Νυχτερινη βολτα στην Αθηνα.

nilo

AVClub Addicted Member
5 March 2007
1,482
Athens
Με αφορμη λοιπον την προσκληση του Βλαση, συναντηθηκαμε εχθες το βραδυ στην Αθηνα για μια νυκτερινη φωτογραφιση/βολτα στο ιστορικο κεντρο της πολης.

Στις 10 το βραδυ ο Βλασης, ο Larry, o Photis, O Hlias και εγω βρεθηκαμε στην πλατεια Συνταγματος για να ξεκινησουμε απο κει την βολτα.

Εγω παραβρεθηκα περισσοτερο για να γνωρισω τα παιδια καθοτι οι εντονοι πονοι (δοντι) καθιστουσαν προβληματικη την συμμετοχη μου.

Παρ ολα αυτα τραβηξα μερικες φωτο απο την αρχη της βολτας ετσι για ορεκτικο μεχρι να ετοιμαστουν οι υπολοιποι και να τις ανεβασουν.

Οι επομενες ειναι ολες με την nikon D40 και τον 18-55 χωρις τριποδο, χωρις επεξεργασια (only crop) και σχεδον ολες χωρις φλας.

1. το θεμα...
2,3. προετοιμασιες (Ηlias, Larry, Photis)
4,5. Βλασης εν δρασει

Attachments

• DSC_1365B.jpg
    DSC_1365B.jpg
    130.5 KB · Views: 67
  • DSC_1372B.jpg
    DSC_1372B.jpg
    110.7 KB · Views: 97
  • DSC_1368B.jpg
    DSC_1368B.jpg
    144.2 KB · Views: 78
  • DSC_1375B.jpg
    DSC_1375B.jpg
    113.4 KB · Views: 61
  • DSC_1376B.jpg
    DSC_1376B.jpg
    138.1 KB · Views: 71
μπραβο παιδια! ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλατε ομορφες και ενδιαφερουσες photos!

καλη συνεχεια!!!

...μερικες ακομα... (η τελευταια ειναι η μονη με τριποδο)

Attachments

• DSC_1420B.jpg
    DSC_1420B.jpg
    129 KB · Views: 56
  • DSC_1434B.jpg
    DSC_1434B.jpg
    144.2 KB · Views: 37
  • DSC_1411B.jpg
    DSC_1411B.jpg
    143.6 KB · Views: 50
  • DSC_1400B.jpg
    DSC_1400B.jpg
    136.5 KB · Views: 43
  • DSC_1398B.jpg
    DSC_1398B.jpg
    144.2 KB · Views: 47
Thanks Δημητρη.

και 3 αποπειρες panning....

Αναμενεται συνεχεια απο τους υπολοιπους.

Attachments

• DSC_1405B.jpg
    DSC_1405B.jpg
    137.4 KB · Views: 67
  • DSC_1407B.jpg
    DSC_1407B.jpg
    143 KB · Views: 92
  • DSC_1422B.jpg
    DSC_1422B.jpg
    147.7 KB · Views: 76
Μπράβο παιδιά, Βλαση ήρθες Αθήνα και δεν ενημέρωσες ???-bye-

ο Larry όπως πάντα..............πανταχού παρών και τα χέρια στην τσέπη !!!!:flipout::flipout:

ποσο καιρο κανεις panning??

η δευτερη μου προσπαθεια και η πρωτη σε νυχτα. Πριν λιγο καιρο ρωτουσα εδω στο φορουμ να μουν πουν λεπτομερειες.

φιλε μου εχεις καλο χερι!!

αν σου αρεσουν οι αγωνες αυτοκινητου, πηγαινε και κανε practice!θα βγαλεις πολυ καλες, εχεις καλο χερι!

Last edited:
φιλε μου εχεις καλο χερι!!

αν σου αρεσουν οι αγωνες αυτοκινητου, πηγαινε και και κανε practice!θα βγαλεις πολυ καλες, εχεις καλο χερι!

Να σαι καλα!.... Το σιγουρο ειναι οτι μου ανοιξε η ορεξη.

ηταν μια ομορφη διωρη εμπειρια κοντα σε εναν δασκαλο( Β Βλασιδη) και σε 3 μελη με ορεξη

η Νυχτα παγωμενη (12 Βαθμους) στο Παναθηναικο σταδιο δε φυσαγε κι ολας ομως η ατμοσφαιρα τοσο για φωτογραφηση οσο και σαν παρεα ηταν φανταστικη ελπιζω να την επαναλαβουμε συντομα

Ίσα ίσα εγώ ειδοποίησα από την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς είχα γεμάτες όλες τις ώρες της ημέρας μέχρι τις 21.30 για Δευτέρα και Τρίτη. Έτσι βρεθήκαμε στις 22.00-02.00 στο Σύνταγμα.

Τελικά η φωτογράφηση ήταν η αφορμή, κι όχι ο σκοπός. Άλλωστε αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο στην κουβεντούλα (κυρίως για βιντεοκάμερες !!!! και για το φόρουμ) και λιγότερο στη φωτογράφηση.

Προσωπικά πέρασα καλά, πολύ καλά, και σκέφτομαι να το ξανακάνουμε, μόνο που αυτή τη φορά σκέφτομαι να προτείνω ημερήσια εκδρομή στην Ύδρα. Ελπίζω και οι νέοι φίλοι μου να μη θεώρησαν βαρετή ή άχρηστη τη συνάντησή μας.

ΥΣΤ. Φωτο δικές μου αύριο. Σήμερα κάνουμε τη μετατροπή από .raw σε .jpg.
ΥΣΤ. Η διαδρομή μας ήταν Βουλή κια Άγνωστος Στρατιώτης, Παναθηναικό Στάδιο, Αψίδα Ηρώδη Αττικού και Στήλες Ολυμπίου Διός και Φιλοπάππου.

Και Ζάππειο πριν το παναθηναϊκό στάδιο. Αν βγει καμιά καλή δικιά μου θα το ξέρουμε σε μερικές μέρες όταν εμφανιστεί το φιλμ.

Εμένα το μόνο που μου έφταιξε ήταν το κακό μου το κεφάλι, ενώ είχα προετοιμαστεί με όλα τα σχετικά για νυχτερινές λήψεις το μόνο που δεν είχα ήταν εφεδρικές μπαταρίες για την μηχανή. Φυσικά τελείωσαν και με άφησαν στη μέση (εδώ γελάμε...:-)
Η παρέα όμως με αποζημίωσε και πέρασα υπέροχα, έστω και χωρίς μηχανή ακολούθησα τη βόλτα μέχρι τέλους.

Πλάκα-πλάκα, καλά θα κάνω να ελέγξω λιγάκι τις μηχανές φιλμ που έχω, όχι μην έχει τελειώσει η μπαταρία (αυτό είναι βέβαιο) αλλά μην έχουν διαβρώσει και το διαμέρισμά τους

με τα τρίποδα μοιάζετε σαν μπλόκο αστυνομίας βραδιάτικα στην Αθήνα. :FSGSFGS4:

Πάντως ωραίες φωτό. :guitarist: