Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μόλις είδα ότι δεν έχει Digital audio out, optical η coaxial... Οπότε δε μου Κανει.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk
Αν έχεις καινούριο ενισχυτή τότε κάνεις pass through μέσω hdmi και τελος

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μόλις είδα ότι δεν έχει Digital audio out, optical η coaxial... Οπότε δε μου Κανει.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Μπορείς με usb adapter, π.χ. Turtle Beach Audio Advantage Micro II USB Analog & Digital Audio Adapter, Vantec USB External 7.1 Channel Audio Adapter
υποθέτω και με άλλα USB adapters

Μπορείς με usb adapter, π.χ. Turtle Beach Audio Advantage Micro II USB Analog & Digital Audio Adapter, Vantec USB External 7.1 Channel Audio Adapter
υποθέτω και με άλλα USB adapters
Πόσα κιλά μπορεί να είμαι.......
Ρε συ αυτό δεν το είχα σκεφτεί.. Όχι τίποτα άλλο δλδ αλλά για το Netflix.
Νάσαι καλά

λοιπον το πηρα, αλλα εχω θεμα με τον ηχο.

Να πω το setup Μου...

Shield -> LG OLED -> Marantz 5.1 , απλος ενισχυτης (δεν παιζει τα νεα DD format, μονο απλο AC3-DTS κλπ) , μεσω οπτικης ινας απο την TV.

Eχω μονο stereo (PCM) ηχο στον ενισχυτη.

Τα ιδια αρχεια οταν παιζουν μεσω του player Της TV, εχουν κανονικα ηχο στον Marantz (AC3-DTS κλπ).

Παιζω με KODI.

Καμια ιδεα...για να μην το δωσω αμμεσα ? :p

λοιπον το πηρα, αλλα εχω θεμα με τον ηχο.

Να πω το setup Μου...

Shield -> LG OLED -> Marantz 5.1 , απλος ενισχυτης (δεν παιζει τα νεα DD format, μονο απλο AC3-DTS κλπ) , μεσω οπτικης ινας απο την TV.

Eχω μονο stereo (PCM) ηχο στον ενισχυτη.

Τα ιδια αρχεια οταν παιζουν μεσω του player Της TV, εχουν κανονικα ηχο στον Marantz (AC3-DTS κλπ).

Παιζω με KODI.

Καμια ιδεα...για να μην το δωσω αμμεσα ? :p

Καλορίζικο!

Βρε μάστορα, :p δεν φταιει το shield αν η τηλεόραση δεν κανει σωστό decoding απο εξωτερικές πηγές.

Δες ξανα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σου ή δοκίμασε με HDMI splitter. Δεν ξερω βεβαια πόσο εχουν προοδεύσει τα τελευταία.
Πριν παρα πολλα χρόνια που έψαχνα, δεν εβρισκα ευκολα καποιο που να υποστηρίζει 23.976. Ειδικα τώρα στην εποχή του 4Κ, μπορεί να είναι και πιο δύσκολα.

Πιο ευκολο είναι να δωσεις τον marantz σου (δεν ξερω ποσο "καλος" ειναι) και να παρεις εναν νεοτερο με ολα τα ψηφιακα καλούδια, εστω και χαμηλότερης κατηγορίας τιμής και ενισχυτικής απόδοσης.

Πάλεψε το παντως πρν το δώσεις, δεν σου εχουν μεινει και πολλές επιλογές.

νομιζω κανει decoding... με το zidoo που ειχα δοκιμασει , δουλεψε κανονικα ο ηχος (ειχα αλλαξει το pcm format σε RAW θυμαμαι, στα settings του zidoo).

Δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση το shield ? (RAW -PCM κλπ)

ΥΓ... "δεν παιζει" ν αλλαξω ενισχυτη ! :p

νομιζω κανει decoding... με το zidoo που ειχα δοκιμασει , δουλεψε κανονικα ο ηχος (ειχα αλλαξει το pcm format σε RAW θυμαμαι, στα settings του zidoo).

Δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση το shield ? (RAW -PCM κλπ)

ΥΓ... "δεν παιζει" ν αλλαξω ενισχυτη ! :p

Αν θυμαμαι καλα εχει μια επιλογη , always surround ή κατι τετοιο στις ρυθμισεις του Android.
Για ψάξε...

τελικα δουλεψε!

Διαβασα σε forum, οτι θελει το Fixed volume ON sta settings του shield και το surround στο auto .

Τωρα το δοκιμαζω και με αλλα αρχεια να δω...

Κλειδωνει κανονικα και παιζει 4k hdr (ενεργοποιειται το HDR logo στην LG OLED) , μεσω KODI.

Kαλως το παρελαβες Γιαννη

Σε λιγες μερες θα γινει public η beta 7.2.2 (30.7.130.7)

β€’ Improves mouse sensitivity on PUBG Mobile
β€’ Fixes bug where colors are displayed incorrectly on Chrome/Puffin browsers
β€’ Resolves storage quota issues when transferring files from PC to SHIELD
β€’ [SHIELD 2015 + SHIELD Pro] Addresses issues where SD cards were not detected properly
β€’ [SHIELD Pro] Resolves issue where accessory UI not present on pairing screen after factory reset
β€’ Fixes issue where Dualshock 3 controller would not pair properly over Bluetooth
β€’ Resolves issues where PLEX would not find movies stored on NAS
β€’ Addresses issues where NAS would not manually mount correctly
β€’ Resolves bug where PLEX was not detecting Hauppauge WinTV-dualHD 1590
β€’ Addresses issue where system was exiting to home screen when trying to mount network storage
β€’ Adds functionality by which display colorimetry would switch to rec2020 or rec709 if respective content presents (Beta)
o Enable Developers options: Go to Settings > About > Build > Click 7 times on build to become a developer (you will see a toast which will say you are now a developer)
o Then, go to Settings > Developer Options > Colorimetry (set toggle to ON) > restart device for changes to take effect
β€’ Fixes color clipping issue noted in full dynamic range

β€’ Fixes Internet connectivity loss issue when Wi Fi or Ethernet are connected to router via gateway or DNS
β€’ Fixes issue where few users reported installed Sling TV App goes missing from SHIELD TV device"

Θα εχει ενα θεματακι με τις SD cards & τα CEC τα οποια και θα τα δουμε αργοτερα..

Η εναλλαγη rec2020>rec709>rec2020 δουλευει πια καλα και στα kodi/mrmc/netflix .... :ears: :music-smiley-005:

Πέρασα novago ..v320 .. γίνεται σύνδεση μα δε φέρνει τα τβ κανάλια, η ανάλυση στα υπόλοιπα είναι το ανώτερο 576 κι συνέχεια το παλεύει η buffer.
Έχουμε λύση παιδιά;

μολις καταφερα να κανω streaming απο το gaming pc στο γραφειο, στην lg στο σαλονι...εντυπωσιακο!
Και μαλιστα επαιξα για πρωτη φορα HDR games...το μονιτορ στο γραφειο δεν ειναι HDR.

Η καθυστερηση ειναι πολυ μικρη, σε νορμαλ παιχνιδια δεν εχεις θεμα.
Επαιξα το Assisgn Odyssey και ειναι ακρως εντυπωσιακο .

Ετσι, γλυτωσα μια παχνιδομηχανη για το σαλονι ! :p

το θεμα με τον ηχο παραμενει κατα το ημυσι.... εχω DD 5,1 alla οχι DTS.

Ξερει κανεις αν μπορω να βρω στην Ελλαδα καποια συμβατη καρτα Usb με εξοδο οπτικης ή και coaxial ?