθηνά και από Ελλάδα. 180 ευρώ μαζί με μεταφορικά.
Καμία άλλη προσφορά έχει δει κανείς μήπως;
Εχοντας ταυτοχρονα και τα δυο στο ιδια μηχανακι η αισθηση που εχω ειναι οτι το spmc ειναι καπως 'καλυτερο' και το προτιμω...
Κατα τα αλλα ειναι ακριβως οπως τα εγραψες
Εχοντας ταυτοχρονα και τα δυο στο ιδια μηχανακι η αισθηση που εχω ειναι οτι το spmc ειναι καπως 'καλυτερο' και το προτιμω...
Κατα τα αλλα ειναι ακριβως οπως τα εγραψες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.