NVO Valve MC/MM Phono Stage

Μπράβο παιδιά έυχομαι καλή επιτυχία!!:firstprize:

Άμα έρθετε Αθήνα θα ήθελα πολύ να το ακούσω!!

Συγχαρητήρια για τη δημιουργία σας. Είναι πρώιμο να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και τιμές;

Τα πρωτα ειναι διαθεσιμα τωρα.

Υπολογιζουμε την τιμη γυρω στα 1950 ευρω + ΦΠΑ ( 17.5% )

Το SPA One στην τελικη του μορφη, με τα toggle switches τοποθετημενα συμμετρικα στην προσοψη.

Υπαρχουν μικροβελτιωσεις στο κυκλωμα , το τροφοδοτικο και μονοκλωνο 7Ν copper καλωδιο σε εισοδο, load και εξοδο.

Διαθεσιμο κανονικα απο αρχας Οκτωβριου.

Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε pm για τις μεταξύ σας συνεννοήσεις.

Νο problem captain,αλλα την ερωτηση αν και που μπορει καποιος να ακουσει κατι,την βλεπουμε στο φορουμ καθημερινα.

Νο problem captain,αλλα την ερωτηση αν και που μπορει καποιος να ακουσει κατι,την βλεπουμε στο φορουμ καθημερινα.

Και απαντάνε οι αντιπρόσωποι ή οι χρήστες?

Μην κοιτάς που κάνουμε τα στραβά μάτια, στο ότι έχεις δικό σου νήμα
και ανεβάζεις reviews, νέα, και την πορεία του phonostage που κατασκευάζεις.

Eπίσης στην υπογραφή σου( κατά παράβαση των κανονισμών κεφάλαιο 2.6.παράγραφος ιβ) υπάρχουν link προς τα τεστ που έχουν γίνει
κατά καιρούς, ενα καθαρά διαφημιστικό δηλαδή tread,τώρα θα πρέπει να
γίνονται και δημόσια οι συναλλαγές και τα ραντεβού?

Δεν νομίζω..

Και απαντάνε οι αντιπρόσωποι ή οι χρήστες?

Μην κοιτάς που κάνουμε τα στραβά μάτια, στο ότι έχεις δικό σου νήμα
και ανεβάζεις reviews, νέα, και την πορεία του phonostage που κατασκευάζεις.

Eπίσης στην υπογραφή σου( κατά παράβαση των κανονισμών κεφάλαιο 2.6.παράγραφος ιβ) υπάρχουν link προς τα τεστ που έχουν γίνει
κατά καιρούς, ενα καθαρά διαφημιστικό δηλαδή tread,τώρα θα πρέπει να
γίνονται και δημόσια οι συναλλαγές και τα ραντεβού?

Δεν νομίζω..

ΟΚ Κωστα,εχω διαγραψει ολα τα λινκ που αναφερονται στα NVO.Καμια προθεση "διαφημισης" δεν υπηρξε ποτε ουτε προσπαθεια καταχρησης του χωρου του φορουμ.

Η αναφορα και το ανοιγμα του νηματος εγινε καθαρα απο αν θελεις υπερμετρο ενθουσιασμο για ενα Ελληνικο/Κυπριακο προιον,για το οποιο νιωθω ιδιαιτερα ευτυχης και περηφανος οπως και ο Αντρεας,και τιποτα περισσοτερο.

Δεν εχω κανει καμια συναλλαγη εδω,ουτε καν εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη για κανενα προιον της NVO.

Αν νομιζεις οτι το νημα μπορει να μεταφερθει σε κατηγορια παρουσιασης μηχανηματων εταιρειων δεν εχω κανενα προβλημα,ακομη κι αν η διοικηση του φορουμ θεωρει σωστο να διαγραφει το νημα πληρως.

Αυτα προς αποκατασταση των γεγονοτων οπως προσωπικα τα ειχα υπ'οψιν μου οταν ανοιγα το νημα,και οχι για λογους διαφημισης η καταχρησης κανενος χωρου.

Οσον αφορα το αν σε ερωτησεις μελων απαντουν οι αντιπροσωποι η χρηστες,εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι κατι που γινεται παρα πολυ συχνα εδω.

Αφηνω την εξελιξη η την διαγραφη του νηματος,στην κριση της διευθυνσης.

Ευχαριστω

Last edited:
Δεν πρόκειται να πειραχτεί το νήμα φυσικά.

Το πως θα συνεχίσεις να το χειρίζεσαι είναι στο χέρι σου Πανίκο..Αλλά επέτρεψε και σε μας
να συνεχίσουμε να εχουμε την ευθύνη της διαχείρησης και όταν γίνεται
μια παράκληση για κάτι, να γίνεται κατανοητή.

Δεν πρόκειται να πειραχτεί το νήμα φυσικά.

Το πως θα συνεχίσεις να το χειρίζεσαι είναι στο χέρι σου Πανίκο..Αλλά επέτρεψε και σε μας
να συνεχίσουμε να εχουμε την ευθύνη της διαχείρησης και όταν γίνεται
μια παράκληση για κάτι, να γίνεται κατανοητή.

OK Κωστα, σε διαβεβαιωνω οτι θα ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος.
Τhanks

Re: Απάντηση: Re: NVO Valve MC/MM Phono Stage

Mια καλοπροαίρετη παρατήρηση
Αλλάχτε την μπόρνα της γείωσης με μια επίχρυση,δεν έχει κόστος!!-bye-

Kαλη παρατηρηση και ειναι υπ'οψιν :ernaehrung004: .
Επι του παροντος εχουν αλλακτει τα επιχρυσα RCA Neutrik με επαργυρα μασιφ καλκινα πολυ καλυτερης ποιοτητας και η εσωτερικη καλωδιωση ειναι 7Ν μονοκλωνος χαλκος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NVO Valve MC/MM Phono Stage

Kαλη παρατηρηση και ειναι υπ'οψιν :ernaehrung004: .
Επι του παροντος εχουν αλλακτει τα επιχρυσα RCA Neutrik με επαργυρα μασιφ καλκινα πολυ καλυτερης ποιοτητας και η εσωτερικη καλωδιωση ειναι 7Ν μονοκλωνος χαλκος.

Από μόνο του το 7Ν υπόσχεται πολλά