Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

ποιος ειναι ο βασικος πλειερ για το shield?
τα παιζει ολα μεσω kodi(4K,hdr,dolby vision,dolby atmos..)ή εχει καποιον δικο του πλειερ οπως τον πολυ καλο των zidoo?
επισης απο netflix περναει κανονικα dolby vision και dolby atmos?

ποιος ειναι ο βασικος πλειερ για το shield?
τα παιζει ολα μεσω kodi(4K,hdr,dolby vision,dolby atmos..)ή εχει καποιον δικο του πλειερ οπως τον πολυ καλο των zidoo?
επισης απο netflix περναει κανονικα dolby vision και dolby atmos?

1) όποιος θες εσύ.
Ιδανικά θα έλεγα να επιλέξεις μεταξύ VLC, MX Player, Kodi, Plex, Emby
2) Ναι, περνάει τα πάντα από ήχο και εικόνα μέσα από τις περισσότερες εφαρμογές συμπεριλαμβ. και του Kodi
3) Ναι.

Το tv pro είχε μπει σε προσφορά 209€ στο eShop
A, ευκαιρια καλη.
Καλα κανατε και το πηρατε, παρα πολυ καλο player, αλλα τις ευκολιες των zidoo/dune για ταινιες εγω δεν τις εχω βρει πουθενα...
Με το kodi δεν την παλευω με τπτ, εγω εχω το κυλινδρο και το χρησημοποιω ως streaming συσκευη, εξαιρετικο.

• Like
Reactions: 21Stathis21
Παρεπιπτόντως το e-shop έχει ξανά διαθεσιμότητα στην υπέροχη βέβαια τιμή των 279 ευρώ... Ξεστόκαρε τα 2-3 κομμάτια του μάλλον.

Να ρωτήσω και εγώ ... έχοντας apple tv..
Για streaming σε Kodi...:
1) Είναι γρήγορο στο interface όσο ένα Nuc i3?
2) Παίζει τα πάντα ? (hdr? dolby vision profile 7? )

3) Αν θέλεις kodi γρήγορο τελικά είναι η καλύτερη λύση? (στο apple tv δεν έχει kodi, αλλά με το infuse έχω άριστη εικόνα - ήχο (δεν έχω ηχεία για atmos - οπότε δεν με απασχολει το θέμα atmos)) - απλά επειδή η βιβλιοθήκη είναι λίγο τεράστεια η ταχύτητα που έχω σε nuc i3 δε συγκρίνεται με το apple tv .. απλά στο nuc δεν μπορώ να παίξω αρχεία 4Κ..

4) Επίσης διάβασα πολλά θετικά για τον upscaler το Shield... Όντως κάνει τόσο καλή δουλειά?

:)

Να ρωτήσω και εγώ ... έχοντας apple tv..
Για streaming σε Kodi...:
1) Είναι γρήγορο στο interface όσο ένα Nuc i3?
2) Παίζει τα πάντα ? (hdr? dolby vision profile 7? )

3) Αν θέλεις kodi γρήγορο τελικά είναι η καλύτερη λύση? (στο apple tv δεν έχει kodi, αλλά με το infuse έχω άριστη εικόνα - ήχο (δεν έχω ηχεία για atmos - οπότε δεν με απασχολει το θέμα atmos)) - απλά επειδή η βιβλιοθήκη είναι λίγο τεράστεια η ταχύτητα που έχω σε nuc i3 δε συγκρίνεται με το apple tv .. απλά στο nuc δεν μπορώ να παίξω αρχεία 4Κ..

4) Επίσης διάβασα πολλά θετικά για τον upscaler το Shield... Όντως κάνει τόσο καλή δουλειά?

:)
1. Είναι πολύ γρήγορο.
2.Για dv, μόνο μέσω plex. Ατοφιο Disc profile δεν βγάζει κανένα player.
3. 4Κ μια χαρα
4. Αν το υλικό είναι HD, κάνει. Σε 576p/SD, όχι τόσο.

Last edited:
  • Like
Reactions: billpeppas
....... Απογοητεύτηκα...
Δεν χρησιμοποιώ Plex..

Φαντάζομαι τελικά ότι είναι θέμα Kodi ότι δεν παίζει DV..

Από ότι έχω διαβάσει τα άλλα Android players είναι αρκετά αργά ακόμα... και σίγουρα δεν είναι να πάρεις κάτι το οποίο σε ένα χρόνο δεν θα έχει fw updates..

Κρίμα...

Άρα τελικά για άψογο DV.. (όχι όμως mkv αλλά mp4) μονο Apple TV 4K (μέσω Infuse) ... ?

ή υπάρχει και άλλος player ο οποίος παίζει μέσω kodi άψογα Dolby Vision αρχεία είτε mp4 είτε mkv?

1. Είναι πολύ γρήγορο.
2.Για dv, μόνο μέσω plex. Ατοφιο Disc profile δεν βγάζει κανένα player.
3. 4Κ μια χαρα
4. Αν το υλικό είναι HD, κάνει. Σε 576p/SD, όχι τόσο.

Είσαι σίγουρος ότι δεν παίζει DV το kodi?
Αν θυμάμαι καλά έχω δει DV με Kodi.
Θα με κάνεις να το ξαναψαξω.