Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μπορεί να μείνει μόνιμα αναμμένο όπως πχ το Raspberry?
Η καταναλώνει αρκετά ?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Μένει σε αναμονή αυτόματα επίσης γίνεται plex server εγώ έτσι το έχω και βλέπω από ταμπλέτ κινητό αν η τηλεόραση είναι κατελημενη από άλλο άτομο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το καλύτερο media player στο λέω εγώ που έχω την προηγούμενη γενιά.
Το λεω γιατί θα το παρω λογικά, είχα το mi box s έβαλα το ott της cosmote και τωρα θελω να παω σε κάτι πιο δυνατό και σαν κονσόλα και media player

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το λεω γιατί θα το παρω λογικά, είχα το mi box s έβαλα το ott της cosmote και τωρα θελω να παω σε κάτι πιο δυνατό και σαν κονσόλα και media player

Η κοσμοτε θα βγάλει εφαρμογή για τηλεόραση αν έχεις του 2017 λογικά θα πεζει η εφαρμογή. Σε shield για cosmote δεν έχω εμπειρία αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παίζει νερακι.

Βάλτε βρε στην πρώτη σελίδα τι κάνει και τι δεν κάνει να ξέρουμε.
Πρέπει να διαβάσουμε όλο το νήμα? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Η κοσμοτε θα βγάλει εφαρμογή για τηλεόραση αν έχεις του 2017 λογικά θα πεζει η εφαρμογή. Σε shield για cosmote δεν έχω εμπειρία αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παίζει νερακι.
Σορρυ τα είπα λάθος είχα το mi box s έβαλα το Box της cosmote και περιμένω να βγει για smart tv (κατέβηκε η beta από το store) αλλά αφού αξίζει θα το παρω

εγω εχω του 2015 αραγε αξιζει η αλλαγη?
και αν αξιζει απο που μπορουμε να το αγορασουμε γιατι στο amazon.de δεν το βλεπω

εγω εχω του 2015 αραγε αξιζει η αλλαγη?
και αν αξιζει απο που μπορουμε να το αγορασουμε γιατι στο amazon.de δεν το βλεπω

Εγώ που έχω το προηγούμενο (του 2017 με gamepad κτλ), το μόνο για το οποίο θα το σκεφτόμουν αν η διαφορά αλλαγής μου έβγαινε μικρή, είναι το atmos στο netflix. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει αν είναι ΤΟΣΟ σημαντικό (επίσης μιας και atmos στο kodi παίζει μια χαρά, το plugin του netflix εκεί, έχει μια χαρά atmos). Το upscale της tv είναι μια χαρά, dolby vision η tv δεν έχει (sony του 2016) και μια χαρά άψογο είναι το HDR και έχω harmony οπότε δεν χρησιμοποιώ το remote του.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο προσωπικά σαν ιδιαίτερη διαφορά...

Εγώ που έχω το προηγούμενο (του 2017 με gamepad κτλ), το μόνο για το οποίο θα το σκεφτόμουν αν η διαφορά αλλαγής μου έβγαινε μικρή, είναι το atmos στο netflix. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει αν είναι ΤΟΣΟ σημαντικό (επίσης μιας και atmos στο kodi παίζει μια χαρά, το plugin του netflix εκεί, έχει μια χαρά atmos). Το upscale της tv είναι μια χαρά, dolby vision η tv δεν έχει (sony του 2016) και μια χαρά άψογο είναι το HDR και έχω harmony οπότε δεν χρησιμοποιώ το remote του.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο προσωπικά σαν ιδιαίτερη διαφορά...

και εγω του 2017 εχω με το gamepad κτλ...το πουλαω για να παρω το απλο shield tv2019 γιατι,κανει καλυτερο upscale,εχει atmos και vision που η tv μου υποστηριζει,ειναι νεο μοντελο (ναι το ξερω εχω κάλο) και βασικα δεν επαιξα αλλα ουτε και σκοπευω να παιξω games.

Το νεο χειριστηριο κανει για το μηχανημα του 2017; Απο που μπορουμε να το παρουμε; Ενας φιλος εχασε το παλιο του

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχετε βάλει τα HotFix που έχει βγάλει η Nvidia?

Εγω θα εμενα μακρια απο το προγραμμα γιατι δεν μπορεις να βγεις απο αυτο αν θυμαμαι καλά.
Οτι και να ειναι, αργα η γρήγορα θα το δωσουν και σε επισημο update.

Για όποιον ‛ψηνεται’ υπάρχει προσφορά στο Amazon στα 220$ με μεταφορικά και φόρους..
Αρκετά καλά νομίζω..

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Για όποιον ‛ψηνεται’ υπάρχει προσφορά στο Amazon στα 220$ με μεταφορικά και φόρους..
Αρκετά καλά νομίζω..

Απο χτές βράδυ δεν την βλέπω.
Μιλάς για το .com σωστά? Το Αμερικάνικο?