Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Έχει κάτι ενδιαφέρον αυτή η αναβάθμιση;Έχει πάρει κάποιος την παρακάτω αναβάθμιση?
View attachment 201015
Έχει κάτι ενδιαφέρον αυτή η αναβάθμιση;Έχει πάρει κάποιος την παρακάτω αναβάθμιση?
View attachment 201015
Εγγραφή στο παρακάτω λινκ.
και μετά πας στο παρακάτω λινκ και δηλώνεις τον σειριακό αριθμό του shield σου και θα λαβεις την αναβάθμιση.
![]()
NVIDIA SHIELD TV Software Upgrade 9.1+ HotFix Image
The third 9.1+ HotFix image deployed on 10/7/2022 as 33.2.0.153 and contains the following fixes: The second 9.1+ HotFix image deployed on 9/21/22 as 33.2.0.149 The first 9.1+ HotFix image deployed on 8/13/22 as 33.2.0.140 First HotFix (33.2.0.140 deployed 8/13/2022) : - Resolves issue where...docs.google.com
Μεσο Pl;ex δοκιμασες?ναι είναι DOLBY VISION, λες να παίζει εάν φορτώνω αρχεία απο σκληρό δίσκο;
δεν έχω plex, θελω μονο έναν player που να συνδέω τον εξωτερικό nvme και μέσω του shield ή του zd9x να παιζει DV. Είναι εφικτό;Μεσο Pl;ex δοκιμασες?
Aν η TV και το Media player ειναι DV τοτε δε θα εχεις προβλημα...νομιζω το SHIELD ειναι και DV.ναι είναι DOLBY VISION, λες να παίζει εάν φορτώνω αρχεία απο σκληρό δίσκο;
Εγώ κατάλαβα ότι για να δεις DV πρέπει να επιλέγεις αρχεία mp4 και όχι h265 γιατί πάλι πράσινα θα τα βλέπεις στο kodi. Ίσως λένε με το plex ότι τα παίζει ή με sideload κάποιο άλλο kodi το οποίο αν κατάλαβα το έχεις έξτρα από αυτό που έχει μαμα. Εγώ παιζω mp4 και δεν το πήγα παραπέρα.Aν η TV και το Media player ειναι DV τοτε δε θα εχεις προβλημα...νομιζω το SHIELD ειναι και DV.
close but no cigar. Το αρχείο είναι σε mkv μορφή και ο Nova το δείχνει όπως πρέπει αλλά με τραγικά σπασίματα. Εδώ είτε θα πρέπει να το κάνω mp4 είτε να βρω έναν player να το παίζει. Και χρόνο για να κάνω το πρωτο δεν έχωΓια δοκιμασε τον Nova Video Player! Σε μενα παει νερακι.Δοκι,ασε και πες μας!
Το plex όμως δεν έχει auto frame rate σωστά? Πρέπει να το ενεργοποιουμε σε καθε αρχειο από το μενού του shield.απο plex παιζουν κανονικα ολα τα dv οπως επισης και το custom kodi nerds(matrix).
Περιεργο γιατι σε μενα mkv και μεσα απο δυκτιο παει μανα!close but no cigar. Το αρχείο είναι σε mkv μορφή και ο Nova το δείχνει όπως πρέπει αλλά με τραγικά σπασίματα. Εδώ είτε θα πρέπει να το κάνω mp4 είτε να βρω έναν player να το παίζει. Και χρόνο για να κάνω το πρωτο δεν έχω
φυσικα και εχει.!!ροη βουτηρο χωρις το παραμικρο σκαλωμα.!απο shield δεν πειραζεις τιποτε.!Το plex όμως δεν έχει auto frame rate σωστά? Πρέπει να το ενεργοποιουμε σε καθε αρχειο από το μενού του shield.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.