Nvidia Shield Android TV 4K

ο μικρός παίζει fortnite στο πισι στο σαλόνι. παραδίπλα είναι η τιβι του σαλονιού. στο shield βρήκα το fortnite έπαιξε και μάλιστα με πάρα πολύ μικρό ping (1-5).streaming από το πισι πως γίνεται;
μολις καταφερα να κανω streaming απο το gaming pc στο γραφειο, στην lg στο σαλονι...εντυπωσιακο!
Και μαλιστα επαιξα για πρωτη φορα HDR games...το μονιτορ στο γραφειο δεν ειναι HDR.

Η καθυστερηση ειναι πολυ μικρη, σε νορμαλ παιχνιδια δεν εχεις θεμα.
Επαιξα το Assisgn Odyssey και ειναι ακρως εντυπωσιακο .

Ετσι, γλυτωσα μια παχνιδομηχανη για το σαλονι ! :p

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε ολους. Πως απενεργοποιουμε το tts στο shield;Δεν ξερω πως στο καλό το ενεργοποιησαν τα παιδιά και τωρα οτι εντολη δωθεί στο box, μου το ανακοινωνει η μηχανη κειμενου σε ομιλία.

Edit:Τώρα βλέπω οτι μου κάνει και άλλα περίεργα εντελώς ξαφνικά πχ 1)μου εχει εξαφανίσει εφαρμογές απο τον sideload launcher και πρεπει να παω απο τις ρυθμίσεις-εφαρμογες για να τις βρω, 2) οταν πάω στο εικονιδιο μιας εφαρμογης. απο την κεντρικη οθόνη και παταω να μου ανοιξει μια εφαρμογή δεν μου ανοιγει απευθείας αλλα βγάζει μενου τριων επιλογων (ανοιγμα-μετακινηση-διαγραφη).
Ειμαι με το τελευταίο update.

Τελικά ηταν ενεργοποιημενο το talk back, το απενεργοποιησα και ολα οκ ξανα,δεν ειχε να κανει με το text to speech.

ο μικρός παίζει fortnite στο πισι στο σαλόνι. παραδίπλα είναι η τιβι του σαλονιού. στο shield βρήκα το fortnite έπαιξε και μάλιστα με πάρα πολύ μικρό ping (1-5).streaming από το πισι πως γίνεται;

το Pc πρεπει να εχει καρτα γραφικων nvidia (εγω εχω gtx 1070).
εγκαθιστας το nvidia geforce experience και πας στα settings -> shield.
Σκαναρει το pc σου για να βρει ποια παιχνιδια εχεις και μετα τρεχεις στο SHIELD το αντιστοιχο προγραμμα (nvidia stream νομιζω).

Εννοειται οτι τα 2 μηχανηματα ειναι στο ιδιο δικτυο και συνδεδεμενα με ethernet (το wifi ειναι αργο σχετικα).
Θελει καλη καρτα γραφικων και γρηγορο pc .

Εγω παιζω σε 1080 60p ανετα, 4K οχι και τοσο , αλλα βλεπω και HDR που δε εχω στο desktop pc, επειδη το μονιτορ δεν ειναι HDR.

το Pc πρεπει να εχει καρτα γραφικων nvidia (εγω εχω gtx 1070).
εγκαθιστας το nvidia geforce experience και πας στα settings -> shield.
Σκαναρει το pc σου για να βρει ποια παιχνιδια εχεις και μετα τρεχεις στο SHIELD το αντιστοιχο προγραμμα (nvidia stream νομιζω).

Εννοειται οτι τα 2 μηχανηματα ειναι στο ιδιο δικτυο και συνδεδεμενα με ethernet (το wifi ειναι αργο σχετικα).
Θελει καλη καρτα γραφικων και γρηγορο pc .

Εγω παιζω σε 1080 60p ανετα, 4K οχι και τοσο , αλλα βλεπω και HDR που δε εχω στο desktop pc, επειδη το μονιτορ δεν ειναι HDR.
ok ευχαριστώ εγώ έχω Nvidia 1030 νομίζω κάρτα γραφικών αγορασμένη φέτος. θα το δοκιμάσω αν και είναι με WiFi!

αυτα τα options στην 7.2.2 οταν την στειλουν τι σημαινουν ακριβως?

