Αφού η ηχομπάρα υποστηρίζει Atmos, τότε θα πάρεις Atmos αλλά μόνο αν συνδέσεις το Shield απευθείας στην είσοδο hdmi της ηχομπάρας και την έξοδο htmi της ηχομπάρας σε ένα hdmi που να υποστηρίζει arc στην τηλεόραση (νομίζω στις LG είναι το HDMI 2). Έτσι έχω εγώ την LG ηχομπάρα στην Sony TV αφού η Sony μου του 2016 δεν υποστηρίζει passthrough σε τέτοια format, δηλαδή έχει σκέτο arc και όχι earc ώστε να μπορείς να συνδέσεις τα πάντα στην τηλεόραση και η τηλεόραση να στείλει στην ηχομπάρα τα HD formats.Βοηθήστε με γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά πολλά. Έχω disney plus μέσω Nvidia shield tv tube. Η τηλεόραση μου είναι LG 2020 και εν συντομία επειδή δεν θυμάμαι το μοντέλο είναι nanocel η οποία δεν υποστηρίζει dolby atmos. Βλέπω σε κάποιους τίτλους πως γράφει dolby atmos. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν πάρω τη συγκεκριμένη ηχομπάρα https://www.skroutz.gr/s/25780089/Grundig-DSB-1000-Soundbar-120W-2-0-με-Τηλεχειριστήριο-Μαύρο.html θα έχω dolby atmos αποτέλεσμα; ή πρέπει να αλλάξω τηλεόραση με νεότερη. Δεν παίζει ρόλο που το nvidia υποστηρίζει (μάλλον) atmos? Την ηχομπάρα τη συνδέουμε στην τηλεόραση μέσω HDMI έτσι δεν είναι;
Υ.Γ. Για να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες με μια τέτοια απλή ηχομπάρα, Atmos χωρίς πίσω surround ηχεία, δεν... ακόμα και με πίσω ηχεία (όπως η δικιά μου ηχομπάρα) και με καλά atmos ηχεία πάνω, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο μεν αλλά σε καμία περίπτωση όπως ένα ηχοσύστημα με ξεχωριστά ηχεία (χρυσοπληρωμένο είναι η αλήθεια και με όλα τα αρνητικά) στο κατάλληλο ύψος για atmos.