Nvidia Shield Android TV 4K

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι με το νεο 7.2.1 δεν υπαρχει προβλημα με cosmotego, novago; Την κανουμε την αναβαθμιση;

το nova go και εγω περασα αλλα μολις κανω αναπαραγωγη σταματαει

Έχω ανοίξει το σιλντ απομακρυσμένα, θα κατεβάσει μόνο του το update ώστε όταν πάω σπίτι απλά να το κάνω εγκατάσταση ή όχι;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις την τελευταια εκδοση του novago; Τσεκαρε στις εφαρμογες και κλεισε οτι ειναι αχρειαστο απο τις εφαρμογες που τρεχουν απο τη μανα του. Κι εγω ειχα το ιδιο θεμα αλλα απενεργοποιησα καποιες και μετα εφτιαξε το πραγμα και τωρα δεν μου κολλαει καθολου το novago. Για παραδειγμα εχω κλεισει τα εξης που δεν χρησιμοποιω:

Ταινιες google play και TV
Συλλογη
Συγχρονισμος ημερολογιου google
Συγχρονισμος επαφων google
Μουσικη play
Με ενσωματωση chromecast
Λογισμικο ουρας εκτυπωσης
Youtube
Shield rewards
Prime video
Nvidia Games
Netflix
Live Channels (το πιο σημαντικο αποτι ειδα στα φορουμ που μπλοκαρει και το skygo)
Backdrop

Απενεργοποιησε αυτα και κανε επανεκκινηση και δοκιμασε novago και δεν αν δουλευει ή οχι

Πας στις ρυμθισεις πανω στο μενου, πας στις εφαρμογες, και προχωρας προς τα κατω εχει παρα πολλες. Βρισκεις αυτες που θες και πατας πανω στην καθεμια και πατας απενεργοποιηση

μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται με το παπαρομηχανημα της wind ακόμα και 1080 ταινίες από το πισι παίζουν σχεδόν εντελώς χωρίς buffering και με το shield ακόμα και τα 720 κολλάνε;; είναι δυνατόν; με το ίδιο setup στο σαλόνι και για τα 2 μηχανήματα...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται με το παπαρομηχανημα της wind ακόμα και 1080 ταινίες από το πισι παίζουν σχεδόν εντελώς χωρίς buffering και με το shield ακόμα και τα 720 κολλάνε;; είναι δυνατόν; με το ίδιο setup στο σαλόνι και για τα 2 μηχανήματα...

ασυρματα εννοώ