Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Μόλις είδα ότι δεν έχει Digital audio out, optical η coaxial... Οπότε δε μου Κανει.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
Αν έχεις καινούριο ενισχυτή τότε κάνεις pass through μέσω hdmi και τελοςΜόλις είδα ότι δεν έχει Digital audio out, optical η coaxial... Οπότε δε μου Κανει.
Μόλις είδα ότι δεν έχει Digital audio out, optical η coaxial... Οπότε δε μου Κανει.
Πόσα κιλά μπορεί να είμαι.......Μπορείς με usb adapter, π.χ. Turtle Beach Audio Advantage Micro II USB Analog & Digital Audio Adapter, Vantec USB External 7.1 Channel Audio Adapter
υποθέτω και με άλλα USB adapters
λοιπον το πηρα, αλλα εχω θεμα με τον ηχο.
Να πω το setup Μου...
Shield -> LG OLED -> Marantz 5.1 , απλος ενισχυτης (δεν παιζει τα νεα DD format, μονο απλο AC3-DTS κλπ) , μεσω οπτικης ινας απο την TV.
Eχω μονο stereo (PCM) ηχο στον ενισχυτη.
Τα ιδια αρχεια οταν παιζουν μεσω του player Της TV, εχουν κανονικα ηχο στον Marantz (AC3-DTS κλπ).
Παιζω με KODI.
Καμια ιδεα...για να μην το δωσω αμμεσα ?![]()
νομιζω κανει decoding... με το zidoo που ειχα δοκιμασει , δουλεψε κανονικα ο ηχος (ειχα αλλαξει το pcm format σε RAW θυμαμαι, στα settings του zidoo).
Δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση το shield ? (RAW -PCM κλπ)
ΥΓ... "δεν παιζει" ν αλλαξω ενισχυτη !![]()
Νομίζω αν είσαι gamer και κατεβάζεις πολλά παιχνίδιαη εκδοση με τα 512GB σε τι χρησιμευει ?
η εκδοση με τα 512GB σε τι χρησιμευει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.