Nvidia Shield Android TV 4K

με ποιο τρόπο επικοινωνεί το κοντρόλ με το shield? δεν είναι με κλασικές υπέρυθρες; δεν γίνεται να περαστεί σε πολύ τηλεκοντρόλ που μαθαίνει τις εντολές; εάν όχι 189 το πήρα 150 το πουλάω οποιος το θέλει...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

με ποιο τρόπο επικοινωνεί το κοντρόλ με το shield? δεν είναι με κλασικές υπέρυθρες; δεν γίνεται να περαστεί σε πολύ τηλεκοντρόλ που μαθαίνει τις εντολές; εάν όχι 189 το πήρα 150 το πουλάω οποιος το θέλει...

Με Wi-Fi είναι οι εντολές του και όχι ir

Προφανώς κ είναι εφαρμογής.. Το θέμα είναι αν κ πότε θα το ξεκλειδώσουν από νετφλιξ μεριά..

Εγω πάντως το μόνο αρνητικο που έχω να πω μετά από τη σύντομη συμβίωση με το shield είναι το remote που μου σπάει τα νεύρα το 30% του χρόνου...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Εγώ πάλι αν και δεν μπορώ να περάσω τις εντολές του σε πολυχειριστηριο philips που έχω, το βρίσκω χρηστικοτατο και γρήγορο. Βέβαια έχω απενεργοποιησει το να ελέγχω την ένταση του ήχου γιατί εκεί όντως μου έσπαγε τα νεύρα.

Με Wi-Fi είναι οι εντολές του και όχι ir
άρα δεν υπάρχει λύση για αποθήκευση εντολών σε κλασσικό τηλεκοντρόλ; κρίμα. το δοκιμάζω αύριο μεθαύριο και επειδή μάλλον δεν με βολεύει να έχω 2ο κοντρολ μόνο για το shield θα το πουλήσω.
που να φανταστώ να ρωτούσα πριν το αγοράσω γμτ

Σε βρισκω υπερβολικο παντως...
Μπορεις να το ελεγχεις και με το τηλ αν σε βολευει..

Εγώ πάλι αν και δεν μπορώ να περάσω τις εντολές του σε πολυχειριστηριο philips που έχω, το βρίσκω χρηστικοτατο και γρήγορο. Βέβαια έχω απενεργοποιησει το να ελέγχω την ένταση του ήχου γιατί εκεί όντως μου έσπαγε τα νεύρα.
Ωπ τι μπορείς να το απενεργοποιησεις αυτό; και εμένα με εκνευρίζει όπως και τους περισσότερους φαντάζομαι.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

άρα δεν υπάρχει λύση για αποθήκευση εντολών σε κλασσικό τηλεκοντρόλ; κρίμα. το δοκιμάζω αύριο μεθαύριο και επειδή μάλλον δεν με βολεύει να έχω 2ο κοντρολ μόνο για το shield θα το πουλήσω.

πάρε ένα Flirc USB για IR που παίζει μια χαρά με το shield

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

κάτσε κάτσε μπας και το κρατήσω... με αυτό δηλαδή θα μπορώ να "μάθω" το universal remote που έχω τα κουμπιά του shield?

Ισχύει.
Βέβαια σε όλα υπάρχουν υπέρ και κατά.
Με το WiFi remote δεν έχεις πρόβλημα έπιασε δεν έπιασε η εντολή. Ακούει από όπου θες.
Με ir έχεις τα πάντα (μιλάω για πολυχειριστηρια) από εντολές για το shield.
Προσωπικά μου αρέσει η απλότητα του μαμά χειριστήριου, μέχρι να το βαρεθώ φυσικά

κάτσε κάτσε μπας και το κρατήσω... με αυτό δηλαδή θα μπορώ να "μάθω" το universal remote που έχω τα κουμπιά του shield?

Αυτό ακριβώς εννοεί ο φίλος. Βιάζεσαι να πουλήσεις ότι καλύτερο υπάρχει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

To flirc προγραμματίζεις σε ένα pc ώστε να δουλεύει σαν πληκτρολόγιο πατώντας τα κουμπιά από το τηλεκοντρόλ
Δες αυτό το βίντεο να πάρεις μια ιδέα https://www.youtube.com/watch?v=Pp1eccIFfBw&list=PLBI87Zm7nenOx-uxaDkzV-GJOsuaVUozw

Tv με HDMI CEC δεν έχεις? Αν ελέγχεις την tv με το marantz τότε ελέγχεις και το shield

Ένα από τα πολλά που έχω ερωτευθεί στο shield είναι το τηλεκοντρόλ του !! Η απλότητα και ταυτόχρονα η πρακτικότητα του είναι top. Και προσωπικά με βολεύει απίστευτα ο έλεγχος από αυτό του volume του avr (Denon 3400).

Ένα από τα πολλά που έχω ερωτευθεί στο shield είναι το τηλεκοντρόλ του !! Η απλότητα και ταυτόχρονα η πρακτικότητα του είναι top. Και προσωπικά με βολεύει απίστευτα ο έλεγχος από αυτό του volume του avr (Denon 3400).

+1

Να συμπληρώσω σε αυτό ότι με το τηλεκοντρόλ του shield μπορείς να χειριστείς τον ενυσχητη σου όχι μόνο μέσω cec hdmi αλλά και μέσω ir αφού το κοντρόλ του shield σου δινει και αυτή την επιλογή.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Να συμπληρώσω σε αυτό ότι με το τηλεκοντρόλ του shield μπορείς να χειριστείς τον ενυσχητη σου όχι μόνο μέσω cec hdmi αλλά και μέσω ir αφού το κοντρόλ του shield σου δινει και αυτή την επιλογή.
δοκίμασα να ψάξει τον Yamaha μου αλλά δεν τον βρίσκει για να ελέγχει τον ήχο του...

Που είναι αυτό και δεν το έχω δει?

Τι IR και wifi λέτε...Bluetooth είναι το remote του shield 2017 και είναι κ πολύ καλό (αν κ το έχω στην άκρη λόγω HDMI CEC οπού με ένα τηλεκοντρόλ ελέγχω 3 συσκευές: TV, ενισχυτή και shield.

δοκίμασα να ψάξει τον Yamaha μου αλλά δεν τον βρίσκει για να ελέγχει τον ήχο του...

Στον δικό μου τον πάντως δουλεύει άψογα το volume με ir.
Με cec hdmi μου αργούσε και μερικές φορές δεν δούλευε
Που είναι αυτό και δεν το έχω δει?
Τσέκαρε την φώτο
Τι IR και wifi λέτε...Bluetooth είναι το remote του shield 2017 και είναι κ πολύ καλό (αν κ το έχω στην άκρη λόγω HDMI CEC οπού με ένα τηλεκοντρόλ ελέγχω 3 συσκευές: TV, ενισχυτή και shield.
Είναι Bluetooth και ir
dcd6d05b1459f6fd5325d8ff540a2e63.jpg