Nvidia Shield Android TV 4K

Καποιος αλλος που να εκανε την τελευταια αναβαθμιση και να εχει novago που να του λειτουργει;

όταν παίζει ένα αρχείο εικόνας, ταινία κλπ(μέσω kodi, spmc) πατώντας το πάνω προχωράει 10 λεπτά μπροστά η το δεξί προχωράει λίγο λίγο.

σε αρχείο μουσικής όμως πως προχωράμε το κομμάτι μπροστά πχ.;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Έχει αναφερθεί πουθενά αν υπάρχει κάτι σε θήκη σιλικόνης για το τηλεκοντρόλ γιατί γλιστράει σαν...??? Μια γρήγορη σε ebay δεν μου έδειξε κάτι..

Same Sh1t... Different Day

Χρόνια πολλά
Έβαλα χτες ένα usb flash 3 με 32 gb και άφησα το shield να το κάνει format και να βάλει τις εφαρμογές εκεί. Σέρνετε το kodi. Ξέρει κανείς?

Τελικά έβγαλα το usb και ξανά από την αρχή το kodi. Ότι πέταξα μέσα στο φλας σερνόταν. Ssd χρειάζεται ρε γμτ για external?

Τέσταρε το στικ σε ταχύτητες read ,write να δεις τι πιάνει, αν είναι μικρότερες από την εσωτερική μνήμη τότε θα είναι χάλια

Εγω πηρα το sandisk usb drive 256gb που προτεινει η nvidia και πεταει. Μια χαρα ειναι ως internal memory

Ntsc στα 2Κ (αρχείο drone) σήμερα η τηλεόραση από usb δεν το διάβασε, το πέταξα στο shield και αντε γεια.. Άσε αρχείο που στα 4Κ 60fps βγάζει μάτια η εικόνα. Τεσπα, έτσι για να ευλογούμε και λίγο τα γένια μας.
Πάντως usb δεν θα ξαναδοκιμάσω. Ssd που είπε και ο φίλος. Πόσο έχει περίπου?

Ntsc στα 2Κ (αρχείο drone) σήμερα η τηλεόραση από usb δεν το διάβασε, το πέταξα στο shield και αντε γεια.. Άσε αρχείο που στα 4Κ 60fps βγάζει μάτια η εικόνα. Τεσπα, έτσι για να ευλογούμε και λίγο τα γένια μας.
Πάντως usb δεν θα ξαναδοκιμάσω. Ssd που είπε και ο φίλος. Πόσο έχει περίπου?

Και hdd να βάλεις το ίδιο θα είναι, ψάξε στο Σκρουτζ για εξωτερικό ή αν έχεις 2.5 εσωτερικό μπορείς με μια θήκη να τον κάνεις εξωτερικό

60 ευρώ έχω βρει 1ΤΒ. Απλός. Αυτό που φοβάμαι είναι μην τον πάρω και φάω καμιά πίκρα σαν το στικακι. Λεφτά βασικά πήγα να γλυτώσω αλλά απαράβατος ο νόμος :το φτηνό είναι και ακριβό

το ασύρματο χειριστήριο του Xbox μπορεί με αυτό να παίξει ο μικρός fortnite στο shield? είναι συμβατό με το shield?

Από ps4 που δοκίμασα δούλευε μια χαρά κι απ' ότι διάβασα και το Xbox δουλεύει το ίδιο καλά.Το κάνεις pair κι όλα καλά.

Από ps4 που δοκίμασα δούλευε μια χαρά κι απ' ότι διάβασα και το Xbox δουλεύει το ίδιο καλά.Το κάνεις pair κι όλα καλά.

δεν είναι bt! έχει αυτό το usb ανταπτορακι που είναι δέκτης και ασύρματα συνδέονται νομίζω μέχρι 4 Xbox χειριστήρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Κάνε ένα τεστ με το androbench να δούμε την ταχύτητα
..
9542a5ddbf2efb21575648a946219e5e.jpg

Τελικά για να καταλάβω, με έναν usb δίσκο 1ΤΒ θα σέρνετε τίποτα ή όχι? Ή πρέπει να πάω ssd?