Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Βοηθήστε με γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά πολλά. Έχω disney plus μέσω Nvidia shield tv tube. Η τηλεόραση μου είναι LG 2020 και εν συντομία επειδή δεν θυμάμαι το μοντέλο είναι nanocel η οποία δεν υποστηρίζει dolby atmos. Βλέπω σε κάποιους τίτλους πως γράφει dolby atmos. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν πάρω τη συγκεκριμένη ηχομπάρα https://www.skroutz.gr/s/25780089/Grundig-DSB-1000-Soundbar-120W-2-0-με-Τηλεχειριστήριο-Μαύρο.html θα έχω dolby atmos αποτέλεσμα; ή πρέπει να αλλάξω τηλεόραση με νεότερη. Δεν παίζει ρόλο που το nvidia υποστηρίζει (μάλλον) atmos? Την ηχομπάρα τη συνδέουμε στην τηλεόραση μέσω HDMI έτσι δεν είναι;
Αφού η ηχομπάρα υποστηρίζει Atmos, τότε θα πάρεις Atmos αλλά μόνο αν συνδέσεις το Shield απευθείας στην είσοδο hdmi της ηχομπάρας και την έξοδο htmi της ηχομπάρας σε ένα hdmi που να υποστηρίζει arc στην τηλεόραση (νομίζω στις LG είναι το HDMI 2). Έτσι έχω εγώ την LG ηχομπάρα στην Sony TV αφού η Sony μου του 2016 δεν υποστηρίζει passthrough σε τέτοια format, δηλαδή έχει σκέτο arc και όχι earc ώστε να μπορείς να συνδέσεις τα πάντα στην τηλεόραση και η τηλεόραση να στείλει στην ηχομπάρα τα HD formats.

Υ.Γ. Για να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες με μια τέτοια απλή ηχομπάρα, Atmos χωρίς πίσω surround ηχεία, δεν... ακόμα και με πίσω ηχεία (όπως η δικιά μου ηχομπάρα) και με καλά atmos ηχεία πάνω, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο μεν αλλά σε καμία περίπτωση όπως ένα ηχοσύστημα με ξεχωριστά ηχεία (χρυσοπληρωμένο είναι η αλήθεια και με όλα τα αρνητικά) στο κατάλληλο ύψος για atmos.

αν δεν το βελτιωσουν συντομα αυτο....σορρυ δεν θα μεινω!Θα επιστρεψω στον ....kodi
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει.
Kodi prime και Netflix δεν έχουν κανένα θέμα.
Σε κάποιες περιπτώσεις που δεν τα πάει καλά το Netflix (και μόνο αυτό , μπαίνει το match frame και το φτιάχνει.
Στην εφαρμογή της Disney δεν παίζει με τίποτα.
Η μόνη περίπτωση για ομαλή ροή βίντεο είναι να γυρίσω την ανάλυση σε 1080 HDR - DV που μεν ανάβουν τα φορμάτ αλλά σε 1080.

Μετά το (major) upgrade, νομίζω ο εξωτερικός δίσκος γίνεται πλέον κάπου άκυρα mounted, οπότε πες του φίλου σου, να ψαχτεί λίγο και θα τον βρει.
Το τσεκαρε και το βγαζει σαν κατεστραμενο ,οτι σκληρο εχει πανω απο 4Τ

Το τσεκαρε και το βγαζει σαν κατεστραμενο ,οτι σκληρο εχει πανω απο 4Τ

Τι να σου πω, πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μέχρι 4άρι που έχω δοκιμάσει (NTFS), φαίνεται και δουλεύει κανονικά.

The 3rd installment of the eBeta for the next release has deployed today as version 33.2.0.125.

• Fix for PMS Stop issue when moving database to removable storage

• Fix Connection Lost Error when using Volume buttons in SHIELD TV App

• Load SHIELD TV App icons properly

• Mount using IP address of the saved storage on device reboot

• Correct helper text when disabling ALLM

• Fixed missing Android Volume Bar when connecting BT headset or headset to SHIELD Controller

• Added One Touch Play control support for Power on

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το nvdia shield pro αξιζει τα λεφτα του?

πιστευετε οτι το nvdia shield pro ειναι το καλυτερο απο ολα τα tv boxes στην αγορα αυτην την στιγμη?
καπου διαβασα γι αυτο
οτι το r58x ειναι ανωτερο απο το nvdia shield pro

Χωρίς άδεια για 4Κ YouTube Netflix κτλ άχρηστο μου φαίνεται.Ναι έχει δύναμη για παίζεις παιχνίδια αλλά γι'αυτή τη δουλειά υπάρχουν άλλες συσκευές που την κάνουν πολύ καλύτερα...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: vadergr
Χωρίς άδεια για 4Κ YouTube Netflix κτλ άχρηστο μου φαίνεται.Ναι έχει δύναμη για παίζεις παιχνίδια αλλά γι'αυτή τη δουλειά υπάρχουν άλλες συσκευές που την κάνουν πολύ καλύτερα...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το nvdia shield pro ειναι το καλυτερο απο ολα τα tv boxes στην αγορα αυτην την στιγμη?

Σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει ο ήχος μέσω cec. Έχω μοντέλο 2017.
Το ρύθμισα προσωρινά με IR (τραγικό).

Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει ο ήχος μέσω cec. Έχω μοντέλο 2017.
Το ρύθμισα προσωρινά με IR (τραγικό).

Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ενισχυτής ή η tv σου ανοίγει μέσω cec ;
Μόνο στον ήχο έχεις θέμα;