Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Δεν μου περισσεύει χρόνος δυστυχώς να περιμένω κάποιες ώρες για να κατέβει ένα αρχείο 60-80gb.

Επιπλέον έχει πολύ υλικό μέσα και πιο παλιά.

Γελάω πραγματικά με το "διαφήμιση".

Το κατέβασμα παρεμπιπτόντως διώκεται λόγω πιθανού διαμοιρασμού, το streaming όχι.

Το τελευταίο προφανώς είναι χιούμορ αν και ισχύει.

Last edited:
Προφανώς το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Μπορείς να έχεις και τα δύο.
Πάντως στους servers υπάρχουν ταινίες όλων των κατηγοριών μισου αιώνα και πλέον.
Αρκετές φορές που με πιάνει νοσταλγία βαζω ταινίες πολύ παλιές που δε έχω αλλά τις βρίσκω στις λίστες ανά δεκαετίες.

Δεν μου περισσεύει χρόνος δυστυχώς να περιμένω κάποιες ώρες για να κατέβει ένα αρχείο 60-80gb.

Επιπλέον έχει πολύ υλικό μέσα και πιο παλιά.

Γελάω πραγματικά με το "διαφήμιση".

Το κατέβασμα παρεμπιπτόντως διώκεται λόγω πιθανού διαμοιρασμού, το streaming όχι.

Το τελευταίο προφανώς είναι χιούμορ αν και ισχύει.
1. Μπορείς να νοικιασεις vps να κανει ολη τη δουλεια.
2. Και το streaming παρανομο ειναι.

1. Μπορείς να νοικιασεις vps να κανει ολη τη δουλεια.
2. Και το streaming παρανομο ειναι.
Ο διαμοιρασμός διώκεται ποινικά.. τσεκαρισμένο

Vpn εννοείς..

Όσον αφορά "δικές μας" που έγραψες πιο πάνω δεν είναι οι κατεβασμένες αλλά αυτές που αγοράζεις σε BLU-RAY.

Ο διαμοιρασμός διώκεται ποινικά.. τσεκαρισμένο

Vpn εννοείς..

Όσον αφορά δικές μας που έγραψες πιο πάνω δεν είναι οι κατεβασμένες αλλά αυτές που αγοράζεις σε BLU-RAY.
Να ελεγξεις τις πηγες σου τοτε, διοτι ο διαμερισμος δεν ειναι παρανομος. Η διανομη υλικου χωρις την αδεια των κατοχων πνευματικων δικαιωματων ειναι παρανομη. Επιπλεον, ακομα και δικα σου blu ray να ριπαρεις, αν αφηνεις αλλους να στριμαρουν απο τον σερβερ σου, παλι παρανομο ειναι.

οχι δεν εννοω VPN.

Να ελεγξεις τις πηγες σου τοτε, διοτι ο διαμερισμος δεν ειναι παρανομος. Η διανομη υλικου χωρις την αδεια των κατοχων πνευματικων δικαιωματων ειναι παρανομη. Επιπλεον, ακομα και δικα σου blu ray να ριπαρεις, αν αφηνεις αλλους να στριμαρουν απο τον σερβερ σου, παλι παρανομο ειναι.

οχι δεν εννοω VPN.
Όταν έχεις κατεβάσει ένα αρχείο υπάρχει πιθανότητα να το διαμοιράσεις.. Αν κάνεις streaming δεν μπορείς.

Είπες καλύτερα δικές μας και σου απαντησα ότι δεν είναι δικές σου οι κατεβασμένες αλλά αυτές που έχεις αγοράσει σε Blu-Ray, καμία σχέση με αυτό που γράφεις.

Καλή συνέχεια

Last edited:
Ηρεμία παρακαλώ πολύ κύριοι.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος για αντιπαράθεση.
Να μην υπάρξουν άλλες αναφορές σε παράνομο η "γκρίζο " streaming.

• Like
Reactions: koufos
Εμενα το PLEX διαπιστωσα χθες οτι κανει αλλο κουλο και με εχει τρελλανει!
Μου εχει εξαφανισει και αρνειται να δει τις δυο ταινιες HFR που εχω, το Gemini Man και το Billy Lynn's Long Halftime Walk.
Οι ταινιες φυσικα υπαρχουν στους σκληρους, ολα τα αλλα players & προγραμματα που εχω τις βλεπουν (ακομα και το Infuse στο Apple Tv) και τις αναπαραγουν σωστα ΕΚΤΟΣ απο το PLEX στο Shield PRo οπου πεισματικα αρνειται ακομα και την υπαρξη τους! :rolleyes:

Σας εχει συμβει εσας αυτο?

Μήπως ο φάκελος η το όνομα του αρχείου περιέχουν κάποιο αρκτικόλεξο? Δηλαδη ειναι του τυπου Gemini Man hfr. mkv η Gemini Man iso. mkv.

