Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το απόκτησα και εγώ , προς αντικατάσταση του εξαιρετικού Mede8er MED600X3D.
Η κυριότερη λειτουργεία του (προς στιγμήν τουλάχιστον) θα είναι να στριμάρω ταινίες αποθηκευμένες τοπικά σε ένα NAS Synology στον προβολέα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής : Με ποιόν τρόπο θα μου προτείνατε να φτιάξω την βιβλιοθήκη των ταινιών με πόστερ, συντελεστές , περίληψη κλπ , όπως με την αντίστοιχη εφαρμογή scraper του Mede8er ;
Με Kodi , με Plex , κάπου αναφέρθηκε ο emby ή τι άλλο;
Ανυπόμονος να το στήσω !!!!

Η κυριότερη λειτουργεία του (προς στιγμήν τουλάχιστον) θα είναι να στριμάρω ταινίες αποθηκευμένες τοπικά σε ένα NAS Synology στον προβολέα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής : Με ποιόν τρόπο θα μου προτείνατε να φτιάξω την βιβλιοθήκη των ταινιών με πόστερ, συντελεστές , περίληψη κλπ , όπως με την αντίστοιχη εφαρμογή scraper του Mede8er ;

Emby ή Plex.
Προσωπικά προτιμώ το Emby ( έχω δοκιμάσει και τα 2 εκτενώς, και για καιρό τα έτρεχα και τα 2 στο δικό μου χώρο ).
Και η πλειονότητα των πελατών μου κατέληξαν και αυτοί στο Emby.

Kodi, κανένα άλλο δεν είναι πλήρες. Για υπότιτλους πχ θα πρέπει να κατεβάζεις μόνος σου στις περισσότερες ταινίες και σειρές που δεν έχουν

Γιατί όχι όλα; Συμφωνώ για την πληρότητα του Kodi, αλλά μου αρέσει και η ευκολία του Plex σε διαφορετικές συσκευές.

Emby ή Plex.
Προσωπικά προτιμώ το Emby ( έχω δοκιμάσει και τα 2 εκτενώς, και για καιρό τα έτρεχα και τα 2 στο δικό μου χώρο ).
Και η πλειονότητα των πελατών μου κατέληξαν και αυτοί στο Emby.

Ευχαριστώ πολύ ! Μάλλον θα κάνω αρχή με το Emby , μου φαίνεται και ποιο εύκολο !!

Kodi επειδή είναι kodi
το Plex το χρησιμοποίησα λίγο και το παράτησα.
το emby δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
τα plex και emby δουλεύουν με dlna απ' όσο γνωρίζω ενώ το kodi με smb/nfs και άλλα

Kodi, κανένα άλλο δεν είναι πλήρες. Για υπότιτλους πχ θα πρέπει να κατεβάζεις μόνος σου στις περισσότερες ταινίες και σειρές που δεν έχουν

Το Kodi έχει ενδιαφέρον , αλλά είναι ποιο πολύπλοκο , μάλλον θα το αφήσω για αργότερα. Ετσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρουν οι αυτοματισμοί με τους υπότιτλους . Αυτό που κυρίως θέλω είναι, σε πρώτη φάση, ναι έχω ένα όμορφο interface για την βιβλιοθήκη των ταινιών μου.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Γιατί όχι όλα; Συμφωνώ για την πληρότητα του Kodi, αλλά μου αρέσει και η ευκολία του Plex σε διαφορετικές συσκευές.

Δεν βλέπεις με υπότιτλους? Στο plex αν βρει είναι από opensubtitles εκτός ότι δεν έχει πολλούς αρκετοί είναι από google translate, καμία σχέση με τα ελληνικά site που έχουν κανονικούς υπότιτλους

Αυτό θα κάνω ....... θα τα δοκιμάσω όλα !!!! Αλλά θέλω κάτι να αρχίσω άμεσα.

Το Kodi έχει ενδιαφέρον , αλλά είναι ποιο πολύπλοκο , μάλλον θα το αφήσω για αργότερα. Ετσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρουν οι αυτοματισμοί με τους υπότιτλους . Αυτό που κυρίως θέλω είναι, σε πρώτη φάση, ναι έχω ένα όμορφο interface για την βιβλιοθήκη των ταινιών μου.

Πιο όμορφο από το kodi δεν θα βρεις, το plex έχει ένα, είτε σου αρέσει είτε όχι αυτό είναι

Kodi επειδή είναι kodi
το Plex το χρησιμοποίησα λίγο και το παράτησα.
το emby δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
τα plex και emby δουλεύουν με dlna απ' όσο γνωρίζω ενώ το kodi με smb/nfs και άλλα

Αυτό είναι ένα θέμα , το dlna δεν το χωνεύω καθόλου !!! Εγώ χρησιμοποιώ nfs.

Αυτό είναι ένα θέμα , το dlna δεν το χωνεύω καθόλου !!! Εγώ χρησιμοποιώ nfs.

θέλει να σεταρεις server και client. Αν έχεις το pro ο server και ο client μπορεί να τρέξουν στο shield

Πιο όμορφο από το kodi δεν θα βρεις, το plex έχει ένα, είτε σου αρέσει είτε όχι αυτό είναι

Απλώς το Kodi θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το εξερευνήσω - στήσω , και όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν κρατιέμαι με το νέο μου μηχανάκι !!!!
Άλλα μάλλον , από ότι κατάλαβα , στο Kodi θα καταλήξω αφού μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω.

θέλει να σεταρεις server και client. Αν έχεις το pro ο server και ο client μπορεί να τρέξουν στο shield
Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Pro έχω άλωστε.
Επίσης μπορώ να έχω τον server στο PC και τον client στο shield από ότι κατάλαβα.

Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Pro έχω άλωστε.
Επίσης μπορώ να έχω τον server στο PC και τον client στο shield από ότι κατάλαβα.

Ναι, μπορείς.

Πρωτη επαφη προχτες με το νεοαφιχθεν shield pro.

Στην αρχη νομιζα οτι ηρθε μονο το remote..... δεν ειχα αντιληφθει ποσο μικροσκοπικο ειναι ....το εβαλα στην τσεπη μου μεχρι να το στησω...:flipout:

Λοιπον για να αρχισω τις αποριες τωρα γιατι ειναι το πρωτο μου ουσιαστικα MP μετα απο πολυετη χρηση HTPC.

Τι δισκους αναγνωριζει ?

Του εβαλα ενα usb3 flash memory και μου ζητησε να το φορμαρει.....για να το δει. Παει καλα το κανω αλλα σε περιβαλλον windows 7 δεν την βλεπω την μνημη, Σε τι φορμα πρεπει ναναι για να το δει και στα windows και στο Shield pro ?

Αρα κανω διαμορφωση εκτος shield pro ?

EΠισης αν βαλω εναν εξωτερικο δισκο δινει ρευμα ή να προτιμησω δισκο με τροφοδοσια ?

Τα win7 δεν βλεπουν καν την διαμορφωση που κανει το shield pro.....

Τα win10 ζητουν να το διαμορφωσω για να το χρησιμοποιησω.

Αρα κανω διαμορφωση εκτος shield pro ?

EΠισης αν βαλω εναν εξωτερικο δισκο δινει ρευμα ή να προτιμησω δισκο με τροφοδοσια ?

Τα win7 δεν βλεπουν καν την διαμορφωση που κανει το shield pro.....

Τα win10 ζητουν να το διαμορφωσω για να το χρησιμοποιησω.

Μήπως το έκανες επέκταση του εσωτερικού χώρου του shield?