Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Έχει αξία η δοκιμή σε παλαιά tv 1080p, υλικού hdr και μετατροπή από το shield σε sdr?
Θα δω κάποια διαφορά;

Ναι, μεγάλη, προς το χειρότερο βέβαια. Η μετατροπή είναι άθλια, προτίμησε sdr έκδοση

Το απλό με το pro εκτός από plex server και usb που δεν με νοιάζει, σαν player και για games έχει διαφορά ; Έχω ένα mi box το πρώτο αλλά επειδή μάλλον θα πάρω μια lg oled και ενισχυτή σκέφτομαι για αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Είχες το παλιό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι το παλιό δεν το είχα αλλά επειδή ήθελα μια αναβάθμιση επειδή το mi box s πήγα και το πήρα και είναι απίστευτο

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το απλό με το pro εκτός από plex server και usb που δεν με νοιάζει, σαν player και για games έχει διαφορά ; Έχω ένα mi box το πρώτο αλλά επειδή μάλλον θα πάρω μια lg oled και ενισχυτή σκέφτομαι για αναβάθμιση.
Το pro έχει 3gb ram, ενώ το απλό 2gb.

Καλησπερα εχω αγοράσει το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω στο μποξ σε πρώτη φάση να βλέπω νετφλιχ και θα ειναι συνδεμένο με 4κ τηλεόραση
ευχαριστώ

Καλησπερα εχω αγοράσει το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω στο μποξ σε πρώτη φάση να βλέπω νετφλιχ και θα ειναι συνδεμένο με 4κ τηλεόραση
ευχαριστώ
Άστο όπως είναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα για να παίξει 4κ το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) χρειάζεται να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο μποξ?
ευχαριστώ

καλημέρα για να παίξει 4κ το Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) χρειάζεται να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο μποξ?
ευχαριστώ

Κατέβασε το kodi

Sent from my iPhone using Tapatalk

αλλού τροποσ δεν υπάρχει?

θα χρειαστεί να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κοντι?
ευχαριστώ

Vlc
Όσον αφορά ρυθμίσεις,σε κάθε περίπτωση να ε ενεργοποιήσεις το hd audio pass through

Έχω και εγώ μια ερώτηση,μέσα από το shield μπορώ να ακούσω tidal MQA?

MQA δεν υποστηρίζει.
Μπορείς να πάρεις μέχρι Master Audio quality αλλά δίχως το MQA ( σιγά τα ωα )

MQA δεν υποστηρίζει.
Μπορείς να πάρεις μέχρι Master Audio quality αλλά δίχως το MQA ( σιγά τα ωα )

Μέσα από την εφαρμογή του tidal?
Δεν βλέπω πουθενά κάποια διαφορα κατά την λειτουργία. Ούτε Dolby music μπορώ να παίξω (η 360 reality audio)

Μέσα από την εφαρμογή του tidal?
Δεν βλέπω πουθενά κάποια διαφορα κατά την λειτουργία. Ούτε Dolby music μπορώ να παίξω (η 360 reality audio)

Τι διαφορά θες να δείς ?
Dolby Atmos μουσική εννοείς φαντάζομαι, για να παίξει Atmos πρέπει και ο ενισχυτής σου και τα ηχεία σου να είναι Atmos (και δεν θυμάμαι σίγουρα αν έχει ενεργοποιήσει το Atmos στα Android, σίγουρα το έχει στo Apple TV+ αλλά για Android δεν είμαι σίγουρος)

Τι διαφορά θες να δείς ?
Dolby Atmos μουσική εννοείς φαντάζομαι, για να παίξει Atmos πρέπει και ο ενισχυτής σου και τα ηχεία σου να είναι Atmos (και δεν θυμάμαι σίγουρα αν έχει ενεργοποιήσει το Atmos στα Android, σίγουρα το έχει στo Apple TV+ αλλά για Android δεν είμαι σίγουρος)

Ναι,τα έχω όλα αυτά,αλλά δεν λέει να παίξει πολυκαναλα παρά μόνο στέρεο.

Διαφορα σε κάποια ένδειξη εννοώ,όσον αφορά το αρχείο που αναπαράγεται. Πχ όταν κάνω stream tidal μέσο heos δεν έχει να κάνει η ποιότητα του αρχείου που αναπαράγω,θα δείχνει flac 16bit 44.1khz

Ναι,τα έχω όλα αυτά,αλλά δεν λέει να παίξει πολυκαναλα παρά μόνο στέρεο.

Διαφορα σε κάποια ένδειξη εννοώ,όσον αφορά το αρχείο που αναπαράγεται. Πχ όταν κάνω stream tidal μέσο heos δεν έχει να κάνει η ποιότητα του αρχείου που αναπαράγω,θα δείχνει flac 16bit 44.1khz

Hold on.
Για να παίξεις πολυκάναλο θα πρέπει το τραγούδι να είναι πολυκάναλο.
Αν απλά θες να κάνεις πολυκάναλο οποιοδήποτε τραγούδι, αναγκαστικά θα παίξεις με κάποιο DSP από τον ενισχυτή σου ( π.χ. το Dolby Surround upmixer, το DTS: Neural X, το Auro3D Upmixer ).

Η διαφορά όταν παίξεις μέσα από την εφαρμογή του Tidal, όταν είναι master το τραγούδι που παίζεις, συνήθως θα δείς από το info στον ενισχυτή σου πως κλειδώνει και παίζει στα 24bit 96kHz είτε στα 24bit 192kHz.