Ήρθε η αναβάθμιση αλλά καμία αλλαγή στο πρόβλημα με το cec.Εγγραφή στο παρακάτω λινκ.
και μετά πας στο παρακάτω λινκ και δηλώνεις τον σειριακό αριθμό του shield σου και θα λαβεις την αναβάθμιση.
![]()
NVIDIA SHIELD TV Software Upgrade 9.1+ HotFix Image
The third 9.1+ HotFix image deployed on 10/7/2022 as 33.2.0.153 and contains the following fixes: The second 9.1+ HotFix image deployed on 9/21/22 as 33.2.0.149 The first 9.1+ HotFix image deployed on 8/13/22 as 33.2.0.140 First HotFix (33.2.0.140 deployed 8/13/2022) : - Resolves issue where...docs.google.com
Θα τις παίρνεις.Ήρθε η αναβάθμιση αλλά καμία αλλαγή στο πρόβλημα με το cec.
Θα παίρνω beta αναβαθμίσεις πλέον ή σε κάθε update δηλώνω serial number ;
Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορεις να αναφερεις ποια ειναι αυτα?Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με το Shield. Πλέον με το 1/2 ή και 1/3 της τιμής υπάρχουν αξιόπιστα και πολύ δυνατά boxάκια (ίσως δυνατότερα πλέον και από το shield) χωρίς τα προβλήματα των αναβαθμίσεων.
Προσωπικά μια, δυο, τρεις, το σουταρα (σε καλή τιμή τότε ευτυχώς, σχεδόν όσο το αγόρασα) ακριβώς λόγω των αναβαθμίσεων και των πολλαπλών προβλημάτων.
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με το Shield. Πλέον με το 1/2 ή και 1/3 της τιμής υπάρχουν αξιόπιστα και πολύ δυνατά boxάκια (ίσως δυνατότερα πλέον και από το shield) χωρίς τα προβλήματα των αναβαθμίσεων.
Προσωπικά μια, δυο, τρεις, το σουταρα (σε καλή τιμή τότε ευτυχώς, σχεδόν όσο το αγόρασα) ακριβώς λόγω των αναβαθμίσεων και των πολλαπλών προβλημάτων.
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με το Shield. Πλέον με το 1/2 ή και 1/3 της τιμής υπάρχουν αξιόπιστα και πολύ δυνατά boxάκια (ίσως δυνατότερα πλέον και από το shield) χωρίς τα προβλήματα των αναβαθμίσεων.
Χρόνια έψαχνα κάποιο που να παίζει ό,τι του ρίξεις (ιδίως σε ηχητικά φορμάτ). Ε τελικά αναγκάστηκα και πήρα το shield. Οπότε ναι, θα χε ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι οι εναλλακτικές.Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με το Shield. Πλέον με το 1/2 ή και 1/3 της τιμής υπάρχουν αξιόπιστα και πολύ δυνατά boxάκια (ίσως δυνατότερα πλέον και από το shield) χωρίς τα προβλήματα των αναβαθμίσεων.
Υπαρχει καμια απαντηση γι'αυτο το θεματακι? ειναι σπαστικο να πρεπει να πιανω το κινητο για να κανω δουλεια γιατι δε δουλευει το κοντρολ του Shield.Καλησπερα παιδες. Μολις παρελαβα το Pro κι εγω και εχω μια απορια. Εχω HBO Max απο Ολλανδια (πληρωμενο κανονικα) και το περναω το app με sideload αλλα ειναι σε φαση browser. Δεν παει με το χειριστηριο του shield αλλα ευτυχως βρηκα τροπο να παω στο κουμπι Login και μετα να περιηγηθω μεσα με το android app για το Shield στο κινητο που εχει και mouse. Το θεμα ειναι οτι εχω αυτο το app στο firestick και ειναι διαφορετικο για android. Εψαξα και εκανα install το θεωρητικα σωστο app για android tv αλλα ... Αυτο εβαλα
Εχει κανεις καμια ιδεα ποιο θα επαιζε καλυτερα?
Dolby Vision ok ίσως όχι.Χρόνια έψαχνα κάποιο που να παίζει ό,τι του ρίξεις (ιδίως σε ηχητικά φορμάτ). Ε τελικά αναγκάστηκα και πήρα το shield. Οπότε ναι, θα χε ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι οι εναλλακτικές.
Dolby Vision ok ίσως όχι.
Ολα τα υπόλοιπα format όμως εικόνας και ήχου άνετα. Πχ KM2 Plus.
Για την συντριπτική πλειοψηφία μία χαρά είναι. Οποίος έχει ακριβά συστήματα ας πάρει shield η κάποιο πιο ακριβό όπως λες.
Καλό μηχάνημα είναι αλλά κάθε αναβάθμιση όλο χαλάει κάτι.
Υπάρχει κάποιος με το Pro που να έχει internet Cosmote και router το Speedport Plus; Προχθές πέρασε ένα f/w update, έκτοτε το WiFi σέρνεται. Ενώ πριν άνοιγαν όλα σφαίρα και μπορούσα να stream-άρω 4k για πλάκα και μέσω SMB αλλά και NFS, τώρα τρώει κολλήματα μέχρι και σε Youtube και Netflix. Πριν το f/w update, πετούσε. Μετά, σέρνεται. Έχει κανείς ίδιο setup να μου πει τι παίζει; Ενσύρματα δεν υπάρχει θέμα, απλά επειδή μεταξύ router και Shield (τα έχω 4 μέτρα μακριά), μεσολαβεί πόρτα και τζάκι, χρησιμοποιώ το WiFi στα 5GHz.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.