Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Εγγραφή στο παρακάτω λινκ.

και μετά πας στο παρακάτω λινκ και δηλώνεις τον σειριακό αριθμό του shield σου και θα λαβεις την αναβάθμιση.

Έστειλα serial απλώς έχω άλλο email στο nvidia, απο αυτο που είμαι γραμμένος στο site της Nvidia .
Λες να θέλει και κοινό email ;

Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα παιδιά θέλω να παίζω rip DV αρχεία μέσω ενός player στην τηλεόραση LG B1. Μέχρι στιγμής τα παίζει μωβ, εάν όμως αγοράσω το nvidia shield tv pro θα μπορώ να το δώ κανονικά; Δεν ενδιαφέρομαι για streaming

Για δοκιμασε τον Nova Video Player! Σε μενα παει νερακι.Δοκι,ασε και πες μας!

ναι είναι DOLBY VISION, λες να παίζει εάν φορτώνω αρχεία απο σκληρό δίσκο;
Aν η TV και το Media player ειναι DV τοτε δε θα εχεις προβλημα...νομιζω το SHIELD ειναι και DV.

Aν η TV και το Media player ειναι DV τοτε δε θα εχεις προβλημα...νομιζω το SHIELD ειναι και DV.
Εγώ κατάλαβα ότι για να δεις DV πρέπει να επιλέγεις αρχεία mp4 και όχι h265 γιατί πάλι πράσινα θα τα βλέπεις στο kodi. Ίσως λένε με το plex ότι τα παίζει ή με sideload κάποιο άλλο kodi το οποίο αν κατάλαβα το έχεις έξτρα από αυτό που έχει μαμα. Εγώ παιζω mp4 και δεν το πήγα παραπέρα.

Για δοκιμασε τον Nova Video Player! Σε μενα παει νερακι.Δοκι,ασε και πες μας!
close but no cigar. Το αρχείο είναι σε mkv μορφή και ο Nova το δείχνει όπως πρέπει αλλά με τραγικά σπασίματα. Εδώ είτε θα πρέπει να το κάνω mp4 είτε να βρω έναν player να το παίζει. Και χρόνο για να κάνω το πρωτο δεν έχω

Παιδιά για Kodi που να παίζει DV σε mp4 αλλά και σε mkv μόνο οι εκδόσεις του Maven.
Μάλιστα οι πρώτες εκδόσεις σε matrix Kodi είναι πολύ καλές και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα.
Τις επίσημες εκδόσεις του Kodi έχω πάψει να της εχω στο shield εδώ και πολύ καιρό. https://www.kodinerds.net/index.php/Thread/69428-Maven-s-Kodi-Builds-für-Android/

close but no cigar. Το αρχείο είναι σε mkv μορφή και ο Nova το δείχνει όπως πρέπει αλλά με τραγικά σπασίματα. Εδώ είτε θα πρέπει να το κάνω mp4 είτε να βρω έναν player να το παίζει. Και χρόνο για να κάνω το πρωτο δεν έχω
Περιεργο γιατι σε μενα mkv και μεσα απο δυκτιο παει μανα!

Το plex όμως δεν έχει auto frame rate σωστά? Πρέπει να το ενεργοποιουμε σε καθε αρχειο από το μενού του shield.
φυσικα και εχει.!!ροη βουτηρο χωρις το παραμικρο σκαλωμα.!απο shield δεν πειραζεις τιποτε.!

από ότι κατάλαβα εάν κάποιος αδιαφορεί παντελώς για streaming services, για να μπορέσει να δει DV θα πρέπει να ασχοληθεί είτε με plex είτε με kodi. Δεν αξίζει ούτε ο κόπος αλλά ούτε και το χρηματικό αντίτιμο για τα shield/zd9x. Θα μείνω με το HDR 10 και το dolby atmos μου και θα ξεχάσω προς ώρας το DV. Ευχαριστώ για την ενημέρωση που μου παρείχατε.

• Like
Reactions: nikosr6