Ναι κανονικά.Μονο στο YouTube υπάρχει θέμα λόγω του συγκεκριμένου codec που χρησιμοποιεί.Σε οτιδήποτε άλλο δε θα έχεις θέμα.Άρα δηλαδή HDR και YouTube αποκλείεται! HDR με ταινίες HDR streaming σε Kodi και stremio ?
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε μουΝαι κανονικά.Μονο στο YouTube υπάρχει θέμα λόγω του συγκεκριμένου codec που χρησιμοποιεί.Σε οτιδήποτε άλλο δε θα έχεις θέμα.
Αυτό πώς μπορούμε να το κάνουμε ,για μελλοντική χρήση;Καθάρισε την cache.
Πας στις ρυθμίσεις, αποθηκευτικός χώρος, εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.Αυτό πώς μπορούμε να το κάνουμε ,για μελλοντική χρήση;
Μόλις έκανα την αναβάθμιση. Όλα ΟΚ και με Cosmote TV.Και χαλάει τη συμβατότητα με cosmote tv. Invalid api key στο ξεκίνημα της εφαρμογής.
Το pro έχεις ή το απλό?Μόλις έκανα την αναβάθμιση. Όλα ΟΚ και με Cosmote TV.
Από το app δεν μπορείς να το βρεις? Έχει κάποιο find remote που το κάνει να φωνάζει κ το βρίσκεις. (Το δικό μου κρυφτηκε ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ)Μηπως εχει κανεις το τηλεκοντρολ του 19 (το τριγωνο) που να μην το χρειαζεται; εχασα το δικο μου και με το app δεν ειναι ευχρηστο, ουτε με πληκτρολογιο!
Λες; θα δοκιμασω μολις βρεθω στο χωρο τουΑπό το app δεν μπορείς να το βρεις? Έχει κάποιο find remote που το κάνει να φωνάζει κ το βρίσκεις. (Το δικό μου κρυφτηκε ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ)
Αυτό το έχω και εγώ τρωει τη μπαταρία πολύ γρήγοραΕδώ είσαι. Έψαχνα σήμερα το πρωί για τον γαμπρό μου και είχα ακόμα ανοιχτή την καρτέλα!
Υποθετω πως πρεπει να συνδεθεις πρωτα με το shield, σωστα; ρωτω γιατι, οπως ειπα, δεν ειμαι στο χωρο τουΑνοίγεις το app και πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες. Η δεύτερη επιλογή είναι η εύρεση του τηλεχειριστηρίου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.