Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Είναι εύκολο να μου πείς ποιό μοντέλο της philips πήρες?
PHILIPS 55OLED718 Ambilight 55'' OLED
Την είχε ο Γερμανός με 25% επιστροφή payzy. Βγήκε 750€, τιμή σοκ! Εκπληκτική.

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν 1 μήνα πήρα Philips oled 55" η οποία υποτίθεται φοράει τον επεξεργαστή της lg c3 ο οποιος είναι απο τούς ταχύτερους.
Το Shield δεν το φτάνει δυστυχώς οπότε το έχω συνδεδεμένο και αυτό και το χρησιμοποιώ, είναι πιο άνετο και ευχάριστο στη χρήση ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια.

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει κάποια στιγμή οι tv's να κάνουν optimize το android τους. Και επίσης να προσθέσουν και περισσότερη ραμ

Υποθέτω πως καμμία νέα tv δεν φτάνει το snappiness του nvidia shield αλλά πιθανώς (?) να κοντευουν. Σε μια KD43X72K που έχω - μετά από κάποιες μικρορυθμίσεις που κανα - δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα πάντως

καλημερα ρυθμισεις για hdr εχετε κανει στο nvidia και ποιες ? και τι ρυθμισες εχετε στην εικονα ?

ξέρει κανείς κάποιο πολυτηλεκοντρολ που να μαθαίνει και κοντρόλ που λειτουργούν με Bluetooth; έχω το shield το απλό με το μικρό πλακέ κοντρόλ οι νομίζω λειτουργεί με Bluetooth

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

ειναι παντως εντυπωσιακο πως μετα απο τοσα χρονια παραμενει το καλυτερο tvbox μακραν....Φιλος με ρωτησε τι media player να παρει και του ειπα κατσε να δω γιατι σιγουρα θα εχει βγει κατι πιο δυνατο απο το shield μετα απο 6 χρονια......ειχα λαθος,ακομα και το νεο chromecast ειναι πισω αρκετα!

ειναι παντως εντυπωσιακο πως μετα απο τοσα χρονια παραμενει το καλυτερο tvbox μακραν....Φιλος με ρωτησε τι media player να παρει και του ειπα κατσε να δω γιατι σιγουρα θα εχει βγει κατι πιο δυνατο απο το shield μετα απο 6 χρονια......ειχα λαθος,ακομα και το νεο chromecast ειναι πισω αρκετα!
Εχω 2 του 2019 πολυ καλα πραγματικα, ποιος ξερει αν για το 2025 βγαλουν νεο μοντελο!!

Αξεπεραστο πραγματικά το shield. Αν βγαλουν και καινουριο μοντελο θα παει τρενο. Παντως οντως παροτι 6 χρονων, ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οτιδηποτε αλλο. Μονο το apple TV 4k το συναγωνιζεται νομιζω.

Αντε επιτελους ας βγαλουν καινουργιο shield να γινει χαμος! Το καλυτερο μηχανημα που ειχα ποτε. Το λιωνω καθημερινα

• Like
Reactions: gagan1967
Καλημερα παιδια…Μπηκα στο τρυπακι να παρω ενα tv box για να εχω μεσα ολες τις εφαρμογες.Εον,cosmote tv,Vodafone tv κτλ..Εχω ενα mi box στο υπνοδωματιο που απλα κανει τη δουλεια του,αλλα τωρα για το σαλονι θελω κατι πολυ δυνατο.Διαβαζω μερες το νημα αυτο για το shield,ειναι τοσο καλο ρε σεις;;Ειναι τοσο γρηγορο και δυνατο;;Αξιζουν τα χρηματα του να δωσω τοσα χρηματα;;

Αξίζει και μόνο για την ηρεμία που προσφέρει. Ήμουν με το mi box πριν από αυτό και δεν συγκρίνεται.

Same Sh1t... Different Day...

• Like
Reactions: Totti10
Καλημερα παιδια…Μπηκα στο τρυπακι να παρω ενα tv box για να εχω μεσα ολες τις εφαρμογες.Εον,cosmote tv,Vodafone tv κτλ..Εχω ενα mi box στο υπνοδωματιο που απλα κανει τη δουλεια του,αλλα τωρα για το σαλονι θελω κατι πολυ δυνατο.Διαβαζω μερες το νημα αυτο για το shield,ειναι τοσο καλο ρε σεις;;Ειναι τοσο γρηγορο και δυνατο;;Αξιζουν τα χρηματα του να δωσω τοσα χρηματα;;

Ναι. Απλα να ξερεις οτι η εφαρμογη της Disney κανει μερικές φορες "νερα"

• Like
Reactions: Totti10
Αξεπεραστο πραγματικά το shield. Αν βγαλουν και καινουριο μοντελο θα παει τρενο. Παντως οντως παροτι 6 χρονων, ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οτιδηποτε αλλο. Μονο το apple TV 4k το συναγωνιζεται νομιζω.
Πάντως το θέμα γρήγορο ή όχι έχει να κάνει κυρίως με την εφαρμογή. π.χ. στο Kodi δε το λες και γρήγορο...

Πάντως το θέμα γρήγορο ή όχι έχει να κάνει κυρίως με την εφαρμογή. π.χ. στο Kodi δε το λες και γρήγορο...
Απλά το λες ...ταχύτατο- αρκεί συχνά πυκνά να του κάνεις (του ...Kodiου) και καμία διαγραφή δεδομενων προσωρινής ( η κρυφης; ) μνήμης!

Κι αν το τρέξεις δίπλα( το κοντι) σε mi box θα πεις ότι είναι γρήγορο

Όχι όχι, λάθος μου δεν το ξεκαθάρισα... Για τον φίλο που έλεγε ότι το κοντι δεν είναι γρήγορο στο shield. Εννοούσα ότι αν τα τρέξεις δίπλα δίπλα ( με το mi) θα δεις ότι το shield είναι γρήγορο. Σόρυ

• Like
Reactions: lakiss51
Προφανώς και το shield είναι πολύ πιο δυνατό από το mi box. Αυτό που είπα είναι ότι πάντα θα υπάρχουν εφαρμογές πιο βαριές που θα ζορίζουν ακόμα και τα πιο δυνατά μηχανάκια...

Να ρωτησω κατι και καθε προταση δεκτη.Εφαρμογες οπως νετφλιξ,cosmote tv,amazon,ΕΟΝ κτλ τα τρεχω απο την τηλεοραση απευθειας,(πλην του Vodafone tv που δεν εχει σε lg τηλεορασεις) θα ηταν καλυτερο να τις εχω ολες μαζι σε ενα shield η τρεχουν καλυτερα απο την τηλεοραση απευθειας;;Αξιζει δηλαδη να κανω αγορα του shield για αυτο το λογο;;;