<<Adds functionality by which display colorimetry would switch to rec2020 or rec709 if respective content presents (Beta)
o Enable Developers options: Go to Settings > About > Build > Click 7 times on build to become a developer (you will see a toast which will say you are now a developer)
o Then, go to Settings > Developer Options > Colorimetry (set toggle to ON) > restart device for changes to take effect
β€’ Fixes color clipping issue noted in full dynamic range>>

ok ευχαριστώ εγώ έχω Nvidia 1030 νομίζω κάρτα γραφικών αγορασμένη φέτος. θα το δοκιμάσω αν και είναι με WiFi!

εχω την εντυπωση οτι το fortnite υπαρχει και απευθειας ως εφαρμογη για το shield χωρις να χρειαζεται να παιξεις μεσω pc

ναι το έπαιξε ο μικρός ήδη και μάλιστα με πάρα πολύ μικρό ping της τάξης του 1 έως 5 ενώ στο πισι {που είναι με καλώδιο ethernet πάνω στο πισι ενώ το shield με WiFi} το ping φτάνει από 70 έως 1100! απλά ήθελα να μάθω για το steam όπως μου εξήγησε ο φίλος παραπάνω!
εχω την εντυπωση οτι το fortnite υπαρχει και απευθειας ως εφαρμογη για το shield χωρις να χρειαζεται να παιξεις μεσω pc

Γεια σας παιδιά!
Προσπαθω να περάσω τις ταινίες που έχω σε ένα σκληρο δίσκο μεσα στο κοντι ώστε να φτιάξει μια βιβλιοθήκη και δεν τα καταφέρνω.
Ακολουθώ τα βήματα όπως δείχνει στο παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=VrETpqrdsHw

Movies > enter files section>add videos>browse> τωρα στην καρτέλα που ανοίγει είναι ακριβώς όπως στο βίντεο αλλά μόλις ανοίξω το φάκελο
external storage εκει βλέπω διάφορους άσχετους φακέλους και πουθενά το φάκελο με τις ταινίες μου.
τι πρόβλημα υπάρχει;
Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ στο φόρουμ να ρίξω μια ματιά;

Κάποιος να βοηθήσει με novago;
Kατεβασα κι εγω την εφαρμογη novago για ταμπλετ(ετσι για υπαρχει,δεν εχω nova) και δεν μου ανοιγει.Βγαζει εναν συνεχες κυκλο.Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο?
Το otego λογικα παιζει κανονικα αν και δεν το ανοιξα...

Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί όταν ανοίγω ένα Video (μέσω του X-plore File Manager) στον VLC ή στον MX από ένα shared folder στο PC δεν "έχω" υπότιτλους;

Ο φάκελος έχει τη μορφή \\192.168.x.x.\Videos στον X-plore.

Σημείωση ότι:
Στο Kodi που έχω κάνει add τον folder μέσω του Kodi βλέπω κανονικά υπότιτλους.
Στον MX δε βρήκα τρόπο να το κάνω.
Στον VLC το έκανα, βλέπω τον folder αλλά όταν το ανοίγω μου ζητάει ξανά user/pass τα οποία και δίνω αλλά δεν του αρέσει τίποτα.

ναι το έπαιξε ο μικρός ήδη και μάλιστα με πάρα πολύ μικρό ping της τάξης του 1 έως 5 ενώ στο πισι {που είναι με καλώδιο ethernet πάνω στο πισι ενώ το shield με WiFi} το ping φτάνει από 70 έως 1100! απλά ήθελα να μάθω για το steam όπως μου εξήγησε ο φίλος παραπάνω!

1-5msec αποκλείεται να εχεις ...κατι αλλο παιζει.

Το ταμπλετ apk αργεί να κάνει εκκίνηση μα δε συνδέεται τελικά..με παλαιότερη εκδοσή τηλεφώνου δεν είχα προβλήματα αν κάνεις έχει apk δοκιμασμένο ας το μοιράσει.

Kατεβασα κι εγω την εφαρμογη novago για ταμπλετ(ετσι για υπαρχει,δεν εχω nova) και δεν μου ανοιγει.Βγαζει εναν συνεχες κυκλο.Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο?
Το otego λογικα παιζει κανονικα αν και δεν το ανοιξα...

στο fortnite, στην οθόνη που παίζεις πάνω αριστερά λέει ping: xxx στο shield λέει από 1 έως 5 ενώ στο πισι όπως είπα από 60 έως 1100
1-5msec αποκλείεται να εχεις ...κατι αλλο παιζει.

Ναι λέω ότι αυτό δεν είναι σωστό. Εκτός αν παίζεις με GeForce (streaming).

Το 1ο hop από το dsl σου έχει από μόνο του 8 με 16msec.