Εμενα το PLEX διαπιστωσα χθες οτι κανει αλλο κουλο και με εχει τρελλανει!
Μου εχει εξαφανισει και αρνειται να δει τις δυο ταινιες HFR που εχω, το Gemini Man και το Billy Lynn's Long Halftime Walk.
Οι ταινιες φυσικα υπαρχουν στους σκληρους, ολα τα αλλα players & προγραμματα που εχω τις βλεπουν (ακομα και το Infuse στο Apple Tv) και τις αναπαραγουν σωστα ΕΚΤΟΣ απο το PLEX στο Shield PRo οπου πεισματικα αρνειται ακομα και την υπαρξη τους! :rolleyes:

Σας εχει συμβει εσας αυτο?
εχω και τις 2 . Σαπιες ταινίες αλλα πολύ ξεχωριστές με το HFR. Είναι εμπειρία.

Εμενα με το Shield και το Plex μια χαρα τρεχουν. Θες να μας μοιρασεις το Media Info του αρχειου σου ή το xml όπως το εμφανίζει στο Plex;

Τώρα αυτό που όλα τα άλλα το τρέχουν εκτός από το Plex, δεν μας κανει και εντυπωση :P το Plex έχει παρα πολλα θεματα. Αν δεν βγαζεις ακρη με το plex, θα μπορουσες να δοκιμασεις το emby ή το jellyfin. To jellyfin είναι εντελως δωρεαν και πληρως ανοιχτου κωδικα, ενώ το emby είναι ιδιόκτητο επι πληρωμή. Το emby τρέχει τα πάντα σε όλες τις συσκευές και δεν έχει τα θέματα του Plex. Χάνει όμως από features και γραφικό περιβάλλον .

εγω παντως παιδια,βλεπω οτι το Kodi,τουλαχιστον στο shield τρεχει αψογα.
ολες οι μορφες ηχου,ολες οι μορφες εικονας,παιζουν χωρις το παραμικρο προβλημα.
εκτος του dv που προς το παρον παιζει μονο Mp4,δεν βλεπω κατι που να με κανει να ψαχνω αλλη εφαρμογη.
απο την αλλη ειναι το γιατι να μην παιζει σωστα το Plex,και απλως εχουμε κατι να ασχολουμαστε...:cool:

• Like
Reactions: wolfgr and Lobo10
εγω παντως παιδια,βλεπω οτι το Kodi,τουλαχιστον στο shield τρεχει αψογα.
ολες οι μορφες ηχου,ολες οι μορφες εικονας,παιζουν χωρις το παραμικρο προβλημα.
εκτος του dv που προς το παρον παιζει μονο Mp4,δεν βλεπω κατι που να με κανει να ψαχνω αλλη εφαρμογη.
απο την αλλη ειναι το γιατι να μην παιζει σωστα το Plex,και απλως εχουμε κατι να ασχολουμαστε...:cool:
Εγώ έχω πάθει πλάκα και από την ποιότητα ήχου (uncompressed 3d φορμά ήχου) στο soundbar. Φαντάζομαι εσάς που έχετε κανονικά home cinema.

πιο σταθερο και πιο πληρες kodi δεν εχω δει σε καμια αλλη συσκευη.
ακομα και στο εξαιρετικο zidoo που ειχα πριν,επαιζα μεσω kodi,αλλα με τον εξωτερικο πλειερ του zidoo.
εαν εβαζα τον πλειερ του Kodi,ειχα αρκετα θεματα.
εδω μιλαμε για επισημοτατο kodi,που χωρις να ειναι custom,παιζει οπως πρεπει να παιζει.

• Like
Reactions: Lobo10
εχω και τις 2 . Σαπιες ταινίες αλλα πολύ ξεχωριστές με το HFR. Είναι εμπειρία.

Εμενα με το Shield και το Plex μια χαρα τρεχουν. Θες να μας μοιρασεις το Media Info του αρχειου σου ή το xml όπως το εμφανίζει στο Plex;

Τώρα αυτό που όλα τα άλλα το τρέχουν εκτός από το Plex, δεν μας κανει και εντυπωση :p το Plex έχει παρα πολλα θεματα. Αν δεν βγαζεις ακρη με το plex, θα μπορουσες να δοκιμασεις το emby ή το jellyfin. To jellyfin είναι εντελως δωρεαν και πληρως ανοιχτου κωδικα, ενώ το emby είναι ιδιόκτητο επι πληρωμή. Το emby τρέχει τα πάντα σε όλες τις συσκευές και δεν έχει τα θέματα του Plex. Χάνει όμως από features και γραφικό περιβάλλον .
το emby οντως ειναι φοβερο

• Like
Reactions: koufos