Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Έχει αξία η δοκιμή σε παλαιά tv 1080p, υλικού hdr και μετατροπή από το shield σε sdr?
Θα δω κάποια διαφορά;
Θα δω κάποια διαφορά;
Έχει αξία η δοκιμή σε παλαιά tv 1080p, υλικού hdr και μετατροπή από το shield σε sdr?
Θα δω κάποια διαφορά;
Οχι το παλιό δεν το είχα αλλά επειδή ήθελα μια αναβάθμιση επειδή το mi box s πήγα και το πήρα και είναι απίστευτοΕίχες το παλιό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το pro έχει 3gb ram, ενώ το απλό 2gb.Το απλό με το pro εκτός από plex server και usb που δεν με νοιάζει, σαν player και για games έχει διαφορά ; Έχω ένα mi box το πρώτο αλλά επειδή μάλλον θα πάρω μια lg oled και ενισχυτή σκέφτομαι για αναβάθμιση.
Άστο όπως είναιΚαλησπερα εχω αγοράσει το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω στο μποξ σε πρώτη φάση να βλέπω νετφλιχ και θα ειναι συνδεμένο με 4κ τηλεόραση
ευχαριστώ
καλημέρα για να παίξει 4κ το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) χρειάζεται να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο μποξ?
ευχαριστώ
MQA δεν υποστηρίζει.
Μπορείς να πάρεις μέχρι Master Audio quality αλλά δίχως το MQA ( σιγά τα ωα )
Μέσα από την εφαρμογή του tidal?
Δεν βλέπω πουθενά κάποια διαφορα κατά την λειτουργία. Ούτε Dolby music μπορώ να παίξω (η 360 reality audio)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι διαφορά θες να δείς ?
Dolby Atmos μουσική εννοείς φαντάζομαι, για να παίξει Atmos πρέπει και ο ενισχυτής σου και τα ηχεία σου να είναι Atmos (και δεν θυμάμαι σίγουρα αν έχει ενεργοποιήσει το Atmos στα Android, σίγουρα το έχει στo Apple TV+ αλλά για Android δεν είμαι σίγουρος)
Ναι,τα έχω όλα αυτά,αλλά δεν λέει να παίξει πολυκαναλα παρά μόνο στέρεο.
Διαφορα σε κάποια ένδειξη εννοώ,όσον αφορά το αρχείο που αναπαράγεται. Πχ όταν κάνω stream tidal μέσο heos δεν έχει να κάνει η ποιότητα του αρχείου που αναπαράγω,θα δείχνει flac 16bit 44.1khz
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.