Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Ερωτήσεις:

α) εκτός του αυθεντικού controller υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις ή δεν αξίζει;
β) τι δωρεάν παιχνίδια έχετε δοκιμάσει που αξίζουν και παίζονται με το remote; Ρωτώ για δωρεάν καθώς είμαι περιστασιακός gamer, και μάλιστα μόνο σε driving simulators, για το οποίο το shield βγαίνει αυτομάτως.

Στο εξωτερικό συνήθως προτιμούν τα harmony τηλεχειριστήρια, για να έχουν ένα για όλες τις συσκευές. Προσωπικά με το magic remote της LG μου μέσω cec μπορώ να χειρίζομαι τα μενού της τηλεόρασης, του αποκωδικοποιητή, του shield και τον ήχο στην ηχόμπαρα, άρα δεν χρειάζεται άλλο.

Αν μπεις στο nvidia games θα σου πει ποια παιχνίδια παίζονται με το τηλεκοντρόλ του shield, τα οποία είναι λίγα. Έχει ένα δωρεάν με αγωνιστικά αυτοκινητάκια, σε πιο παιδική έκδοση βεβαια. Με ενα οποιοδήποτε bluetooth χειριστήριο όμως μπορείς να έχεις πρόσβαση και στα άλλα.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράλειψή μου, εννοούσα για το game controller ή gamepad τέλος πάντων.

BTW κι εγώ Harmony (hub & remote) έχω, εδώ και πολλά χρόνια...

Το auto frame που έχει στο μενού ως beta υπάρχει τρόπος να δουλέψει όντως αυτόματα;
Το ανοίγω πολλές φορές όταν βλέπω Netflix και ναι μεν γυρίζει τα fps στα 24 αλλά δεν το κάνει πάντα και προπάντων όχι αυτόματα

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

αυτό όμως χρησιμοποιεί το κινητο σου για να εχεις κοντρόλ στις συσκευές σωστά?

Το 665 ρε παιδιά που είναι και σε λογική τιμή δεν κάνει δουλειά?

Same Sh1t...Different Day

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

εχει ανεξάρτητο control?το κακο ειναι οτι ειναι εξαντλημένο τουλαχιστον στο site τους

Καλημερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει καποιος φιλος να τρεξει αρχειο....Dolby Vision?Ευχαριστω!!

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Καλημερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει καποιος φιλος να τρεξει αρχειο....Dolby Vision?Ευχαριστω!!

Δοκιμασε με την τελευταια εκδοση του PLEX

Mx player LG Dolby Trailer 4K

ef10556d7cbce913e77c1f49a8196270.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε αναπαραγωγή τοπικών αρχείων Plex και MX player περνάνε κανονικά DV στα nvidia pro/cube και στα fire tv 4k/cube.