Καλημέρα σε όλη την shieldπαρέα !
Γίνεται να συνδέσω bluetooth ακουστικά στο shield ? Και πως ?
πως απενεργοποιησες του μαμα κοντρολ τον χειρισμο του ηχου που ειναι σπαστικο?Εγώ πάλι αν και δεν μπορώ να περάσω τις εντολές του σε πολυχειριστηριο philips που έχω, το βρίσκω χρηστικοτατο και γρήγορο. Βέβαια έχω απενεργοποιησει το να ελέγχω την ένταση του ήχου γιατί εκεί όντως μου έσπαγε τα νεύρα.
πως απενεργοποιησες του μαμα κοντρολ τον χειρισμο του ηχου που ειναι σπαστικο?
Να μας πεις εντυπώσειςπαρηγγειλα και το flirc...για να δουμε....
οκ. μακάρι να δουλέψει όπως νομίζω και εάν έχω καταλάβει σωστά.....Να μας πεις εντυπώσεις
Χθες σύνδεσα το shield με τα Bluetooth ακουστικά μου (Sony MDR100). Διαδικασία πανεύκολη και άμεση σύνδεση! Εξαιρετικό αποτέλεσμα και απόλυτα ικανοποιημένος, μου διευκολύνει πολύ την ζωή. Μέχρι τώρα τα έκανα σύνδεση με τον avr μέσω εξωτερικού Bluetooth transmitter του οποίου είχα το βάλε-βγάλε συν την φόρτιση του.
:2thumb22sup:
Αν είχες το παλιό τηλεκοντρόλ έχει υποδοχή για ακουστικά, οπότε μπορούσες να συνδέσεις οποιαδήποτε ενσύρματα ακουστικά
Ή στο JoypadΑν είχες το παλιό τηλεκοντρόλ έχει υποδοχή για ακουστικά, οπότε μπορούσες να συνδέσεις οποιαδήποτε ενσύρματα ακουστικά
Τελικά την αναβάθμιση την κάνουμε??? Όσοι την έκαναν έχουν προβλήματα ή ασυμβατότητα με κάτι?
Same Sh1t... Different Day
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.