Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

παιρνοντας αφορμη την αναβαθμιση για την προσθηκη του Auro 3D αναρωτιεμαι πως στα κομματια εχουν αφησει τα μοντελα αυτα τοσα χρονια χωρις καμια αλλαγη.

Δεν εχει καμια λογικη βασει των συγχρονων πρακτικων μαρκετινγκ...

παιρνοντας αφορμη την αναβαθμιση για την προσθηκη του Auro 3D αναρωτιεμαι πως στα κομματια εχουν αφησει τα μοντελα αυτα τοσα χρονια χωρις καμια αλλαγη.

Δεν εχει καμια λογικη βασει των συγχρονων πρακτικων μαρκετινγκ...

Μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει διάδοχο τσιπ στο pipeline τους, που να δώσει την επόμενη γενιά χαρακτηριστικών. Αυτό αλλάζει με το Nintendo switch 2 και την υποτιθέμενη ανάπτυξη laptop SoC που κάνουν.

Το ότι κρατάνε τους υπάρχοντες πελάτες του shield ακόμα ζεστούς με αναβαθμίσεις software μου λέει ότι ίσως υπάρξει shield 2 στο μέλλον. Απλά δεν ξέρω ποια key features θα τονίσουν από θέμα μάρκετινγκ. Ίσως το νέο AI upscaling μοντέλο που φέρνει το DLSS 4?

Προσωπικά έχω το μοντέλο του 17.
Ακόμη και τα σημερινά μοντέλα δεν έχουν κάτι που θα με κάνουν να πω ότι αξίζει να το αλλάξω. Τουλάχιστον για την χρήση που κάνω εγώ. Μόνο streaming και αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο.

Same Sh1t... Different Day

Το συγκεκριμένο media player παίζει μπάλα μόνο του εδώ κ μια δεκαετία...προσφέρει σχεδόν τα πάντα , το λειτουργικό του παίζει σφαίρα και δεχεται αναβαθμίσεις έως κ σήμερα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός .
Το μονο μείον της συσκευής δεν είναι η συσκευή αυτή καθεαυτή...αλλά ο αντάπτορας ρευματος της...9,5/10 φορές βγάζει θόρυβο coil wine αμα κολλήσεις το αυτί σου πάνω...και εισαι ψυχακιασ σαν κ εμενα...αχαχ....

Το πρόβλημα βεβαια αυτό μου λύθηκε με φίλτρο ρεύματος. Επίσης μακαρι να ήταν usb c type.

Εδώ η μετατροπή αλλα εννοείται δεν θα ασχοληθώ...

Επίσης ορμώμενος απο τις pics του συγκεκριμένου άρθρου μαλον ήρθε η ώρα να καθαρίσω τον ανεμιστήρα...ποιος ξερει τι θα βρώ...:)

nvidia-shield-04.jpg

Για την ιστορία :

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-09 102935.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-02-09 103018.jpg

• Like
Reactions: theox and avlovers
Μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει διάδοχο τσιπ στο pipeline τους, που να δώσει την επόμενη γενιά χαρακτηριστικών. Αυτό αλλάζει με το Nintendo switch 2 και την υποτιθέμενη ανάπτυξη laptop SoC που κάνουν.

Βεβαια δεν αποκλειεται εκτος αυτου που αναφερεις να συνεχιζει ακομα να πουλαει σαν ζεστο ψωμακι

έχω το μοντέλο το πιο παλιό με το μικρό λεπτό τηλεκοντρόλ . εδώ και πολύ καιρό εάν πάω στην είσοδο της τιβι που είναι το shield αυτό δεν έχει μείνει πχ στο kodi στην ταινία που έβλεπα αλλά έχει επανέλθει στο αρχικό μενού.γιατί το κάνει αυτό;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Όσοι το ανοίξατε να το καθαρίσετε, πως άνοιξε παναθεμά το; Έβγαλα τις 2 βίδες, προσπάθησα να το τσουλήσω από κάτω προς την αντίθετη μεριά με το καπάκι, τζίφος.

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι ενώ στο kodi η κίνηση είναι πολύ καλή στο cosmote tv κάνει κομπιασματα. Υπάρχει λύση; Το έβαλα στα 50 χερτζ αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα...μόλις πήρα το shield pro 2019,είχα το mecool km 2 plus που είχε android 12, βλέπω το shield να έχει το android 11

Έχω παρατηρήσει στην εφαρμογή YouTube ,πατάω να δω ένα από τα πολλά βίντεο HDR 4k που υπάρχουν ,και ενώ έχω ενεργοποίηση να υπάρχει HDR content στο shield,στις ρυθμίσεις,στο YouTube όταν πάω στις ρυθμίσεις γράφει μόνο την ανάλυση που παίζει και όχι δίπλα το HDR,πχ 2160p60 ενώ στο mecool γράφει στο ίδιο βίντεο 2160p60 HDR

Κάνω κάτι λάθος;

Καλησπέρα παιδιά και από μένα...μόλις πήρα το shield pro 2019,είχα το mecool km 2 plus που είχε android 12, βλέπω το shield να έχει το android 11

Έχω παρατηρήσει στην εφαρμογή YouTube ,πατάω να δω ένα από τα πολλά βίντεο HDR 4k που υπάρχουν ,και ενώ έχω ενεργοποίηση να υπάρχει HDR content στο shield,στις ρυθμίσεις,στο YouTube όταν πάω στις ρυθμίσεις γράφει μόνο την ανάλυση που παίζει και όχι δίπλα το HDR,πχ 2160p60 ενώ στο mecool γράφει στο ίδιο βίντεο 2160p60 HDR

Κάνω κάτι λάθος;
Τίποτα λάθος δεν κάνεις.Δυστυχως το Shield δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο codec που χρειάζεται για να πάρεις HDR στο Υουtube.Νομιζω είναι ο Av1. Αυτό είναι ίσως και το μοναδικό ψεγάδι του.