Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

ερωτηση ,παω amazon πχ amazon.de να παρω ενα shield tv.Τιμη λεει 159.99,πριν ομως υπολογισει τα μεταφορικα (7 ευρω περιπου) η τιμη του αλλαζει και γίνεται 163.95.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?Τι ειναι αυτα τα 3.95 ευρω παραπανω?

ερωτηση ,παω amazon πχ amazon.de να παρω ενα shield tv.Τιμη λεει 159.99,πριν ομως υπολογισει τα μεταφορικα (7 ευρω περιπου) η τιμη του αλλαζει και γίνεται 163.95.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?Τι ειναι αυτα τα 3.95 ευρω παραπανω?

H διαφορα του Γερμανικου με το Ελληνικο ΦΠΑ.
Ειναι λογικό.

Εγω δυστυχώς πήρα το ρίσκο και το πήρα από ελληνικό μαγαζί 275...αλλά μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα και ελπίζω να λυθεί το θέμα που έχει η nvidia και να υποστηρίξει και αλλα παιχνίδια τύπου gta, cod κλπ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Εγω δυστυχώς πήρα το ρίσκο και το πήρα από ελληνικό μαγαζί 275...αλλά μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα και ελπίζω να λυθεί το θέμα που έχει η nvidia και να υποστηρίξει και αλλα παιχνίδια τύπου gta, cod κλπ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι το shield 2019?

παιδιά συγνωμη αν εχει απαντηθεί αλλα εχω θεμα με το dolby vision hdr.με το που το ενεργοποιω η εικονα κανει οτι να'ναι.μαυριζει-μετα βγαζει παρασιτα(οπως οταν ενα καναλι χαλαει)-μετα ξαναμαυριζει-επανερχεται 2 δευτερα και ξανα.μολις το απενεργοποιησω ολα οκ.τι συμβαίνει ; ευχαριστω

παιδιά συγνωμη αν εχει απαντηθεί αλλα εχω θεμα με το dolby vision hdr.με το που το ενεργοποιω η εικονα κανει οτι να'ναι.μαυριζει-μετα βγαζει παρασιτα(οπως οταν ενα καναλι χαλαει)-μετα ξαναμαυριζει-επανερχεται 2 δευτερα και ξανα.μολις το απενεργοποιησω ολα οκ.τι συμβαίνει ; ευχαριστω

Δοκίμασες με άλλο hdmi καλώδιο?

Δοκιμασε ενα αλλο -κατα προτιμηση πιστοποιημενο- καλωδιο hdmi

παει και το stock της απλης εκδοσης απο το αμαζον....τα εψαξα ολα (τα ευρωπαικα) και δεν υπαρχει πουθενα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Όντως δεν γίνεται αλλά νομίζω έχει φτιαχτεί και σε μελλοντική αναβάθμιση θα δουλεύει ξανά. Δεν ξέρω αν γίνεται από το guisettings.xml
https://github.com/xbmc/xbmc/issues/16683
Επειδή αυτό με τους υπότιτλους δεν έχει φτιαχτεί ακόμα και δεν αντέχω πλεον να τους βλέπω με φόντο την κάτω μαύρη μπάρα, μήπως θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία έκδοση του kodi που η συγκεκριμένη ρύθμιση δούλευε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Επειδή αυτό με τους υπότιτλους δεν έχει φτιαχτεί ακόμα και δεν αντέχω πλεον να τους βλέπω με φόντο την κάτω μαύρη μπάρα, μήπως θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία έκδοση του kodi που η συγκεκριμένη ρύθμιση δούλευε;

Δεν θυμάμαι, έχεις βάλει την 18.6?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Δεν θυμάμαι, έχεις βάλει την 18.6?
Στο play δεν βλέπω την 18.6.
Υποθέτω πως έχεις κάποια beta;
Αν ναι, την δοκίμασες και είδες να το εχουν διορθώσει το θέμα με τους υπότιτλους;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (20

Στο play δεν βλέπω την 18.6.
Υποθέτω πως έχεις κάποια beta;
Αν ναι, την δοκίμασες και είδες να το εχουν διορθώσει το θέμα με τους υπότιτλους;

Δεν την έχω βάλει αλλά είναι κανονική έκδοση,όχι beta. Απλά δεν έχει ανέβει ακόμη στο store

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Φταίει η hdcp επικοινωνία των συσκευών, η προστασία των hdmi καλωδίων για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.
Βέλτιστη λύση το καλύτερο και γρηγορότερο πιστοποιημένο καλώδιο hdmi που μπορείς να πάρεις, ίδιο ανάμεσα σε όλες τις συσκευές σου. Θα το ελαχιστοποιήσει ή θα το εξαλείψει (εμένα πλέον μου εμφανίζεται σπάνια).

Ναι όντως δεν μπορώ.
Καθησα και δοκίμασα όλες τις εκδόσεις από την πρώτη leia 18. 0 και τελικά βρήκα ότι το πρόβλημα με την μετακίνηση των υποτίτλων υπάρχει από την αρχή αυτών των εκδόσεων.
Είναι ήδη αρκετοί μήνες που δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση να το φτιάξουν.