Νυχτερινή φωτογραφία

16167295859_2c50f130d7_b.jpg

Πολύ ωραία,ως συνήθως
ΥΓ.Κώστα αυτός με τις 4 εξωλέμβιες,κάτω δεξιά,τις έχει 2 για να πηγαίνει και δύο για να έρχεται;
Ευχαριστώ.

..είναι και 4 Χ 350 το ριμάδι .. και να φανταστείς ότι τα 4δυμα είναι τα μικρά τους.

Να βάλω όμως και μια από τις δικές μας μαγικές βραδιες: Λευκάδα / Πανσέληνος Αυγούστου

Summer Full moon by Costas S. T., on Flickr

Ομορφη πόλη η Σύρος την οποία και έχω βάλει σκοπό να την επισκευθώ σύντομα (για 1η μου φορά).

Να πω ένα-δυο σχόλια με αφορμή την φωτογραφία του Παναγιώτη.
Ένα από τα προβλήματα που παρουσιάζουν αυτά τα θέματα, είναι το έντονο κίτρονο χρώμα από τα φώτα του δρόμου που 'καλύπτει' όλα τα άλλα χρώματα όπως του βραδυνού ουρανου, τα κτήρια, άλλες φωτεινές πηγές κλπ. Το πρόβλημα γίνεται πολύ έντονο όταν είμαστε κάτω από την λάμπα ή έχουμε σε 1ο πλάνο, πχ στα πρώτα μέτρα από εμάς, ένα έντονα φωτισμένο σημείο όπως εδω (παγκάκι, δρόμος). Θα προτιμούσα για τον λόγο αυτό να μην υπάρχει καθόλου το παγκάκι και ο δρόμος και το κάδρο να είχε μόνο την απέναντι πλευρά της προκυμαίας με τα κτήρια και τις πολύ όμορφες αντανακλάσεις στο νερό.

Να δώσω και ένα παράδειγμα από μια παρόμοια λήψη που είχα το ίδιο θέμα και με λίγη προσοχή και διόρθωση του λευκού (WB), βγήκε πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Να τονίσω επίσης, ότι στα βραδυνά τοπία μπορούμε να έχουμε και έναν πολύ όμορφο ουρανό που είναι κρίμα να βγαίνει ως μια μαυρίλα ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Last edited:
Μ' αρέσει που δεν θυμάμαι εγώ εαν έχω ξαναβάλει κάποι και το θυμάστε εσείς :idea:

Να ξαναβάλω με την ευκαιρία και μια προχθεσινή που δεν είναι ορατή στο προηγούμενο post

Την έχεις ξαναβάλει (αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίστηκε κόσμημα), αλλά βέβαια εσένα σου φαίνονται συνηθισμένες ...........!!!!!