Απλα το ενεργοποιείς.
Εχω ρυθμίσει και το επανω δεξια πλήκτρο να το ανοιγοκλεινει οποτε βλέπω και ζωντανά τις διαφορές.
Εχω ρυθμίσει και το επανω δεξια πλήκτρο να το ανοιγοκλεινει οποτε βλέπω και ζωντανά τις διαφορές.
ποιος ειναι ο βασικος πλειερ για το shield?
τα παιζει ολα μεσω kodi(4K,hdr,dolby vision,dolby atmos..)ή εχει καποιον δικο του πλειερ οπως τον πολυ καλο των zidoo?
επισης απο netflix περναει κανονικα dolby vision και dolby atmos?
Δημήτρη πρόλαβες να το παραγγείλεις από e-shop;το τηλεχειριστηριο στην εκδοση που δινει το e-shop,εχει back light?
μπορω να συνδεσω το controller του xbox one για τα παιχνιδια?
ναι..!με το που ηρθε email το εκλεισα.Δημήτρη πρόλαβες να το παραγγείλεις από e-shop;
Το tv pro είχε μπει σε προσφορά 209€ στο eShopPαιδια για πιο shield μιλατε ακριβως και για πια προσφορα του eshop??
A, ευκαιρια καλη.Το tv pro είχε μπει σε προσφορά 209€ στο eShop
Έκανα χαρά κι εγώ επειδή νόμιζα ότι είναι το pro...Nvidia shield 2019 στα 125 + μεταφορικά.
Χωρίς δεύτερη σκέψη για όποιον ψάχνεται.
Έκανα χαρά κι εγώ επειδή νόμιζα ότι είναι το pro...![]()
1. Είναι πολύ γρήγορο.Να ρωτήσω και εγώ ... έχοντας apple tv..
Για streaming σε Kodi...:
1) Είναι γρήγορο στο interface όσο ένα Nuc i3?
2) Παίζει τα πάντα ? (hdr? dolby vision profile 7? )
3) Αν θέλεις kodi γρήγορο τελικά είναι η καλύτερη λύση? (στο apple tv δεν έχει kodi, αλλά με το infuse έχω άριστη εικόνα - ήχο (δεν έχω ηχεία για atmos - οπότε δεν με απασχολει το θέμα atmos)) - απλά επειδή η βιβλιοθήκη είναι λίγο τεράστεια η ταχύτητα που έχω σε nuc i3 δε συγκρίνεται με το apple tv .. απλά στο nuc δεν μπορώ να παίξω αρχεία 4Κ..
4) Επίσης διάβασα πολλά θετικά για τον upscaler το Shield... Όντως κάνει τόσο καλή δουλειά?
![]()
1. Είναι πολύ γρήγορο.
2.Για dv, μόνο μέσω plex. Ατοφιο Disc profile δεν βγάζει κανένα player.
3. 4Κ μια χαρα
4. Αν το υλικό είναι HD, κάνει. Σε 576p/SD, όχι τόσο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.