Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Επίσης να κάνω μια ερώτηση που δεν γνωρίζω
Το media player Nvidia TVShielrd 2019 pro όταν βάζεις εξωτερικό δίσκο να παίζει ταινίες 4Κ τις παίζει κανονικά
Για να τις παίξει κανονικά έχει σχέση αν έχεις καλό ίντερνετ η όχι

Καμμία σχέση. Αφού είναι αρχεία σε σκληρό δίσκο, ουδεμία σχέση και επιρροή δεν έχει η ταχύτητα του ιντερνετ σου.

• Like
Reactions: group131
Να ρωτήσω σαν καινούργιος στα media player έχω αγοράσει το Nvidia TVShielrd pro 2019 ελαφρώς μεταχειρισμένο που θα το χρησιμοποιήσω μόνο για ταινίες και για το Netflix
Για να δω ταινίες 4K από εξωτερικό σκληρό δίσκο θα πρέπει να κατεβάσω καμμία εφαρμογή για να παίζει πχ Kodi η άλλο
Ποιο είναι.πιο εύκολο και χωρίς προβλήματα
Χωρίς αυτά δεν παίζει

Να ρωτήσω σαν καινούργιος στα media player έχω αγοράσει το Nvidia TVShielrd pro 2019 ελαφρώς μεταχειρισμένο που θα το χρησιμοποιήσω μόνο για ταινίες και για το Netflix
Για να δω ταινίες 4K από εξωτερικό σκληρό δίσκο θα πρέπει να κατεβάσω καμμία εφαρμογή για να παίζει πχ Kodi η άλλο
Χωρίς αυτά δεν παίζει
kodi ειναι υπεραρκετο

Χωρίς αυτά δεν παίζει
Μπορείς να παίξεις και με κάτι πιο λάιτ από kodi, του στυλ Mx Player ή VLC player ή ό,τι άλλο είσαι εξοικιωμένος...

Προβλημα φρεσκο για το μοντ 19:
Ενω δειχνει κανονικα το αρχικο μενου με τις εφαρμογες κλπ, μολις επιλεξω οποιαδηποτε εφαρμογη τοτε .... δεν τρεχει τιποτα! Σκοταδι καργα! Καμια λυση;

Δεν του κάνεις ένα shutdown κ εκκίνηση με μπριζα να δεις; Μήπως έχει να κάνει με login στους λογαριασμούς
Τι εννοεις " με μπριζα";
Σε ολες τις εφαρμογες με login που δεν θελουν;

Τι εννοεις " με μπριζα";
Σε ολες τις εφαρμογες με login που δεν θελουν;
Εννοω shut down απο το μενου, που μετα παιρνει μπρος μονο αν βγαλεις το τροφοδοτικο απο επανω του. Αυτο κανει full reboot κ αναγκαζει να ξανακανει login στις εφαρμογες ή διαβαζει σε ποιο google account αντιστοιχουν

Τελικα τα εσβησα ολα (επαναφορα εργοστασιακων) και τα ξαναπερασα -παει το απογευμα!

Ερώτηση όταν βάλω εξωτερικό δίσκο στο Nvidia TVShielrd 2019 pro με ταινίες 4Κ - 1080p τι ενέργειες πρέπει να κάνω μετά αφού τοποθετησω τον σκληρό για να δω τις ταινίες.

Να κατεβάσεις από το store kodi ή vlc ή mxplayer για να τις αναπαράξεις. Και τα τρία αυτά θέλουν στοιχειώδεις ρυθμίσεις γλώσσας για τους υπότιτλους.

Επειδή είμαι καινούργιος το Kodi το έχω κατεβάσει τα άλλα vlc mx player πως τα τοποθετούμε

Ολα εντάξει τα 4K τα παίζει άψογα Atmos επίσης
Αναγνωρίζει αμέσως τον δίσκο δεν περίμενα τέτοια εικόνα μπράβο του
Εχω το Blue ray το Panasonic UHD 820 το οποίο έχει λίγο καλύτερη εικόνα από δισκο
,
,

• Like
Reactions: group131
Τη ρύθμιση πρέπει να κάνω στο Nvidia TVShielrd 2019 pro για βλέπω 4Κ πρέπει να αλλάξω κάτι στο μενού
πάντως για τον ήχο. Dolby atmos DTX X θα πρέπει να αλλάξω το άριθμο καναλιών.σε 7.0

Τη ρύθμιση πρέπει να κάνω στο Nvidia TVShielrd 2019 pro για βλέπω 4Κ πρέπει να αλλάξω κάτι στο μενού

Το Shield έχει την δυνατότητα να βλέπει τις αναλύσεις που υποστηρίζει η τηλ/ση σου και να επιλέγει την καλύτερη οπότε δυο τινά μπορει να συμβαίνουν α) να φταίει το καλώδιο hdmi, β) (και πιθανότερο) να πρέπει να ρυθμίσεις την συγκεκριμένη είσοδο hdmi της τηλ/σης σου σε enhanced mode (βελτιωμένη λειτουργία).

πάντως για τον ήχο. Dolby atmos DTX X θα πρέπει να αλλάξω το άριθμο καναλιών.σε 7.0

Με βάση την αναφορά σου σε αριθμό καναλιών.σε 7.0 μάλλον χρησιμοποιείς το kodi σαν player οποτε το 7.0 το αφήνεις ως έχει (2.0) και στην ίδια σελίδα των ρυθμίσεων κατεβαίνεις πιο κάτω και ενεργοποιείς το pass-through και ότι άλλη επιλογή βλέπεις στην παρακάτω εικόνα

121924061452.png.