Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

σε ολους ετσι ειναι ?

Δεν υπαρχει τροπος να κλεινει καπως, να μπαινει σε Idle ή sleep mode ο δισκος ?

ποιους όλους;

νομίζω ότι όλοι οι δίσκοι μπαίνουν σε sleep mode όταν δεν χρησιμοποιούνται και ας παίρνουν ρεύμα

στον maxtor δεν ΗΤΑΝ ετσι... κατεβασα ενα utility απο την εταιρεια (seagate DASHBOARD για Windows) και ειδα οτι δεν ηταν ενεργοποιημενο το sleep mode !
Το εβαλα στα 10 λεπτα και τωρα δουλευει οπως πρεπει .

Νομίζω πως όταν συνδεεις σκληρό στα settings>storage& > εμφανίζεται η επιλογή idle mode.
Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως μια και δουλεύω δικτυακό

Τελικά σε εμένα που πήρα το flirc τελικά δουλεύει σωστά μόνο σε ομάδες κουμπιών στο marantz rc2000 πριν χρησιμοποιούταν για παρόμοιες συσκευές πχ media players.στην ομάδα πχ του tuner έκανε κουλά.Μόλις έμαθα το flirc στην ομάδα κουμπιών του wd media player που παροπλιστηκε όλα καλά! κουλό αλλά έτσι είναι.Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί αλλά δεν πειράζει αφού δουλεύει και γλυτωνω 2ο κοντρόλ!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Τελικά το αγόρασα κι εγώ μετεχειρισμενο από μέλος του avclub.Ερωτηςεις από έναν άσχετο σαν εμένα:υπάρχει κάποιος οδηγός βασικών ρυθμίσεων για να μην χαθώ;έχω 2 δίσκους usb3 1tb ο καθένας.πως προτείνετε να τους χρησιμοποιήσω;Ο ένας έχει ταινίες που κατεβάζω στο Pc μου και ο άλλος άδειος.
Τι εφαρμογές μου προτείνετε να βάλω;δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια.θα ήθελα πχ μέσω κάποια εφαρμογής να βλέπω και ελληνικά κανάλια αν υπάρχει η δυνατότητα.
Θέλω να μάθω και το kodi σιγά σιγά και νομίζω είμαι κομπλέ προς το παρόν!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Τελικά το αγόρασα κι εγώ μετεχειρισμενο από μέλος του avclub.Ερωτηςεις από έναν άσχετο σαν εμένα:υπάρχει κάποιος οδηγός βασικών ρυθμίσεων για να μην χαθώ;έχω 2 δίσκους usb3 1tb ο καθένας.πως προτείνετε να τους χρησιμοποιήσω;Ο ένας έχει ταινίες που κατεβάζω στο Pc μου και ο άλλος άδειος.
Τι εφαρμογές μου προτείνετε να βάλω;δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια.θα ήθελα πχ μέσω κάποια εφαρμογής να βλέπω και ελληνικά κανάλια αν υπάρχει η δυνατότητα.
Θέλω να μάθω και το kodi σιγά σιγά και νομίζω είμαι κομπλέ προς το παρόν!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Θα το χαρεις φιλε μου το μηχανημα. Δεν κολαει πουθενα.Tο μονο αρνητικο σημειο του shield για μενα ειναι το remote που τουλαχιστον στο δικο μου box λαγκαρει μεχρι θανατου. Εγω αγορασα απο amazon με 8 ευρω ενα ασυρματο mini keyboard και πλεον εχω εγκαταλείψει το remote. Αν θελεις τον ενα δισκο που εχεις τον κάνεις εσωτερικη μνημη. Με το που θα τον συνδεσεις σε ρωταει αν θελεις να τον κανει φορματ. Ελληνικά κανάλια θα μπορεις να βλεπεις μεσω kodi. Αν θελεις επισης υπαρχει η εφαρμογη swift streamz (εκτος playstore) που εχει Ελληνικά κανάλια. Θα σου πρότεινα να βαλεις τον sideload launcher μεσω του οποιου θα" βλεπεις" εφαρμογες που δεν εχεις εγκαταστησει απο play store. Αν δεν μπορεις να βρεις μια εφαρμογη που σε ενδιαφερει, στο play stote εγκατεστησε μεσω sideload(δηλ. κατεβαζεις το apk που θελεις και το περνας στο box με στικακι). Επισης θα σου προτεινα να περασεις και καποιο εναλλακτικο store πχ Aptoide.

εμενα με τα απο αυτο to update εγινε το εξης περιεργο
τοσο σε smpc & kodi & mrmc
τα folders τα κοινοχρηστα που ειχα απο ενα synology εχουν γινει διπολοτυπα δηλαδη 2 folders με το ιδιο ονομα
ο ενας folder εχει υλικο μεσα ο αλλος οχι
προσπαθησα να βγαλω τα folders και αν τα ξαναβαλλω
αλλα αυτα που ειναι αδεια δεν μπορουν να βγουν δεν εχει επιλογη
εκανα και restart & powerdonwn τιποτα τα ιδια δεν το εχω ξαναδει αυτο
δοκιμασα σε μια εφαρμογη να διαγραψω τα δεδομενα και να ξανακανω ρυθμισεις αλλα στο πρωτο restart τα ξαναεμφανισε

Θα αναβαθμιστουν κ τα kodi, mrmc σε λιγο

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το εβαλα κι εγω , ολα καλα.
Φαινεται να λειτουργει και η εναλλαγη HDR on/off...
Αναβαθμισα κ εγω αλλα το dynamic range εξακολουθει να ειναι ανενεργο, τι κανω λαθος;

εμενα με τα απο αυτο to update εγινε το εξης περιεργο
τοσο σε smpc & kodi & mrmc
τα folders τα κοινοχρηστα που ειχα απο ενα synology εχουν γινει διπολοτυπα δηλαδη 2 folders με το ιδιο ονομα
ο ενας folder εχει υλικο μεσα ο αλλος οχι
προσπαθησα να βγαλω τα folders και αν τα ξαναβαλλω
αλλα αυτα που ειναι αδεια δεν μπορουν να βγουν δεν εχει επιλογη
εκανα και restart & powerdonwn τιποτα τα ιδια δεν το εχω ξαναδει αυτο
δοκιμασα σε μια εφαρμογη να διαγραψω τα δεδομενα και να ξανακανω ρυθμισεις αλλα στο πρωτο restart τα ξαναεμφανισε
Φίλε μπορείς να μου πεις πως έχεις συνδέσει το μηχάνημα με το Synology?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ! αλλα hdr βλεπω κανονικα στην τβ οποτε τι ρολο παίζει;

αν δε το εχεις σ αυτο το Mode που ειπα, κανενα....

Εγω σε LG OLED, εχω το HDMI σε 3840χ21640 59,940 (4Κ) και YUV 420 10-bit REC2020
Μ αυτο εχω τη καλυτερη δυνατη εικονα , ειδκα σε 4K HDR υλικο, χωρις colour banding που εχω με τα υπολοιπα, ακομα και σε 12 bit.

αν δε το εχεις σ αυτο το Mode που ειπα, κανενα....

Εγω σε LG OLED, εχω το HDMI σε 3840χ21640 59,940 (4Κ) και YUV 420 10-bit REC2020
Μ αυτο εχω τη καλυτερη δυνατη εικονα , ειδκα σε 4K HDR υλικο, χωρις colour banding που εχω με τα υπολοιπα, ακομα και σε 12 bit.
Ποιον player χρησιμοποιείς;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καθυστερήσεις στο remote κι εγώ έχω, εκτός κι αν κοιτάζει ευθεία στο box.. σε αυτό το κομμάτι το Mi box S συμπεριφέρεται 100% τέλεια, εδώ γιατί κολάει;; :/

Διαβασα στο φορουμ οτι μπορει να επηρεάζεται απο συχνότητες από ασύρματο mouse, wifi. Δεν εχω τιποτα συνδεδεμένο πανω στο shield και ειναι κουμπωμένο με καλώδιο ethernet.

Ποιον player χρησιμοποιείς;

kodi... εκανα αρκετες δοκιμες με ολα τα 4K mode... εκει βλεπω καλυτερα, χωρις κανενα θεμα.
Ειδικα στις διαβαθμισεις, οτι αλλο και να εβαλα ειχα θεμα... με ΥUV 420 10-bit REC2020 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

ΥΓ... αυτα βεβαια σε LG 4K OLED 55B7 και 4Κ HDR 10bit υλικο , μπορει σε αλλες να μην ισχυουν τα ιδια.

kodi... εκανα αρκετες δοκιμες με ολα τα 4K mode... εκει βλεπω καλυτερα, χωρις κανενα θεμα.
Ειδικα στις διαβαθμισεις, οτι αλλο και να εβαλα ειχα θεμα... με ΥUV 420 10-bit REC2020 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

ΥΓ... αυτα βεβαια σε LG 4K OLED 55B7 και 4Κ HDR 10bit υλικο , μπορει σε αλλες να μην ισχυουν τα ιδια.
Yuv 420 10 bit δεν βρίσκω σε μένα μόνο σε 12bit