Nvidia Shield Android TV 4K

εχει συνδεθει μεσω powerline το ιδιο το synology ειναι στο δωματιο με το pc ενω το nvidia στο σαλονι αλλα το δικτυο ειναι καλωδιακο οχι ασυρματο οποτε δεν εχει προβλημα
Φίλε μπορείς να μου πεις πως έχεις συνδέσει το μηχάνημα με το Synology?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!ΤηνΔευτερα που θα το πάρω θα αρχίσω να προσπαθώ να το στήσω όσο καλύτερα μπορώ.Εχει κάποιος άλλος καμία συμβουλή η ιδέα;Το shield θα Παρί σε μια Samsung 40αρα 9 ετών προς το παρόν.Ποιο πληκτρολόγιο πήρες μήπως χρειαστεί και σε μένα;

φαινεται πως ελυσα και το προβλημα που είχα αναφέρει σε προιγουμενο ποστ με το καινουργιο 7.2.2
αν εχετε περιεργη συμπεριφορα και εσεις η μονη λυση τελικά ειναι
restore to factory defaults

προσπαθω να μεταφερω μεσω ethernet (1000αρι) τις ROM gia emulation (απο το PC) , αλλα η ταχυτητα πεφτει δραματικα μετα απο λιγο.
Ξεκιναει με περιπου 30 Mbyte/sec και φτανει μετα απο λιγο 1-2 !!!

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?

�’ [Beta] Adds setting to automatically switch color modes (Settings > Developer Options > Colorimetry).

αυτο κανει δουλεια παντως :) ote go μια χαρα δουλευει.....
Συγνώμη αλλά δεν βρίσκω που είναι το developer options...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TuneIn radio το κατέβασα τώρα μετά την εγκατάσταση της 7.2.2 αλλά ανοίγει και δεν δείχνει κανέναν σταθμό. γιατί;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

προσπαθω να μεταφερω μεσω ethernet (1000αρι) τις ROM gia emulation (απο το PC) , αλλα η ταχυτητα πεφτει δραματικα μετα απο λιγο.
Ξεκιναει με περιπου 30 Mbyte/sec και φτανει μετα απο λιγο 1-2 !!!

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?
Νομίζω ακόμα και με στικάκι να μεταφέρεις πάρα πολλά αρχεία, έτσι συμβαίνει.
Είναι πάρα πολλά μικρά αρχεία και είναι απολύτως φυσιολογικό.
Αν πας να μεταφέρεις ένα αρχείο 1gb πχ θα μεταφέρεις με 30mb/s σταθερά!

Συγνώμη αλλά δεν βρίσκω που είναι το developer options...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εγώ. Απλά δεν υπάρχει

Άλλη Android συσκευή δεν είχατε ποτέ? Για να εμφανιστεί η επιλογή θέλει tap 7 φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης
Settings- about- build