ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Supreme Member
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Ενεργοποιώ το Ai-enhanced αλλά μου γράφει No (unsupported content) με όποιον player κι αν παίζω. Μήπως φταίει το hbmi καλώδιο που στέλνω στον προβολέα? Η υπάρχει κάποιο άλλο θέμα ?
Δες στις ρυθμίσεις του HDMI στον ενισχυτή σου καθώς και στις ρυθμίσεις HDMI του προβολέα σου αν υπάρχει ανάλογη επιλογή (enhanced) και ενεργοποίησε την.Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Ενεργοποιώ το Ai-enhanced αλλά μου γράφει No (unsupported content) με όποιον player κι αν παίζω. Μήπως φταίει το hbmi καλώδιο που στέλνω στον προβολέα? Η υπάρχει κάποιο άλλο θέμα ?
Tα καταφερα τελικα και τις ειδε, αλλαξα ελαφρα την ονομασια.Μήπως ο φάκελος η το όνομα του αρχείου περιέχουν κάποιο αρκτικόλεξο? Δηλαδη ειναι του τυπου Gemini Man hfr. mkv η Gemini Man iso. mkv.
σιγουρα ειναι αυτο?Δες στις ρυθμίσεις του HDMI στον ενισχυτή σου καθώς και στις ρυθμίσεις HDMI του προβολέα σου αν υπάρχει ανάλογη επιλογή (enhanced) και ενεργοποίησε την.
α καλα..Τελικά ήταν κάτι που μάλλον δεν ήξερα. Λειτουργεί μόνο σε ταινίες που δεν είναι 4Κ. Καθώς και όταν η ανάλυση της εξόδους του είναι ρυθμισμένη σε 4Κ. Το έβαλα στο 4κ στα 24hz ,με ταινία 1080p και λειτουργεί. Βέβαια το αποτέλεσμα δε μου άρεσε γιατί πάει περίπατο η ομαλή κίνηση . Διορθώσετε με αν κάνω λάθος
Σωστά Δημήτρη. Απλά πίστευα πως δε θέλει να έχεις ορίσει 4Κ ανάλυση για να κάνει upscaling . Τώρα εγώ προτιμώ να έχω καλύτερη κίνηση απ' το να πάρω λίγο καλύτερη οξύτητα στην εικόνα . Όλα αυτά στον epson γιατί στην TV δεν υπάρχει πρόβλημα.α καλα..
ουτε που το ειδα αυτο και απαντησα και πιο κατω ...γιου χου..
ναι ετσι ειναι Κωστα.
σε 4Κ υλικο,δεν υπαρχει και λογος να δουλεψει.
το δοκιμασα στο otetv,και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια,στην oled c1-δεν ειδα καποιο προβλημα στην κινηση.Σωστά Δημήτρη. Απλά πίστευα πως δε θέλει να έχεις ορίσει 4Κ ανάλυση για να κάνει upscaling . Τώρα εγώ προτιμώ να έχω καλύτερη κίνηση απ' το να πάρω λίγο καλύτερη οξύτητα στην εικόνα . Όλα αυτά στον epson γιατί στην TV δεν υπάρχει πρόβλημα.
Η ομαλή κίνηση πάει περίπατο επειδή δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το mutch frame όταν πχ βλέπεις Netflix.Τελικά ήταν κάτι που μάλλον δεν ήξερα. Λειτουργεί μόνο σε ταινίες που δεν είναι 4Κ. Καθώς και όταν η ανάλυση της εξόδους του είναι ρυθμισμένη σε 4Κ. Το έβαλα στο 4κ στα 24hz ,με ταινία 1080p και λειτουργεί. Βέβαια το αποτέλεσμα δε μου άρεσε γιατί πάει περίπατο η ομαλή κίνηση . Διορθώσετε με αν κάνω λάθος
Θα το δοκιμάσω μέσο kodi. Το ίδιο φαντάζομαι ότι θα ισχύσει μέσο kodi και για αρχεία από εξωτερικό σκληρό ?Η ομαλή κίνηση πάει περίπατο επειδή δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το mutch frame όταν πχ βλέπεις Netflix.
Στο Kodi όμως δεν πρέπει να έχεις θέμα;
γιατι να μην ενεργοποιειται το mutch frame στο netflix?Η ομαλή κίνηση πάει περίπατο επειδή δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το mutch frame όταν πχ βλέπεις Netflix.
Στο Kodi όμως δεν πρέπει να έχεις θέμα;
Στο play store είναι η εφαρμογή αυτή?Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η δωρεάν εφαρμογή refresh rate κάνει εξαιρετική δουλειά!
Εγώ έχω ορίσει ως αυτόματη μετάβαση ανά εφαρμογή του rate όπως παίζει και να επιστρέφει στο default της συσκευής όταν βγω από αυτό που βλέπω.
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η δωρεάν εφαρμογή refresh rate κάνει εξαιρετική δουλειά!
Εγώ έχω ορίσει ως αυτόματη μετάβαση ανά εφαρμογή του rate όπως παίζει και να επιστρέφει στο default της συσκευής όταν βγω από αυτό που βλέπω.
Ναι κανονικά κ δωρεάν.Στο play store είναι η εφαρμογή αυτή?
Το ενεργοποίησα σε Netflix, kodi, ertflix, cosmotetv, vodafonetv, YouTube και chromecast.Σε ποες εφαρμογες το χρησιμοποιείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.