Nvidia Shield Android TV 4K

Καλή χρονιά παιδιά!

Μία γρήγορη ερώτηση... Από αυτούς που χρησιμοποιούν cosmote go, ποια έκδοση χρησιμοποιείτε? Ταμπλέτ η κινητού? Του Ταμπλέτ που έχω τραβάει αρκετά ζόρια στο navigation με το κοντρολακι και κάπου διάβαζα ότι του κινητού είναι καλύτερο?

Ευχαριστώ

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλή χρονιά παιδιά!

Μία γρήγορη ερώτηση... Από αυτούς που χρησιμοποιούν cosmote go, ποια έκδοση χρησιμοποιείτε? Ταμπλέτ η κινητού? Του Ταμπλέτ που έχω τραβάει αρκετά ζόρια στο navigation με το κοντρολακι και κάπου διάβαζα ότι του κινητού είναι καλύτερο?

Ευχαριστώ

Αν έχεις Android smartphone βάλε αυτό
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvidia.shield.remote
Έχει λειτουργία mouse

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Αν έχεις Android smartphone βάλε αυτό
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvidia.shield.remote
Έχει λειτουργία mouse
Καλημερα

Το έχω της nvidia το app, το mouse είναι μια χαρά, όμως το κακό είναι ότι δεν μπορεί να κάνει σκρολ κάτω τα κανάλια άρα σε αφήνει να επιλέγεις μόνο ότι βλέπεις στη σελίδα. Άρα το πρόβλημα ψιλό παραμένει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημερα

Το έχω της nvidia το app, το mouse είναι μια χαρά, όμως το κακό είναι ότι δεν μπορεί να κάνει σκρολ κάτω τα κανάλια άρα σε αφήνει να επιλέγεις μόνο ότι βλέπεις στη σελίδα. Άρα το πρόβλημα ψιλό παραμένει

Για ποια εφαρμογή το θες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Για ποια εφαρμογή το θες;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Για cosmote tv go. Έχω δοκιμάσει μόνο την εκδοση ταμπλετ και μου κάνει αυτό το σπαστικό που για να κατέβει τη λίστα με τα κανάλια θέλει μονίμως πατημένο το κάτω, αλλιώς πάει από πάνω κάτω στη σελίδα στα κουτάκια κ μετά ξανά το ίδιο. Το mouse του shield app δουλεύει οκ μέσα στη σελίδα αλλά δε σκρολαρει προς τα κάτω. Κάπου διάβασα ότι το mobile version δουλεύει καλά σε αυτόν τον τομεα αλλά έχει άλλα θέματα.

Any tip?

Ευχαριστώ!

Για cosmote tv go. Έχω δοκιμάσει μόνο την εκδοση ταμπλετ και μου κάνει αυτό το σπαστικό που για να κατέβει τη λίστα με τα κανάλια θέλει μονίμως πατημένο το κάτω, αλλιώς πάει από πάνω κάτω στη σελίδα στα κουτάκια κ μετά ξανά το ίδιο. Το mouse του shield app δουλεύει οκ μέσα στη σελίδα αλλά δε σκρολαρει προς τα κάτω. Κάπου διάβασα ότι το mobile version δουλεύει καλά σε αυτόν τον τομεα αλλά έχει άλλα θέματα.

Any tip?

Ευχαριστώ!

Εγω εχω την tablet εκδοση και σκρολαρω κανονικα προς τα κατω απο το mouse του nvidia app. Θελει πατημενο το αριστερο κουμπι του mouse και σκρολ με την αφη mouse

Έχω αγορασμένο το nba 2k19 από το play store το οποίο όμως δεν εμφανίζεται στο play store του shield επειδη υπάρχει στο GeForce now.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω στο shield?

Αν κάνεις extract to apk με κάποιο πρόγραμμα δεν θα παίξει?? Δεν ξέρω μια ιδέα Ρίχνω..

Same Sh1t... Different Day

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εγω εχω την tablet εκδοση και σκρολαρω κανονικα προς τα κατω απο το mouse του nvidia app. Θελει πατημενο το αριστερο κουμπι του mouse και σκρολ με την αφη mouse
Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Άρα με το κοντρολακι του shield (το κανονικό) δεν υπάρχει σωτηρία ε? Ούτε με το mobile ούτε με το tablet app?

Έχω αγορασμένο το nba 2k19 από το play store το οποίο όμως δεν εμφανίζεται στο play store του shield επειδη υπάρχει στο GeForce now.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω στο shield?

Αν υπάρχει στo geforce now το παίζεις απευθείας από τους servers της nvidia

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Το δοκίμασα αλλά κ πάλι δεν είναι βολικό αφού σκρολαρει κ όταν φτάσει ο κέρσορας στην άκρη της σελίδας πρέπει να αφήσεις, να ξαναπάς στην άλλη άκρη και να ξανασκρολαρεις... Κάνω κάτι λάθος μήπως?

Το δοκίμασα αλλά κ πάλι δεν είναι βολικό αφού σκρολαρει κ όταν φτάσει ο κέρσορας στην άκρη της σελίδας πρέπει να αφήσεις, να ξαναπάς στην άλλη άκρη και να ξανασκρολαρεις... Κάνω κάτι λάθος μήπως?

Οχι μονο ετσι λειτουργει. Απο το ολοτελα, μια χαρα ειναι για μενα

Καλή χρονιά αγαπητέ!

Δεν απαιτεί όμως και τη GeForce now συνδρομή?
Εγώ το έχω αγορασμένο από το play store.

Πριν αρκετό καιρό ήταν δωρεάν η υπηρεσία δεν ξέρω αν αλλάξε τώρα έχω καιρό να ασχοληθώ, πάντως αν είναι δωρεάν το παιχνίδι στο geforce now και η υπηρεσία ακόμα λογικά πρέπει να σε αφήσει να το παίξεις.

τρεχει κανονικα το Kodi στο shield ?
Τι ΔΕΝ παιζει μεσω δικτυου ?

Μ ενδιαφερει κυριως σαν 4κ media player (4k HDR, 10 bit, HFR Κλπ)...για την LG OLED .
Ειχα δοκιμασει το zidoo αλλα ειχε διαφορα θεματα...

τρεχει κανονικα το Kodi στο shield ?
Τι ΔΕΝ παιζει μεσω δικτυου ?

Μ ενδιαφερει κυριως σαν 4κ media player (4k HDR, 10 bit, HFR Κλπ)...για την LG OLED .
Ειχα δοκιμασει το zidoo αλλα ειχε διαφορα θεματα...
Ότι του βάλεις το τρέχει νεράκι και ειναι plex server άψογος

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk