Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
σε ολους ετσι ειναι ?
Δεν υπαρχει τροπος να κλεινει καπως, να μπαινει σε Idle ή sleep mode ο δισκος ?
σε ολους ετσι ειναι ?
Τελικά το αγόρασα κι εγώ μετεχειρισμενο από μέλος του avclub.Ερωτηςεις από έναν άσχετο σαν εμένα:υπάρχει κάποιος οδηγός βασικών ρυθμίσεων για να μην χαθώ;έχω 2 δίσκους usb3 1tb ο καθένας.πως προτείνετε να τους χρησιμοποιήσω;Ο ένας έχει ταινίες που κατεβάζω στο Pc μου και ο άλλος άδειος.
Τι εφαρμογές μου προτείνετε να βάλω;δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια.θα ήθελα πχ μέσω κάποια εφαρμογής να βλέπω και ελληνικά κανάλια αν υπάρχει η δυνατότητα.
Θέλω να μάθω και το kodi σιγά σιγά και νομίζω είμαι κομπλέ προς το παρόν!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!
Αναβαθμισα κ εγω αλλα το dynamic range εξακολουθει να ειναι ανενεργο, τι κανω λαθος;το εβαλα κι εγω , ολα καλα.
Φαινεται να λειτουργει και η εναλλαγη HDR on/off...
Φίλε μπορείς να μου πεις πως έχεις συνδέσει το μηχάνημα με το Synology?εμενα με τα απο αυτο to update εγινε το εξης περιεργο
τοσο σε smpc & kodi & mrmc
τα folders τα κοινοχρηστα που ειχα απο ενα synology εχουν γινει διπολοτυπα δηλαδη 2 folders με το ιδιο ονομα
ο ενας folder εχει υλικο μεσα ο αλλος οχι
προσπαθησα να βγαλω τα folders και αν τα ξαναβαλλω
αλλα αυτα που ειναι αδεια δεν μπορουν να βγουν δεν εχει επιλογη
εκανα και restart & powerdonwn τιποτα τα ιδια δεν το εχω ξαναδει αυτο
δοκιμασα σε μια εφαρμογη να διαγραψω τα δεδομενα και να ξανακανω ρυθμισεις αλλα στο πρωτο restart τα ξαναεμφανισε
Αναβαθμισα κ εγω αλλα το dynamic range εξακολουθει να ειναι ανενεργο, τι κανω λαθος;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιον player χρησιμοποιείς;αν δε το εχεις σ αυτο το Mode που ειπα, κανενα....
Εγω σε LG OLED, εχω το HDMI σε 3840χ21640 59,940 (4Κ) και YUV 420 10-bit REC2020
Μ αυτο εχω τη καλυτερη δυνατη εικονα , ειδκα σε 4K HDR υλικο, χωρις colour banding που εχω με τα υπολοιπα, ακομα και σε 12 bit.
Ποιον player χρησιμοποιείς;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Yuv 420 10 bit δεν βρίσκω σε μένα μόνο σε 12bitkodi... εκανα αρκετες δοκιμες με ολα τα 4K mode... εκει βλεπω καλυτερα, χωρις κανενα θεμα.
Ειδικα στις διαβαθμισεις, οτι αλλο και να εβαλα ειχα θεμα... με ΥUV 420 10-bit REC2020 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
ΥΓ... αυτα βεβαια σε LG 4K OLED 55B7 και 4Κ HDR 10bit υλικο , μπορει σε αλλες να μην ισχυουν τα ιδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.