Nvidia Shield Android TV 4K

Πήγαινε playstore κάνε αναζήτηση για wind vision app και διάβασε τα σχόλια & κριτικές.
Υπάρχει σαν εφαρμογή αν σε ικανοποιεί την βάζεις εφόσον έχεις συνδρομή wind vision στο shield.

Καλημέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Καλησπέρα παιδιά.

Ήμουν μεταξύ Apple TV 4K και Nvidia Shield και μάλλον θα κατασταλάξω στο Shield μου φαίνεται. Περίμενα να πάρει το update το Apple TV για Atmos και απο ότι φαίνεται μόνο μέσο iTunes θα μπορείς να πάρει κανείς Atmos.

Εγώ θέλω να το συνδέσω με NAS Media Server και να streamαρω από εκεί αρχεία mkv 4K Remux, με Atmos HDR και όλα τα συναφή, γενικότερα τα πάντα δηλαδή! Να μην κολλάει σε κανένα αρχείο. Να το αγοράσω το συγκεκριμένο; Όπως έχω δει και διαβάσει παίζει τα πάντα ή κάνω λάθος;

οχι δεν κανεις λαθος αρκει βεβαια το δικτυο σου να ειναι ενσυρματο κατα προτιμηση κατα τα αλλα οτι και να του εχω βαλει το εχει παιξει

Καλησπέρα παιδιά.

Ήμουν μεταξύ Apple TV 4K και Nvidia Shield και μάλλον θα κατασταλάξω στο Shield μου φαίνεται. Περίμενα να πάρει το update το Apple TV για Atmos και απο ότι φαίνεται μόνο μέσο iTunes θα μπορείς να πάρει κανείς Atmos.

Εγώ θέλω να το συνδέσω με NAS Media Server και να streamαρω από εκεί αρχεία mkv 4K Remux, με Atmos HDR και όλα τα συναφή, γενικότερα τα πάντα δηλαδή! Να μην κολλάει σε κανένα αρχείο. Να το αγοράσω το συγκεκριμένο; Όπως έχω δει και διαβάσει παίζει τα πάντα ή κάνω λάθος;

Ο μονος λογος να προτιμησεις apple tv > shield ειναι αν εισαι ηδη βαθια χωμενος στο οικοσυστημα της apple και θελεις ευκολιες του τυπου airplay (οπως ειχαμε μια συζητηση πριν μερικες σελιδες εδω).

Αλλο μειονεκτημα του shield (και σχεδον ολων των android tv) ειναι η αδυναμια προβολης Blue ray menu σε bd folder. Μπορεις να δεις κανονικα την ταινια και τα specials, αλλα οχι και το menu της.
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και ενα προβλημα με 3D (νομιζω με τους υποτιτλους;), αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν μπορω να σου δωσω σαφη εικονα.

οχι δεν κανεις λαθος αρκει βεβαια το δικτυο σου να ειναι ενσυρματο κατα προτιμηση κατα τα αλλα οτι και να του εχω βαλει το εχει παιξει

Ναι, εννοείται ότι είναι τα πάντα ενσύρματα με gigabit ethernet κτλ.

Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Με κάλυψες.

υπάρχει μια χαρά το 3D :)

Το shield δεν παίζει 3D frame packing, με τα 3D SBS/TB δεν ξέρω τι γίνεται, λογικά παίζουν κανονικά αφού έχει να κάνει με τη τηλεόραση

Απορια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αρκετοί προτείνουν εδώ το spmc έναντι του Official Kodi για τo Sheild?

Και ει δυνατον αν υπάρχει κάποιο link με την τελευταία έκδοση του spmc ώστε να το δοκιμασω;
Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Απορια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αρκετοί προτείνουν εδώ το spmc έναντι του Official Kodi για τo Sheild?

Και ει δυνατον αν υπάρχει κάποιο link με την τελευταία έκδοση του spmc ώστε να το δοκιμασω;
Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το spmc ειχε αναπτυχθει ως fork του kodi, customised και optimised για το shield απο την εποχη που δεν γινοταν hd audio passthrough απο το kodi. Επισης, υποτιθεται, οτι παιρνει καποιες ρυθμισεις που επιτρεπουν καλυτερο upscaling 1080p -> 4k. Τελος, στα τελευταια του updates επετρεπε να γινονται τα libraries του voice searched απο το home menu του shield.

Επισημα ο dev του εχει σταματησει να ασχολειται και εχει μπει στο mrmc. Ψαξε στο play store αν υπαρχει η εφαρμογη, διαφορετικα δες εδω

http://spmc.semperpax.com/

θεωρω παντως οτι, πλεον, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει καποιος με spmc αντι για kodi.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

θεωρω παντως οτι, πλεον, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει καποιος με spmc αντι για kodi.

Εχοντας ταυτοχρονα και τα δυο στο ιδια μηχανακι η αισθηση που εχω ειναι οτι το spmc ειναι καπως 'καλυτερο' και το προτιμω...
Κατα τα αλλα ειναι ακριβως οπως τα εγραψες

Το βρίσκω από Amazon UK πιο φθηνά και από Ελλάδα. 180 ευρώ μαζί με μεταφορικά.

Καμία άλλη προσφορά έχει δει κανείς μήπως;

Το βρίσκω από Amazon UK πιο φθηνά και από Ελλάδα. 180 ευρώ μαζί με μεταφορικά.

Καμία άλλη προσφορά έχει δει κανείς μήπως;
Στο Prime day είχε 160 με μεταφορικά.αλλιώς περίμενε black Friday

Η MrMc είναι παρόμοια με το spmc, βρίσκει υπότιτλους όπως το kodi.με vlc γίνεται δουλειά πάντως εύκολα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εχοντας ταυτοχρονα και τα δυο στο ιδια μηχανακι η αισθηση που εχω ειναι οτι το spmc ειναι καπως 'καλυτερο' και το προτιμω...

η καλυτερη αισθηση που σου δινει ειναι στην εικονα ή σε αλλες δυνατοτητες;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Και εγώ με spmc παίζω, σε ένα android box (όχι shield).
Με το kodi μου έχει τύχει σε μερικά video να δω κάποια στιγμιαία τεχνουργήματα/glitches (σα να είναι corrupted, κάποιο frame του αρχείου) παίζοντας από usb δισκό, ενώ με το spmc δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

spmc λοιπόν και τα μυαλά στο mixer! :music-smiley-005:

ενδιαφεροντα ολα αυτα, μιας και ειχα την εντυπωση τι απο το kodi 17 και μετα ειχαν λυθει αυτα τα θεματα. Απο την αλλη, εγω μονο shield δουλευω οποτε δεν εχω εικονα για αλλο hardware

Εχετε στα υπόψιν και τον MX Player. Εχει πολύ καλή εικόνα σε HW+ υποστηρίζει passthrough (δεν ξέρω αν όλα τα format όμως) ΑΛΛΑ δεν έχει auto framerate switch (ή δεν το έχω βρει εγώ τουλάχιστον).
Δεν τον έχω βασικό player, σε κάτι ειδικές καταστάσεις τον χρησιμοποιώ) αλλά είδα ότι παίζει στρωτά και ωραία εικόνα σε 1080p/4k.

Να γράφουμε και ποια έκδοση του spmc παίζει απροβλημάτιστα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk