billpeppas
Supreme Member
άσχετο.. η βάση του shield σχεδόν 50 €... (amazon.de) .... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
Έπρεπε το Shield να το είχε φτιάξει η Apple να δείς πόσο θα είχε η βάση
άσχετο.. η βάση του shield σχεδόν 50 €... (amazon.de) .... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
Χαχαχα έχεις δίκιο και δεν θα διαμαρτυρόταν και κανέναςΈπρεπε το Shield να το είχε φτιάξει η Apple να δείς πόσο θα είχε η βάση![]()
lol ναι οντως τοσο εχει .....εγω τυπωσα μια και ειναι jet...Χαχαχα έχεις δίκιο και δεν θα διαμαρτυρόταν και κανένας![]()
Κανονικότατα το υποστηρίζει... παίζει dv σε mp4 αρχεία... (μέσω kodi 19.2 ίσως και κάποιο παλαιότερο)το μοντελο του 19 ποιοs σαs ειπε οτι παιζει dv?
Παιδιά, η έλλειψη του auto refresh rate switching νομίζω όμως ότι δεν επηρεάζει το Kodi, το οποί το κάνει αυτόματα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το playback ενός αρχείου, σωστά;Νομίζω θα έχει native auto refresh rate switching η νέα έκδοση
Γιώργο παίζει και μάλιστα όλα τα φόρμά (P4, P5, P7MEL .P7FEL, P81) αλλά μέσω του exoplayer που χρησιμοποιεί το plex.το μοντελο του 19 ποιοs σαs ειπε οτι παιζει dv?
Από το play αν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση Matrix έχεις DV.Μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ για την εκδοση του KODI που υποστηριζει Dolby Vision?
όχι στα mkv....Από το play αν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση Matrix έχεις DV.
Το βρήκα... από εδώ..
το τελευταίο της 21/10/21Dropbox - Error - Simplify your life
www.dropbox.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.