Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μα 350 ευρώ ζητάει

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι διαθέσιμο πλέον, αυτό που βλέπεις είναι από τρίτο πωλητή για αυτό και αυτή η τιμή. Με Amazon πωλητή όταν είναι διαθέσιμο έχει τη τιμή που έγραψε ο Χρήστος

Με το κουπόνι η τιμή έπεσε στα 172,87 οπότε έπεσε η παραγγελία.
85b576836305273bfc680b0a2ba910c1.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγα λεπτά μετά το post σου κοίταξα (amazon.de) και η έκπτωση είναι 5,5 ευρώ και όχι 55,19 δυστυχώς (ίσως ήσουν τυχερός και πρόλαβες στο τσακ;)

Αυτό βλέπω και εγώ τώρα.
Τα χρήματα τα τράβηξαν πάντως.
Θα δούμε.
471025dd6a2a023135a4b60c8ba9ac05.jpg

Μπορεί το shield να παίξει ενα bluray ISO και να δείχνει κανονικά τα menus?

Μπορεί το shield να παίξει ενα bluray ISO και να δείχνει κανονικά τα menus?

Ρε φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα ποιος ασχολειται με bluray iso ή ακομα περισσοτερο με τα μενου; Βλεπεις την ταινια και τελος. Δεν υπαρχει bluray πια...

Ρε φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα ποιος ασχολειται με bluray iso ή ακομα περισσοτερο με τα μενου; Βλεπεις την ταινια και τελος. Δεν υπαρχει bluray πια...

Για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό. Και πιστεύω οτι ένα τέτοιο μηχάνημα σαν το Shield θα έπρεπε να παίζει τα πάντα.

Έχω ενα popcorn hour a-210 10ετίας και παίζει κανονικότατα bluray με menus

Το πιο βασικο που θα επρεπε να παιζει το shield ειναι 3D framepacking.
Εγω τα μενου τα θέλω οπωσδήποτε με τα μουσικά μου blu ray.

Για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό. Και πιστεύω οτι ένα τέτοιο μηχάνημα σαν το Shield θα έπρεπε να παίζει τα πάντα.

Έχω ενα popcorn hour a-210 10ετίας και παίζει κανονικότατα bluray με menus
Και ποιος σου είπε ότι το Shield είναι φτιαγμένο για να βλέπεις "πειρατικά". Καταρχήν γι αυτό το λόγο δεν έχει και δικό του software player (πλάκα πλάκα αν έβγαζε δεν θα πουλούσε κανένας άλλος). Χάρη σου κάνει που σε αφήνει κ βάζεις Kodi για να πιάσει κ αυτό το αγοραστικό κοινό. Streaming είναι η βασική του δουλειά.

Και ποιος σου είπε ότι το Shield είναι φτιαγμένο για να βλέπεις "πειρατικά". Καταρχήν γι αυτό το λόγο δεν έχει και δικό του software player (πλάκα πλάκα αν έβγαζε δεν θα πουλούσε κανένας άλλος). Χάρη σου κάνει που σε αφήνει κ βάζεις Kodi για να πιάσει κ αυτό το αγοραστικό κοινό. Streaming είναι η βασική του δουλειά.

Βασικά mobile gaming/tablet ηταν το κύριο τους μελημα. Πηγαν απατα ομως τα tablet με το SoC τους και δεν προχωρησε.
Πρακτικά ηταν σαν dev kit.

Οντως, αν εβγαζε δικό της nvidia player για native περιεχόμενο, ολοι θα ετρεχαν στις σπηλιές τους.

Βασικά mobile gaming/tablet ηταν το κύριο τους μελημα. Πηγαν απατα ομως τα tablet με το SoC τους και δεν προχωρησε.
Πρακτικά ηταν σαν dev kit.

Οντως, αν εβγαζε δικό της nvidia player για native περιεχόμενο, ολοι θα ετρεχαν στις σπηλιές τους.

ασε μην τους βαζεις ιδεες γιατι αν βγαλουν δικο τους player και εχουν και δικη του gaming πλατφορμα μετα θα τα κλειδωσουν ολα τα υπολοιπα και χαιρετε! Καναμε αμαν να βρουμε μετα απο τοσα χρονια ενα μηχανακι να κανει αυτα που κανει το shield τοσο καλα και σε μια τιμη ας πουμε λογικη...και με τετοιο support ε!

Από 30/6 παραγγελία σήμερα πήρα tracking.
Περίεργο ότι ξεκινά από Ιταλία αλλά οκ.
Παράδοση λένε 9/7.
Άντε βρε ups πάρτα πόδια σου. :p
3aafe25a4e620902bacac84642005a5d.jpg